למי יש מומולדת?

יעל 13

New member
מזל טובבבבבבבבב

אילולההההה מזל טוב יפה שלייי!!! איזה כיף שאני מכירה בנאדם כמוך
אחת שאפשר לבוא לראות אצלה סרטים...לחרוש לה על הבית המליין שלה
חחחחחחחחח סתם סתם
כפרעלייך
מזל טובב! תנצלי את היום הזה עד הסוף! יעל.

XX KooKi XX

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

יומולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה.
כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה.
ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה
שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה
שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה
שיהיה לך המון מזל טוב! שתגשימי כול חלום ותגעי בכול כוכב!(למישהו מוכר
)-לא לענות על השאלה!!!כי אז נדבר על זה ולא על היומולדת וזה לא יפה שבגללי יהרס שרשור יומולדת!

Reut Arbiv

New member
../images/Emo65.gifאיילה מתוקתי../images/Emo65.gif

המון המון מזל-טוב מאמי
אושר
עושר
בריאות
הצלחה
אהבה
ושכל חלומתייך יתגשמו
אוהבת אותך מלא מלא מלא רעות

איילושיתת

מה נשמע? אני מקווה שהכל בסדר המון מזל טוב.. בריאות והצלחה בלימודים ובכל מה שתרצי לעשות

היללי 2

New member
איללווש נשמה../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

טוב,אני מצטערת שרק עכשיו אני כותבת לך.. פשוט לא היה לי זמן בכלל בזמן האחרון למחשב... אזז...עדיף מאוחר מאשר בכלל,לא?
חחח טווב..אז מה אפשר לאחל לילדה שבבאאמתת יש הכלל???!!! תמשיכי לשחק אותה בגדולל
חח אילה נשמה שיהיה לך(כבר היה
)את היומולדת הכי שמח בעולם! שתמיד תלמדיי לנצל את הטוב הכי הכי שאפשר.. את ילדה ממש חמודה ואני מקווה שאני ימשיך להכיר אותך יותר... שיהיה לך המווון עושר ואושר בחיים
תהני מהם כמה שאפשר.. ושתמיד יהיה לך הצלחה בההכככללל
וכמובן המון מזל טווב... אוהבת מלאאיןן
הילה

איילהההה!!

מותקקק... שיהיה לך המון מזל טוב
*סליחה על האיחור* מקווה שהיה לך ת'יומולדת הכי הכי שיש!!
המון הצלחה בהכל... מקווה שתמשיכי לפגוש את אגם עוד מלא פעמים :p שתמיד תהיי שמחה..
הרבה בריאות, אושר ועושר :p אני באמת שמחה שיצא לי להכיר אותך, אוהבת
שרית

לושלושית../images/Emo99.gif../images/Emo210.gif../images/Emo126.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב יפשלייי
תרקדי-כאלו אף אחד לא מסתכל
תשירי-כאלו אף אחד לא שומע
תחלמי-כי חלומות מתגשמים
תחייכי-מישהו יכול להתאהב בחיוכך
תאמיני-כי בטוח מסתתר משהו שם למעלה
תחשבי פעמיים לפני כל מעשה,
תזכירי לאנשים שאת אוהבת כמה את אוהבת אותם.
כי 3 מילים קטנות אומרות הכל.. לושית א נ י א ו ה ב ת א ו ת ך

blue and pink

New member
איילהההה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo68.gif

היום יום הולדת לך חוגגים, יחד עם כל המשפחה והחברים. זהו יום חשוב בחייך, יום שתזכור לכל ימייך. אז מה כבר לאחל אפשר?! בריאות והצלחה בכל דבר, שתשמור על המון יושר וכושר, שתזכה להרבה אושר ועושר, שתהנה מכל רגע בחיים, למרות שיש עוד המון אחרים. שתיקח כל דבר רק לטובה, שתמיד תהיה בליבך תקווה. ולסיכום, רק רציתי לומר: מזל-טוב ויום הולדת מאושר!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------לפני שמכבים את הנרות לפני שאומרים-לשנה הבאה לפני שפותחים מתנות לפני שקוראים ברכות כדאי לחשוב עוד מעט על היום במה הוא שונה מאתמול ושלשום לא מספיק לשיר גדלנו בשנה צריך גם לשיר מה נישתנה כי ביום שבו מחליפים מספרים ביום שבו מגעל שנה ניסגר חייבים לעשות בלב קצת חשבון ולא ללכת לפני זה לישון צריך לבדוק את השנה שחלפה במה היא הוסיפה ולמה היא תרמה כמה התקדמנו ואיפה נישארנו למי התקרבנו וממי התרחקנו למי כן הוספנו, ולמי החסרנו והאם ראשונים את עצמינו בדקנו איזה דברים הצלחנו לשנות ועל איזה דברים נמשיך עוד לבכות לחשוב על השנה הקרובה מה זה אומר גדלנו בשנה הימים חולפים השנה עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת ולכן אם צריך לברר אמונות אז עכשיו אסור לדחות אם צריך לתקן בנו קלקולים אז לא לחקות לעזרת אחרים לדעת לנצל כל רגע שעובר לזכור שיום אף פעם לא חוזר ובקיצור בסוף השנה לשאול- מה הוספנו לעולם של אתמול? ורק אחרי שעושים קצת חושבים אפשר לחלק את העוגה לאורחים לקרוא ברכות, לקבל מתנות ולשיר- עד מאה ועשרים שנה. מזל טוב ענקיי
*ושתשאירי משהו בבנק אאאחם
* ותתחברי למסן

אייללוש

New member
אנשנושים אני יענה יותר מאוחר לכולם!

אני פשוט עיפה אני ינוח טיפה ואז

לושיתתתתתתתתת:]../images/Emo205.gif

אני אוהבת אותך
אני אכתוב לך ברכה יותר מאוחר:p כמו שאת שמה לב [אם שמת:p] המסן לא עובד:( אני כבר אתקשר אלייך;] אוהבת אותך

L0VE T0M

New member
ברכה אישית ממני באיחור

בפלאפפפפפפפפפפון מחחחחחחחחחחחחחחחחחחחר

למעלה