למי יש תמונה של רנה

gabrielle

New member
../images/Emo46.gif * לשאוף, לנשוף, לשאוף , לנשוף *

שני, חשבתי שאת מכירה אותי כבר... אני לא אעשה נאום הפעם כהרגלי ואני אשלוט בעצביי אבל אני אגיד את זה פעם אחת... א-ל ת-ח-ז-ר-י ע-ל ז-ה ש-ו-ב והיא לא יצאה לא יפה, או ממש נורא... איך?? איך אפשר להגיד כזה דבר??? * מלמלת מילמולים לעצמי *

shanyz

New member
ידרנוש!!!

את צודקת! עשיתי טעות! סליייחה! אני בחיים לא אגיד יותר שהיא מכוערת או שהיא יצאה לא משהו! (אני אשתדל..) היא מהממת, יפה, מדהימה, מושלמת!!!!!!!! =) את שמחה?:)

gabrielle

New member
../images/Emo9.gif

כן
סתם ברצינות, אני לא צריכה שאת תגידי לי את זה- אני יודעת את זה ( אוהו ) טוב טוב לבד... ואם את לא חושבת שהיא יצאה יפה- זכותך (
) אבל אני פשוט מבקשת שלא להגיד את זה כי זה מרתיח אותי
. תודהתודה.

shanyz

New member
ירדנילה!

הבנת אותי לא נכון..! אני חושבת שהיא מהממת! באמת אפילו אם תרדי להודעה למטה, אני לא בטוחה כמה למטה, אבל למטה.. מישהו ביקש תמונות של העיניים שלה אני חושבת.. אז שמתי כמה תמונות שלה וכתבתי כמה אני חושבת שהיא יפה! כי היא באמת יפה! אבל את לא יכולה שלא להסכים איתי שלכל אחד יוצאות לפעמים תמונות לא יפות, נכון? זה מה שאמרית, שבתמונה ההיא היא יצאה לא משהו... אבל בכלליות היא ממממממש יפה! =)

shanyz

New member
אהה

בעצם אל תסתכלי למטה.. ההודעה שדיברתי עליה היא ההודעה הראשונה בשרשרת הזאת:) והנה תמונה רק כדי שתראי כמה אני חושבת שהיא יפה!!!

gabrielle

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

shiri_b

New member
מה זה???

די לטרור!!! כולם עכשיו להתחיל לציין את המגרעות של גבריאל! סתם! אבל להירגע קצת... לאנשים אחרים יש דעות אחרות במיוחד לגבי מראה חיצוני שהוא מאוד סובייקטיבי... אז בלי הרבה איומים. ושאף אחד לא יפחד להגיד את דעתו גם אם היא שונה.

gabrielle

New member
אין שום קשר לפחד...

ביקשתי משני שלא תרד על המראה החיצוני של גבריאל כי זה פשוט מפריע לי. היא רוצה להקשיב לי- שתקשיב, היא לא רוצה- לא צריך. עובדה ששני הבינה את הבקשה שלי ואני מודה לה על זה. זה הכל- לא קרה שום דבר... * פורום לחוץ *

shanyz

New member
אהמ אהמ, לא ירדתי על גבריאל:(

רק ציינתי שאני חושבת שהתמונה הספציפית ההיא יצאה לא משהו..:) אבל לא משנה, הכל עבר ונשכח..:)

למעלה