למי יש חתול בבית?

noh1

New member
בעיניני חתולים...

כשנולדתי (לפני 29 שנים) יצאה אימי לבית החולים כשהחתולה שלה צריכה להמליט כל רגע. כשחזרה הביתה, התברר שבנוסף לתינוקת החדשה, נוספו גם 6 גורים קטנים של חתולים. וכמובן שהמקום הכי נעים וחמים היה בעריסה. בהתחלה עוד ניסו הורי להביע התנגדות. אבל חתולים זה עם עקשן (בעיקר חתולות) וכך קרה שאני גדלתי בעריסה אחת יחד עם 6 גורים, וחתולה שהתייחסה אלי כאל גור לכל דבר, ואוי ואבוי למי שניסה להתקרב אלי בלי רשותה. והיום - כמובן שיש לי חתולה - יותר נכון הילדה הבכורה והמזונבת שלנו. אנחנו משוגעים עליה בטרוף, וסומכים עליה שתדע לקבל את אחותה הקטנה וחסרת הזנב.

סושי שלנו../images/Emo108.gif

גודלה ע"י הכלבה (שירלי), כך שהיא ממש לא יודעת שהיא חתול... היא חתולה מדברת, זה פשוט מדהים. היא מסתובבת איפה שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה... מטיילת על השיש, נכנסת למקרר (פעם היתה נעולה במקרר שעה), למגירות. היא מאוד אוהבת מים - ברז נוזל, אמבטיה... היא יודעת בדיוק מה מותר ומה אסור - אבל זה לא ממש מזיז לה. אני מוצאת אותה לא אחת בעריסה, בעגלה וגם במיטה של אלה. בלילה הקודם מצאתי אותה ישנה למרגלות אלה במיטה, כמובן כשהיא ראתה אותי היא ברחה משם כמו טיל כי היא ידעה שהיא תחטוף. אנחנו הוצאנו לה את הציפורניים בניתוח כשהיא היתה בת חצי שנה. החתולה גם מעוקרת ומחוסנת, גם נגד כלבת (זה לא הכרחי בדר"כ בחתולי בית, אבל עברנו לגור בדירת גן והיא התחילה להסתובב מחוץ לבית). ערן תמיד היה זה שניקה לה את הקקי - ואגב, הדרך הפשוטה ללמד אותה לעשות בכלי זה להביא אותם אל הכלי, לקחת את הידיים הקדמיות שלהם, ולחפור איתם כך בפעם הראשונה. מדהים כמה שזה פשוט - אבל זה עובד. גם לנו יש את הכלי הסגור, זה הרבה יותר טוב והרבה פחות מריח מהכלים הפתוחים. אני מניחה שבמסגרת הבדיקות הכלליות שעשית עשית גם בדיקה לטוקסו´. נאמר לי שמי שחי במחיצת חתול שנה - מחוסן. טוקסו´ אפשר לקבל עם מסושי, דגים נאים, בשר לא מבושל מספיק. שיהיה לכם בהצלחה!

פישון

New member
שלושה חתולים!

אנחנו הורים גאים. אצלנו לכל אחד אופי משלו, ובגלל שהם ישנים קבוע במיטה שלנו: א. הילדה אף פעם לא ישנה שם, ב. הם לא ישנים אצל הילדה. הם ניסו להכנס לעגלה שלה כמה פעמים, ופשוט שמנו שם את התיק התואם כך שלא נוח. במיטה היה רק אחד מהם פעם אחת. אחד החתולים חשב שגם הוא צריך לינוק והיה נכנס ביני לבינה בזמן ההנקות, אבל מלבד זה היתה התעלמות כמעט מוחלטת של כולם במשך קצת יותר מחצי השנה הראשונה. עכשיו היא רודפת אחריהם בטירוף, והם שומרים על כבוד עצמי וקופצים גבוה, בלי להתקיף אפילו פעם אחת. בעניין לכלוך: לכו לוטרינר ותחסנו אותו, אחר כך יש את בעיית הטוקסופלזמוסיס שחנה דברה עליה, את במילא בודקת את זה בבדיקות הכלליות בתחילת ההריון, אז כדאי לברר עם הרופא אם את מחוסנת או לא. אני לא הייתי מחוסנת אחרי שגרתי מגיל 4 עם חתול במיטה, אז תפקיד החול עבר לעידו. (ונשאר שם, כבר כמה שנים. הוא טוען שהחיים שלו באמת בחרא, כי לשלושה חתולים אנחנו צריכים לנקות פעם-פעמיים ביום).

פישון

New member
אנחנו נותנים להם וויסקאס ועוד משהו

(עידו אחראי על הסופר ועל הקקי, אז אני טיפה לא מעודכנת). בנוסף הם מקבלים פעם ביום כף של מזון רטוב מקופסת שימורים. אני חייבת להגיד ששניים (אח ואחות) הם חריינים לא קטנים (כמו הילדה) ואחד הוא די סביר. הבעייה זה בעיקר טריטוריה: אי אפשר לשים שני ארגזי חול כי הם עושים רק באחד כדי להראות בעלות. אז אם זה מריח יותר מדי הם עושים ליד, ובגלל זה מנקים לעתים קרובות. מה אתם מאכילים אותם? (דרך אגב, זכרים או נקבות?)

אצלנו הם כנראה פחות מפונקים

הם בד"כ לא עושים ליד, גם אם מלוכלך. אנחנו מחליפים לפי הריח. זה יוצא בערך פעמיים בשבוע. אף אחד לא מתלונן. 2 נקבות וזכר. כולם מעוקרים. אנחנו מאכילים אוכל יבש מה שיש (קונים בד"כ את הכי זול ובודקים אם הם מוכנים לאכול את זה) ואוכל רטוב של סלקט או מה שיש במבצע בחנות. הם מקבלים די הרבה רטוב מאז שנולדו הילדים. הורים רעים שכמונו - מחליפים אהבה באוכל...

פישון

New member
איזה כיף לכם!

שלנו שני חתולי זבל והנקי יותר הוא חתול סיאמי. אז הבהרת לי שלא רק שהם נראים כמו סמרטוטי רצפה הם מתנהגים כמו אריסטוקרטים. אני אמסור לאחראי (עידו).

למעלה