לי גם,אבל אני לא משתמשת,רק לTV
M moran filan for ever New member 15/12/05 #19 ../images/Emo2.gif אבל אי אפשר לדעת מה יהיו ההשלכות לעתיד כי זה עדיין דבר חדיש כל העסק לא?? מפחיד...אני לא חושבת שאני אעשה את זה איי פעם אבל בטח זה שינה לך את החיים!!!!!
../images/Emo2.gif אבל אי אפשר לדעת מה יהיו ההשלכות לעתיד כי זה עדיין דבר חדיש כל העסק לא?? מפחיד...אני לא חושבת שאני אעשה את זה איי פעם אבל בטח זה שינה לך את החיים!!!!!
D Deep Fried Socks New member 15/12/05 #22 לי. בערך>< ../images/Emo113.gif כלומר, יש לי חצי מספר בעין אחת ושלושת רבעי בשניה. אבל אני לא ממש הולכת איתן ><
לי. בערך>< ../images/Emo113.gif כלומר, יש לי חצי מספר בעין אחת ושלושת רבעי בשניה. אבל אני לא ממש הולכת איתן ><
S Science Fiction New member 15/12/05 #30 עוד יש כזה דבר? *-* ../images/Emo119.gif [חכה, זה רק עניין של זמן .]
V Vegetable Salad New member 15/12/05 #29 עדשות עם מספר בינוני ../images/Emo42.gif אבל זה רק עניין של זמן עד הלייזר...
N Nightwinds Lullaby New member 16/12/05 #43 נו, די אל תדפוקקקקקקקקקק להההההההההההה ת'ראאאשששששששששששששששששששש.
J J a M i T i New member 15/12/05 #36 ../images/Emo42.gifלי! אבל בגלל הטלוויזיה (ארמ, אפשר לייחס את זה לזה שביול אין לי חברים, ועל כן אני רואה המעבדה של דקסטר)
../images/Emo42.gifלי! אבל בגלל הטלוויזיה (ארמ, אפשר לייחס את זה לזה שביול אין לי חברים, ועל כן אני רואה המעבדה של דקסטר)