למי שזוכר ולמי שלא
ארוךךך....

lital_helmer

New member
למי שזוכר ולמי שלא ../images/Emo4.gif ארוךךך....

אני לא יודעת אם
או
אז ככה, גיליתי שאני בהריון (ממש ממש מפתיע עקב התחזיות הקודרות שהיו לנו שנצטרך לעבור טיפולים) רופאתי היקרה שלחה אותי לעשות סי.טי עוד לפני שידעתי שאני בהריון...וכמובן שלא הספקתי. אני הולכת לבשר לה את הבשורה ביום ראשון ואני מקווה שהיא תיקח את זה בסדר לאור העובדה שכששאלתי אותה בזהירות על כך היא לא ממש התלהבה (בלשון המעטה). עברו כבר יותר משלוש וחצי שנים מאז סיום הטיפולים שלי והיא די היחידה שאומרת לי (יצא לי לשאול סתם ככה רופאים אחרים) "תשמעי.. אם את מוכנה לקחת את הסיכון וכו'" די! האמת שממש נשבר לי! בכולופן, הלכתי לרופא נשים כדי שיבדוק אותי ויגיד מה לעשות. הוא אמר:"אני לא מבין כלום בהוג'קין, אני צריך מכתב שההריון לא מסכן אותך כדי לדעת אם להמשיך אותו" (
) "תינוק צריך אמא..." (
) ואני אומרת, ההריון יקר לי, יש לי מליון ואחת אלף בעיות אחרות חוץ מהמחלה המעצבנת הזאת לחשוב עליהם ואני לא רוצה לאבד אותו. אני אשמח לשמוע מנסיונן של אחרות, האם יש רופאים שאני יכולה לפנות אליהם שמבינים גם בזה וגם בזה...רופאי נשים שמבינים בהודג'קין..במשהו... האם יש צורך במעקב מיוחד למי שנמצאת ברמיסיה? תודה שהגעתם עד הלום.

יקרה בכל מקרה זה כמו הריון בסיכון

גיסתי המתוקה נכנסה להריון אחירי 11 שנה של שקט , היה לה סרקומה בשד ההריון התנהל כהריון בסיכון הבדיקות מקיפות יותר כללו גם בדיקה של מי שפיר לבדוק את העובר , כיום היא גנגית מקסימה ,בת שנה ויותר , היה שווה למרות הסיכון

מיליתו

New member
עם כל הכבוד לרופאים

הרופא יכול לבקש מכתב ממי שהוא רוצה. בסופו של דבר, זו ההחלטה שלך בלבד. אף אחד לא יכול להגיד לך להפסיק את ההריון. ואני לא מבינה מה הפרנויה שמאחורי הריון. אישית, אצלי עברה רק שנה ואני מתכוונת להתחיל לנסות בחודשים הקרובים. הלוואי וזה באמת יצליח בקלות ולא אזדקק לטיפולים או לתרומת ביצית כמו שאיימו עלי. אף אחד לא אומר לי להימנע מזה. אם היית צריכה טיפולים, באמת היתה לך יותר בעיה כי רופא יכול להחליט שהוא לא עושה לך טיפולי פוריות ללא מכתב מהמטולוג. למזלך הרבה, את בהריון ואת לא צריכה טובות מאף אחד. את לא צריכה רופא שמבין בהודקינ,ס כי אין לך הוגקינס כרגע. את פשוט בהריון, וזה דבר נפלא. פני למרכז לבריאות האשה, יש שם גניקולוגים שעושים מעקב הריון בסיכון. למרות שאת בעצם לא הריון בסיכון, כל מה שיעשו זה יזמינו אותך לביקורות לעיתים קרובות יותר מנשים אחרות. את גם יכולה פשוט לפנות לטיפת חלב. ותרגעי. תשמחי. קורה לך הדבר הנפלא ביותר בעולם.

lital_helmer

New member
הפרנויה לדעתי היא בשל דעותיה

של הרופאה שלי...עליה אני מאד סומכת..לגבי הריון. היא כל הזמן דאגה להגיד לי ולהזכיר לי את הסיכון של חזרת המחלה. נכון שזו החלטה שלי בסופו של דבר אבל אני ממש לא רוצה לעשות משהו שיכול לגרום לדבר המגעיל הזה לחזור...

מיליתו

New member
זה התפקיד שלה

אי אפשר לדעת מה יגרום לחזרה של המחלה. לדעתי, הסיכון נמצא לא רק בהריון, אלא גם בתזונה, בסגנון מחשבה ועוד ועוד ועוד. המצב כרגע הוא שאת בהריון. אני מניחה שאת רוצה ילדים. אם את לא רוצה ילד כרגע, אז זה באמת משהו אחר, אבל אם כן, והוא כבר קיים... החיים מלאים בסיכונים. קשה להתקדם בלי להסתכן... אבל זו באמת רק בחירה שלך. אני מטופלת ברפואה סינית נוגדת סרטן, וזה משהו שאפשר גם בהריון. אולי שווה לך לשקול משהו כזה, אפילו לשם תחושת הביטחון?

lital_helmer

New member
גם אני חושבת שיש עוד דברים

שקשורים למחלה...תזונה ומה שציינת. אבל את יודעת שהרופאה שלי הייתה נגד כל טיפול נוסף..כשחליתי רציתי לפנות גם להומאופט שיעזור לי בעקבות מישהי אחרת עם הודג'קין שטיפול כזה עזר לה. שאלתי את הרופאה והיא אסרה עלי. גם ויטמינים אני לא לוקחת בגללה. אפילו עכשיו הגניקולוג נתן לי ויטמינים ואני מפחדת לקחת. איזה טיפולים את עוברת? אצל מי? (אפשר במסר אם את רוצה)

דגנילי

New member
החלטתי להשויץ ולאושש

זהו עומר, הנשמה המיוחדת והמתוקה שלי. נולד אחרי 4 שנים של נון הודצ'קין והביא לי טעם ואושר לחיים ואחריות שאני צריכה לשמור על עצמי למענו.

דגנילי

New member
המשך..

אגב, עומר היום בן 11. שעומר היה בן שנה חזרה לי המחלה ואז כולם הזהירו אותי שבעקבות ההריון המחלה חזרה לי ושאמנע מלהביא עוד ילדים.. בולשיט!! ההמטולוג שלי בירך אותי והמליץ לי להביא עוד ילדים! אמר לי שכל המחקרים לא ודאיים וזאת רק מקריות. ושנתיים לאחר השתלת מח עצם עצמית נכנסתי להריון. והנה ילד הסנדויץ הטעים שלי..

דגנילי

New member
ואחרונה חביבה חביבה..

היום סער בן 6. ושהוא היה בן 3, נולדה ענב שהחודש חגגנו לה 3. היא הקצפת המתוקה שלנו. ואני טפו
טפו
טפו
שום בצל.. חוגגת השנה עשיריה לסיום המחלה השניה. קבלו אותה. היא הכוכבת של המשפחה...

rubber duck

New member
ליטלללללללללללללללללללללל

איזה כיף לשמועעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני ממליץ שתתיעצי עם רוםא הנשים שלך מחד ומאידך דברי עם הרופאה ובמידה והתשובה שלה לא מספקת אותך את תמיד זכאית לחוות דעת שניה וחוצמזה פני לאגודה למלחמה בסרטן שיהיה בהצלהח ושיעבור קל שרון

regiment

New member
שמחה בשמחתך

היי , אני חדשה בפורום רק כמה ימים.... איני יכולה לעזור לך במתן מידע אך כן אוכל לברך אותך ולומר שמה שלא תחליטי את ובעלך שיהיה לכם ב ה צ ל ח ה! רגינה , אלון ושתי בנותיי.

היי ליטל :)

נראה לי שהחלטת "לקחת את הסיכון". לא ברור מה מניע את הרופאה שלך להמשיך ולפזר עננות כאלה מעליך. עצם העובדה שהצלחת להכנס להריון אחרי טיפולים צריך מאד מאד לשמח אותה, הרי סך הכל את מטופלת שלה והיא אמורה לרצות בטובתך. אם נשבר לך זה סימן לעבור לאונקולוג אחר שיעשה את המעקב, מישהו שלא ירפה את ידיך כשאת אמורה לשמוח כל כך. אז נגיד ובאמת יש סיכון, אז יש מעקבים, ויש שמירת הריון ואת ידעת בדיוק למה את נכנסת ואני חושבת שקודם כל היא צריכה לכבד את ההחלטה שלך ולפעול בדרכים שיעזרו לך בהריון ולהיות לצידך. מיצאי לך רופא אחר, תומך, ומבין ומחזק. כי זה מה שאת צריכה כרגע. ויאללה, רק בשורות טובות!!!

rubber duck

New member
אגב ציפור יקרה

האם שמת לב שמתחילה להיות קבוצע של ילדי יוצאים לחיים
שרון

blg

New member
ליטל, איזה מוזר לראותך פה

בדיוק כשאני נכנסתי אחרי אולי שנה שלא ביקרתי בפורום. אני ממש מפצירה בך להתקשר אלי - הטל' שלי במסר בדרך אליך. הריתי שלשו שנים אחרי גמר הטיפולים היה לי הריון נ-ה-ד-ר!!!!!!! היתה לי לידה מצויינת יש לי ילה נפלאה (בת חצי שנה) אני יודעת על חברת פורום נוספת שילדה לפני כוחדשיים בן בלידה נהדרת (אזמין אותה לספר בעצמה) לא קראתי את כל השירשור אבל אשמח מאוד לעודד אותך!!! בעניני הריון ולידה אחרי הודג'קינס. ובהזדמנות זו מעדכנת שילדתי, גם את הציפור והברווז (-:

rubber duck

New member
געגעתיייייי ../images/Emo13.gif

איזה כיף לשמוע
שרון
ועכשיו גמני משוויץ קצת

למעלה