למי מפה יש משקפים? לי
N noname202 New member 15/12/05 #2 לי../images/Emo3.gif אבל אני לובשת אותם רק כשצריך להעתיק משו מהלוח בבי"ס וכאלה...
M moran filan for ever New member 15/12/05 #8 חחחחחחח נראה לי שאני לא כל כך חננה כמוכם פה (אבל עכשיו אני עם משקפיים..חחחח מול המחשב) אבל אני מצדיעה לחננות!!!! וגם אני באיזשהו מקום חננה אין מה לעשות, העולם שייך לחנונים
חחחחחחח נראה לי שאני לא כל כך חננה כמוכם פה (אבל עכשיו אני עם משקפיים..חחחח מול המחשב) אבל אני מצדיעה לחננות!!!! וגם אני באיזשהו מקום חננה אין מה לעשות, העולם שייך לחנונים
G Greebo New member 15/12/05 #4 לי P: 6 בשני העיניים.. חצי צילנדר בשניהן.. רופא אומר שהמספר ימשיך לרדת (לעלות? בלט) עד גיל 25 סביבות >< להיות עיוור זה קקי..
לי P: 6 בשני העיניים.. חצי צילנדר בשניהן.. רופא אומר שהמספר ימשיך לרדת (לעלות? בלט) עד גיל 25 סביבות >< להיות עיוור זה קקי..
S Science Fiction New member 15/12/05 #6 לי ../images/Emo119.gif שלושת רבעי בעין אחת ואחד וחצי בשניה.
N noosh New member 15/12/05 #10 לי, ואני שונאת אותם ממש מי צריך חתיכת ברזל באמצע הפנים הבעיה היא שבגלל שיש לי מספר גבוה וצילינדרים גבוהים, עדשות זה ממש יקר בשבילי
לי, ואני שונאת אותם ממש מי צריך חתיכת ברזל באמצע הפנים הבעיה היא שבגלל שיש לי מספר גבוה וצילינדרים גבוהים, עדשות זה ממש יקר בשבילי
ק קמילעעע New member 15/12/05 #25 את יכולה לשים משקפיים בלי מסגרת! חוצמזה שזה ממש באופנה עכשיו משקפים.. הרבה אנשים שמים גם בלי שהם צריכים.. רק ליופי.
את יכולה לשים משקפיים בלי מסגרת! חוצמזה שזה ממש באופנה עכשיו משקפים.. הרבה אנשים שמים גם בלי שהם צריכים.. רק ליופי.
N noosh New member 15/12/05 #28 "אפנה" זה לא משהו שאי פעם שכנע אותי אני לא בנאדם של "זה באפנה אז אני אלך עם זה גם" אני אוהבת את מה שאני אוהבת, ללא קשר למה שמפרסמים בעיתון או בשלטי חוצות.
"אפנה" זה לא משהו שאי פעם שכנע אותי אני לא בנאדם של "זה באפנה אז אני אלך עם זה גם" אני אוהבת את מה שאני אוהבת, ללא קשר למה שמפרסמים בעיתון או בשלטי חוצות.