למי שזוכר, למי ששכח, ולמי שחדש.

Apikachu L

New member
-המשך כה'-

"שלך לא יותר טוב" קנטרה אותה גאטומון "חד קרן, קארי, זה לא קצת מטופש?" "החתול הזה מעוות!" הודיעה קארי "ולמה יש לו זר פרחים?" "כדי שלא יסריח!" ענתה גאטומון. קארי החלה לענות לה בנאום חוצב להבות על כדורי צמר וחדי קרן, שוכחת כליל מנוכחותו של מיוטיסמון. אפיקצ'ו חייכה חיוך משועשע למראה המריבה המזויפת. היא נגשה אל היצור שיצרה, והחליקה בעדינות את ידה על מצחו. שתי עייני חרוזים מלוכסנות בהו בה. היא חייכה, והכניסה את הכלבלב הישן בזרועותיה אל תוך התיק, דואגת שישכב בנוחות, ויישאר לו פתח אוויר. ואז קפצה והתיישבה על גבו של היצור. הוא נהם קלות. אפיקצ'ו טפחה על ראשו בעדינות. "טגומקרה, כך קוראים לחיות האלו?" נשמע קול שואל מאחוריה, ויד הונחה על כתפה. אפיקצ'ו הביטה לאחור, אל מיוטיסמון שישב מאחוריה בנוחות. "אתה נהנה להפתיע, הא?" שאלה בשקט. מיוטיסמון משך בכתפיו, וקפץ אל האדמה מגבה של מהבהמה. אפיקצ'ו ישבה על גב הבהמה והביטה במיוטיסמון בשתיקה. הוא הרים אליה את מבטו. וחייך. אפיקצ'ו התפלצה למראה חיוכו. רעד חלף בזרועותיה. מיוטיסמון נטל את כף ידה, והפך אותה, מעביר את בהונו על צלקתה בצורת היין והיאנג במהורהר. אפיקצ'ו ניסתה למשוך את כף ידה. מיוטיסמון שחרר את אחיזתו והסתובב והלך לעבר קארי וגאטומון, שישבו על האדמה, רועדות מצחוק. "חיות מוזרות המצאתן לכן" אמר להן בשמץ חיוך. אפיקצ'ו נגשה אליהם, מביטה במיוטיסמון בקור. "עתה ניגש לעניין!" אמר בעליזות מה, והניף את ידו. כרכרה שחורה הופיעה מאחוריו. ווילונות שחורים כיסו את חלונותיה, ועיטורי זהב הסתלסלו בפינות. שלוש הבהמות היו רתומות אליה. על מושב העגלון נחו מושכות ושוט. אך איש לא ישב שם. "תהיתי" אמר מיוטיסמון במהורהר "אם כדאי לקחת אחד ממשרתי כעגלון". קארי זקפה את גבתה. "אבל מוטב שאראה לכם משהו לגבי יצירת תודעה מזויפת" הוא הניע את ידו הצידה קלות, וכפילו הכהה של וויזרדמון הופיע על מושב העגלון. עיניו השחורות כליל בהו באוויר לפניו. "מנוול" אמרה גאטומון בלחש. מיוטיסמון חייך. דלת הכרכרה נפתחה בשקט. הסל הגדול ריחף אל תוך החשיכה שבה. "הואילו נא להיכנס" אמר מיוטיסמון, חושף את שיניו בציניות. קארי החלה לצעוד לעבר פתח הכרכרה, שתי האחרות מיהרו אחריה. "עתה יראו את אשר יש להתייצב נגדו" מלמל מיוטיסמון, ונכנס אל תוך הכרכרה, דלתה נטרקת מאחוריו. "שבו" הורה להן מיוטיסמון ברגע שנכנס אל תוך הכרכרה. שלושתן עדיין עמדו ובחנו את פנים הכרכרה. מושבים מרופדים בקטיפה שחורה, שניים מכל צד. על שולחן קטן, המחובר לקיר הכרכרה, מתחת לחלון מול הדלת עמד הסל. מיוטיסמון התיישב במושב לצד הדלת והביט בשעשוע בבנות האור, מנסות לגבש החלטה מי תשב לצידו. הוא משך בכתפיו ותפס בידה של קארי, מושיב אותה בזריזות לצידו. "הורתי לכן לשבת" אמר מיוטיסמון בלחש, בדבריו נימת איום. אפיקצ'ו צנחה על המושב למול מיוטיסמון וסדרה את תיקה באי נוחות בעוד גאטומון קופצת ומתיישבת בנוחות במושב השני. "ועתה" לחש מיוטיסמון "נצא לדרך" -סוף פרק כה'-

Apikachu L

New member
למי שזוכר, למי ששכח, ולמי שחדש.

טוב, אולי לא ממש. למרבה הצער, זמן פנוי אין לי הרבה, ואני רובי ככולי בלימודים. לא מזמן ראיתי שני מאמרי החיים בעולם הדיגיטאלי, ומצאתי נושא למאמר הבא (האנטומיה של הדיג'ימון), אבל ... זה יקח זמן. בינתיים, נפרסם את שני פרק שלוש בנות האור ואדון האופל, שעדיין לא במאמרים. אחד סיימתי רק היום, ייפי לי.

Apikachu L

New member
פרק כה' – כמו מסטיק תות מאולץ

שלושת בנות האור עמדו מחוץ לטירה, מולן עמד אדונן עתה, אויבן לשעבר. מיוטיסמון חייך בנחת, ואמר "היום אלמד אתכן מיומנות מעניינת למדי." שלוש בנות האור לא הגיבו לדבריו. גאטומון הניעה את זנבה באיטיות, מביטה בציפורניה בשתיקה, בעוד קארי מלפפת קווצת שיער סביב אצבעה ובוהה במגפיו של מיוטיסמון. אפיקצ'ו הטיבה את ברדס גלימתה סביב ראשה, והתעטפה בגלימה היטב. היא טופפה בקצה מגפה על גבי האדמה, בלא שימת לב. מיוטיסמון ניראה מוטרד מעט מאדישותן. בחנתי אותו בתשומת לב. כן, ללא ספק הוטרד. הוא הסתובב, והתרחק מהן מעט. המשכתי לעקוב אחריו במבטי. ידעתי שלא יהיה כל טעם לנסות להקשיב לשיחתן של שלוש בנות האור, בהנחה ששוחחו. יתכן שעשו זאת במחשבתן. מיוטיסמון נעצר, והניף את ידו. לא קרה דבר. איבדתי את העניין בהתבוננות בו, והבטתי לאחור, אל בנות האור. ניראה היה שקארי בוחנת טבעת על אצבעה, שלא השגחתי בה קודם. חיוך קטן נראה על פניה. גאטומון ואפיקצ'ו הביטו בעניין מחודש בזנבותיהן. על זנבה של גאטומון נתלתה טבעת כבדה ומוזהבת, וסביב זנבה של אפיקצ'ו הייתה ספיראלה זהובה גם כן. את טבעתה של קארי לא יכולתי לראות היטב, שכן ישבתי על האדמה לרגלי אפיקצ'ו. אך הבחנתי בכל זאת בברק המוזהב שהיה בה. העתקתי את תשומת ליבי אל מיוטיסמון. מולו עמדה דיג'ימון שזיהיתי כדרק-וויצ'מון. היא נשאה סל גדול בידיה, ומיוטיסמון דיבר אליה. ואז, הלך משם. דרק-וויצ'מון בהתה בסל הגדול, אשר פתחו כוסה בבד משובץ בצבעי לבן ואדום. תהיתי למטרת הסל. אך עד מהרה התנערה דרק-וויצ'מון והלכה לכיווננו. היא לעסה דבר מה. כעבור זמן קצר שרבבה את שפתיה, ובניהן תפח בלון ורדרד. בידה הפנויה פוצצה דרק-וויצ'מון את הבלון, והחזירה אותו לפיה, לועסת שוב. עד אשר ניגשה אלנו, ניפחה שלושה בלונים כאלו, ופוצצה אותם. הייתי מוקסם ותהיתי מה היא לועסת. עד מהרה היא נגשה, והמשיכה ללעוס בקולניות. כאשר ניפחה בלון גדול במיוחד, הפנתה קארי את מבטה אליה. דרק-וויצ'מון המשיכה לנפח את הבלון. הוא התפוצץ ונדבק אל פניה. קארי חייכה בנועם. גם גאטומון ואפיקצ'ו הביטו בה, בזמן שנאבקה לקלף את השכבה הורודה מעל פניה והמסכה שלה. כאשר סיימה, ותחבה את החומר הורוד לתוך פיה, הבחינה במבטינו. היו חיטטה בסל, והוציאה חבילה קטנה ומלבנית. "רוצה?" שאלה, מפנה את החבילה לקארי "מסטיק תות" הוסיפה, לאחר ההיסוס הראשוני של קארי. קארי התחייכה והנהנה. דרק-וויצ'מון הושיטה אליה את החבילה. קארי פתחה אותה ושלפה רצועה עטופה בנייר. היא קלפה את הנייר ותחבה את הרצועה לפיה, והחלה ללעוס. "תודה" אמרה, מקמטת את פיסת הנייר בידה, וטומנת אותה בכיסה. גם אני רציתי מסטיק-תות כזה. תהיתי אם תציע גם לי. "זה בשבילכן" אמרה, והחוותה אל הסל. קארי הושיטה לאפיקצ'ו את החבילה, ואפיקצ'ו שלפה ממנה רצועה שכזאת. הנחתי את כפתי על מגפה של אפיקצ'ו וטפחתי בה מספר פעמים. תשומת ליבה של אפיקצ'ו הושגה. היא הביטה בי בחיוך, התכופפה והרימה אותי בזרועותיה. "רוצה?" שאלה, מנפנפת ברצועה של המסטיק-תות. "מאוד" אמרתי, ופתחתי את פי. היא חייכה, ושמעתי את צחקוקה של קארי. "תלעס אותו, אל תבלע" שמעתי את גאטומון אומרת "זה קרה לי פעם. אחר כך כאבה לי הבטן, כמו אחרי כדור פרווה עצבני במיוחד" אפיקצ'ו קלפה את הניר שעטף את הרצועה הורודה, והכניסה אותה לפי. התחלתי ללעוס. מתיקות נעימה נימוחה בפי. צפיתי בקארי מנפחת בלון. עתה יכולתי להבחין בטבעתה היטב. אבן לבנה הייתה קבועה בה, וסביבה נחרטו סמלים. "נתחרה" הציעה דרק-וויצ'מון "נראה למי יהיה בלון גדול יותר". קארי חייכה בהסכמה. גאטומון אותתה לאפיקצ'ו להתיישב לצידה על סלע קרוב. ישבנו שלושתנו, וצפינו בקארי ודרק-וויצ'מון, ואני חשבתי שזה מצחיק, כאשר המסטיק-תות נמרח לשתיהן על הפנים. *** "ובכן, ניראה שאתן מנצלות את זמנכן הפנוי...היטב" שמעתי קול עמוק אומר. הצחוק- צחוקה של גאטומון, יללני מעט, צחוקה הצלול כמים של קארי, צחוקה החורקני של דרק-וויצ'מון וצחוקה השקט להפליא, הנמוך של אפיק'צו- פסק באחת. הפסקתי ללעוס את המסטיק-תות, שכבר איבד מטעמו. "הסתלקי" ציווה מיוטיסמון חדות לעבר דרק-וויצ'מון, אשר קדה בזריזות ומיהרה ללכת לשם. ראיתי כי הגניבה חיוך לעבר קארי. אפיקצ'ו התרוממה על רגליה באחת, וראיתי שגאטומון גם כן. מיוטיסמון שתק. קפצתי מזרועותיה של אפיקצ'ו, ונחתי על האדמה. טיפסתי על הסלע שעליו ישבו גאטומון ואפיקצ'ו, וצפיתי כיצד שלוש בנות האור מתאספות סביב מיוטיסמון. "ובכן" פתח מיוטיסמון "היום תלמדו ליצור חפץ הנע מעצמו, ללא צורך בשליטה בכל תנועה מתנועותיו, אלא רק בחלק קטן אשר מהווה את מטרת הפעולה". ומיוטיסמון פתח בהסבר ארוך, אשר התקשיתי להבין את כולו, לגבי שזירת יסודות, ואנרגיה המניעה את עצמה, וכיצד להפעילה. היו עוד דברים, אך לא הבנתי אותם. תוך זמן מה התחלתי להשתעמם. קול הבס של מיוטיסמון נישמע עתה יותר ויותר כקולה של צרעה שמנה וטורדנית. שיערתי שבנות האור דווקא מתעניינות בנושא, אך עובדה זו לא מנעה ממני להתנמנם, וליפול לתוך שינה, היא טראנס הקאגאאפ. *** אפיקצ'ו הרימה את הכלבלב הישן על הסלע, מערסלת אותו בזרועותיה. קרוב לודאי התעייף, הרהרה, והמשיכה להקשיב להסברו של מיוטיסמון. כאשר סיים מיוטיסמון את הסברו, הורה לבנות האור ליצור חיות הובלה. "כל אחת תיצור אחת" אמר מיוטיסמון "זכרו את מה שהסברתי לכן, וצרו קודם כל את התודעה המזויפת, ולאחר מכן את הצורה. וזכרו שהצורה חשובה גם היא לפעולה הנדרשת". מיוטיסמון ציפה למועד זה זמן די רב. עתה יראה לבנות האור את האויב עליהן להתייצב נגדו. רק קודם יתגבר על החשדות שלהן. שלוש בנות האור עצמו את עיניהן. מיוטיסמון צפה בהן בנחת, מביט בריכוז על פניהן. כעבור זמן קצר החלו להופיע נקודות זוהרות באוויר. הנקודות ריצדו שוב ושוב, גדלות באיטיות. עד מהרה עמדו שם שלושה בעלי חיים משונים. יצור סוסי עם קרן על מצחו, חתול שמן מאוד, בגודלו של הסוס, עם זר פרחים על ראשו, ויצור בעל ארבע גפיים וראש משולש, שנראה כעשוי מצינורות דקים שהתלפפו זה סביב זה. השלוש פקחו את עינהן. מיוטיסמון הטה את ראשו הצידה בתימהון. "גאטומון" צחקקה קארי "מה זה אמור להביע?" שאלה, בעוד החתול השמן מביט בעולם בחיוך מטופש על פניו.

Apikachu L

New member
פרק כו'- פיקניק לצד ההרס

פניה של קארי הציצו מבין הוילונות השחורים בכרכרה, מקבלים גוון כחלחל באור הדמדומים הנצחי בעולמו של מיוטיסמון, אדון האופל היחיד ששרד. האחרון עסק בזמזום נעימה משונה, וטפף על המושב לפי הקצב. גאטומון מאסה זה מכבר בנעיצת מבטי זעם בניסיון להפסיקו, ועסקה בסידור מתמשך של ציצית הזנב שלה. הדרך נמשכה ונמשכה, ונדמה היה שהם נוסעים שעות. אפיקצ'ו התנמנמה זמן מה עד שנרדמה לחלוטין, וזנבה התנדנד מצד לצד, כפי שנדמה, לפי קצב המנגינה של מיוטיסמון. "גאטומון, תראי, יש שם שדה פרחים" אמרה קארי, שהמשיכה להביט מבין הוילונות. "אני רואה דרך עינייך" מלמלה גאטומון מרטיבה את קצה זנבה בפיה ומסדרת אותו שוב. "זה שדה הפרחים העשירי שעברנו" קארי נאנחה ונשענה לאחור על מושבה. גאטומון שוב הכניסה את ציצית זנבה אל פיה והחלה ללעוס אותה בהרהור. המהומו של מיוטיסמון נעשה רם וקצבי יותר. "זה לא יפה" אמרה קארי כעבור דקות מספר. "מה?" שאלה גאטומון בלא להוציא את זנבה מפיה. "לא יפה ללעוס זנבות" אמרה קארי. "זה לא מנומס." "את מקנאה כי את לא יכולה, ומתה משעמום כאן" אמרה גאטומון בזעף והמשיכה ללעוס. קארי נאנחה והשעינה את ראשה כנגד המושב. "חבל שאני לא יכולה לישון כמו אפיקצ'ו" מלמלה. מיוטיסמון סיים את שירו באקורד עליז ורועם במיוחד. גאטומון הפסיקה ללעוס את זנבה באחת. אפיקצ'ו נעה בשנתה. "זה דבר שלומדים כשנודדים הרבה" אמר מיוטיסמון בנחת. "להירדם בכל מקום ובכל מצב" "ומאיפה אתה יודע את זה?" שאלה גאטומון קדורנית. מיוטיסמון משך בכתפיו "ניסיון" הפטיר, והחל לזמזם נעימה שונה. כעבור זמן מה החלה גאטומון ללעוס שוב את זנבה, וצלילי הנעימה נעשו רועמים יותר. פיהוקה של אפיקצ'ו השתלב עם אקורד הסיום שהיה אף הוא עליז ורועם. "לפחות זה היה קצר" מלמלה קארי בשקט. ניראה כי מיוטיסמון לא הבחין בכך, אלא המשיך לתופף על המושב. "בוקר טוב" אמרה לאפיקצ'ו. "ותזרח השמש על המים" מלמלה אפיקצ'ו בתשובה. קארי הביטה בה בתימהון. "סליחה" מלמלה אפיקצ'ו "זו הייתה ברכת תשובה לדברים מעין אלו במקום שבאתי ממנו." קארי הנהנה בהבנה. גאטומון הוציאה את זנבה מיתוך פיה. "תרצי לספר לנו על המקום ממנו באת?" שאלה. "אולי בפעם אחרת" ענתה אפיקצ'ו והשפילה את ראשה. "פשוט די משעמם" אמרה קארי בהתנצלות "והיו גם רעשים מהמושב ליד קארי" אמרה גאטומון וחזרה ללעוס את זנבה. אפיקצ'ו החלה לענות אך נקטעה על ידי מיוטיסמון. "הגעתי למסקנה שאתן די נסבלות, בהתחשב במצבכן" אמר בחיוך קל. גאטומון נשכה את זנבה בזעזוע ומיהרה להוציא אותו מיתוך פיה. קארי נדחקה לעבר קיר הכרכרה באי נוחות. "אתה גם די נסבל" אמרה בשקט "כמעט". מיוטיסמון חייך בנחת והנהן. "אני יודע" גיחך "לולא נהגתי ללבוש שחור ולגור בטירה אולי אף הייתן מחבבות אותי" קארי חייכה באי נוחות. גאטומון גלגלה את עיניה בלווי אנחה קלה. "ניראה שאתה במצב רוח טוב למדי היום" אמרה אפיקצ'ו בנחת. קארי וגאטומון הביטו בה בתימהון. מיוטיסמון חייך אך לא הגיב. אפיקצ'ו המשיכה בזהירות "מביא לנו מסטיקים, מזמזם נעימות וטוען שאנחנו נסבלות, אין ספק שקרה דבר מה" "אולי נגלה שהוא סנטה-קלאוס" מלמלה גאטומון וקרצה אל קארי. האחרונה החליטה להימנע מהערות, בהתחשב בכך שהיא ישבה בקרבה המרבית אל מיוטיסמון. חיוכו של מיוטיסמון השתנה לחיוך שונה, אכזרי יותר, שהבליט היטב את ניביו. השינוי בפניו היה מהיר ומחריד. גאטומון התכווצה בפינה. "אולי תהיי המתנה שלי" מלמל אליה "מתנת חג מולד טעימה". גאטומון נעצה בו מבט זועם. "בכל מקרה" אמר מיוטיסמון אל אפיקצ'ו "את אינך טועה יותר מידי". "דבר מה קרה?" שאלה, ושלבה את זרועותיה על חזה. "דבר מה יקרה" אמר בחיוך "בקרוב". *** "עתה בנות האור יראו את הדבר שעל העולם הדיגיטאלי להתייצב מולו" קרא ג'נאי מפיסת ניר אדומה כהה. הדיג'יגורלים ישבו סביבו במעגל והקשיבו לדבריו. "מצורף מכתב מבת האנוש והחתולה. בכבוד לא קיים, מיוטיסמון". הדיג'יגורלים ישבו בשקט. "הוא לא ממש מנומס" מלמלה יולי "עבור מיוטיסמון, זה שיא הנימוס והנחמדות. ניראה שהוא במצב רוח טוב." אמר ג'נאי, והושיט מכתב לעבר טאי. הוא הביט בנייר המקופל נוגות ופתח אותו. אחדים מהחבורה הצטופפו סביבו וניסו להציץ מעבר לכתפו בכתוב. לאחר זמן קצר הוא הניח את המכתב על האדמה ונאנח. דיוויס חטף את המכתב, ולאחר מאבק קצר עם יולי וטי קיי שלושתם קראו בו. לאחר מכן המכתב הועבר מיד ליד בין הדיג'יגורלים. "מה הן כותבות?" שאלה ביומון. "שהן בסדר" הפטירה סורה "שמזג האוויר נחמד, ומאכילים אותן היטב" "כמה אופטימי" מלמל ג'ו קדורנית "הן תקועות אצל מיוטיסמון ומה שהן כותבות עליו זה מזג האוויר" "כתוב שם גם שהן לומדות הרבה דברים חדשים ומעניינים כל יום" אמרה מימי "אבל זה קצת מוזר לי... הן שם רק כמה שעות" "יש לזה הסבר פשוט" אמר איזי, מגרד את עורפו בעצבנות ומביט במסך המחשב "מיוטיסמון שולט בזמן בעולם שלו, ויכול למתוח אותו" "בהתחשב בתחזיות של ג'נאי" אמר קן "זה יתרון לא קטן" "איזה תחזיות?" שאל טאי את ג'נאי, וקימט את מצחו. "ההרס המוחלט שסיפרתי לכם עליו קודם, מתפשט בקצב מהיר מאוד" אמר באשרת פנים מודאגת. "ואנחנו צריכים לשבת ולחכות?" שאל קודי בזעף "אני לא מתכוון לעשות זאת" אמר וקם על רגליו. "ואתה לא תעשה זאת" ענה ג'נאי "ארבעת השליטים תכננו תוכנית שבה לכם, הדיג'יגורלים יש מקום חשוב." "אנחנו מקשיבים" אמר מאט "עליכם לאסוף דיג'יגורלים מכל העולם ולהביא אותם לעולם הדיגיטאלי. אנחנו כבר עובדים על איסוף של כל דיג'ימון שמוכן להלחם. יכולת בנות האור אינה ניתנת לחיזוי כלשהו ועלולה לאכזב. אבל בכוחות משותפים של כל הדיג'ימונים והדיג'יגורלים יוכלו לקראת ניסים" "זה נשמע טוב" אמר דיוויס, אם כי נימת ההתלהבות בקולו הייתה עקרה מעט. "אם כך, התחילו!" אמר ג'נאי ונעלם. *** "עצור" מלמל מיוטיסמון חלושות וכיוון במחשבתו את העגלון לעצירה. הכרכרה נעצרה באחת. דלת הכרכרה נפתחה בתנופה, והסל התעופף במהירות החוצה. קארי פתחה את עיניה בנמנום. העולם הסתחרר מעט וחדל. "נעצרנו" מלמלה. מיוטיסמון כבר עמד מחוץ לכרכרה. "הגענו" הפטיר בתשובה "צאו" גאטומון קפצה ממושבה ויצאה, אפיקצ'ו הושיטה את ידה אל קארי ועזרה לה להתייצב, לאחר מכן הציצה החוצה, ויצאה. קארי פיהקה ויצאה אחריה. היא שמה לב שהכרכרה עמדה בשדה פרחים, ובמרחק מה ממנה נפרשה שמיכה גדולה ומשובצת באדום ולבן, ועליו סודרו דברי מזון. לאחר שגירדה את עורפה בפליאה זמן מה, חיפשה במבטה את אפיקצ'ו וגאטומון. הן לא היו שם. "אנחנו קרובים לגבול העולם שלי" נשמע קול עמוק מאחוריה. קארי הפנתה את ראשה והישירה מבט לעבר מיוטיסמון, שנשען על קיר הכרכרה בשלווה. "דברים עשויים להתעוות מעט למראה." הוסיף באדישות. קארי הפטירה קול שלדעתה הביע מספיק הסכמה והחזירה את מבטה אל השמיכה. גאטומון ואפיקצ'ו כבר עמדו שם ובחנו את השמיכה והמזון שעליה. היא נגשה אליהן.

Apikachu L

New member
-המשך כו'-

מזון, הרהרתי לעצמי, אולי הוא גם טוב כמו המסטיק-תות הזה. מה גם שמאסתי לעקוב אחר מעשי אדון האופל ובנות האור מהצד. פקחתי את עיני ושבתי לגופי. כאשר הוצאתי את ראשי מפתח התיק של אפיקצ'ו גיליתי שזו נקודת מבט טובה אל השמיכה. "הוא ארגן לנו... פיקניק" שמעתי את גאטומון אומרת באיטיות. "את חושבת שזה בטוח?" שאל קולה של קארי. "אני חושבת שכדאי שנבטח בו, לפי שעה" נשמע קולה של אפיקצ'ו, ולפי תנועות התיק, היא החליפה מעט את תנוחת העמידה שלה. "מה זה פיקניק?" שאלתי. אפיקצ'ו הושיטה את ידה אל התיק והוציאה אותי בעדינות החוצה. היא הרימה אותי מול פניה ואמרה "אנשים אוכלים בחיק הטבע, בחברותא". היא הושיבה אותי על כתפה, ואני החלטתי לטפס על ראשה, בשביל ראות טובה יותר. "הגדרה מעניינת" נשמע קולה של גאטומון בתשובה "נשמעת כמו ממילון" העירה קארי הסתבכתי מעט בשערה של אפיקצ'ו, אבל נראה שלא הביעה כל התנגדות כאשר התמקמתי בנוחות בין אוזניה. מכאן יכולתי להשקיף על כל האזור. יכולתי לראות שהסל הגדול עמד בפינת השמיכה, וכמה קופסאות נותרו בו. "טוב" אמרה קארי , וראיתי שהעבירה את משקלה מרגל לרגל "אני די רעבה" "אז בואי נאכל" אמרה גאטומון והתיישבה, מושכת אליה את אחת הקופסאות. כשפתחה אותה הרימה אלנו את ראשה ושאלה "מי רוצה סושי?" הרגשתי כיצד ראשה של אפיקצ'ו יורד מטה ונאחזתי היטב בשערה. כאשר התיישבה החלקתי במורד ראשה אל כתפה, ומשם דילגתי אל השמיכה. "אני רוצה!" קראתי אליה. קארי הושיטה לעברי דבר מה שטוח, והניחה אותו לפני. "זה סושי?" שאלתי באכזבה, הדבר אף לא הריח אכיל. "זו צלחת" אמרה אפיקצ'ו "עליה שמים מזון". גאטומון הניחה על הצלחת שהועמדה מולי גליל קטן וכהה שבתוכו הייתה איזה תערובת לבנה וכמה חתיכות ורודות וירוקות. "זה סושי" אמרה. הבטתי סביב וראיתי שקארי נוגסת בגליל דמוה ברעבתנות ולועסת. ונוגסת שוב. הסקתי שסושי אפשר לבלוע, ונגסתי ממנו. הטעם היה מלוח מעט, שונה לחלוטין מטעם המסטיק-תות, אך מעולה. הפסקתי להתעניין בבנות האור והתרכזתי בסושי. תנועה משכה את תשומת ליבי והבטתי קדימה. ראיתי שמיוטיסמון התיישב אף הוא על השמיכה. שיחתן של בנות האור, שלא הקשבתי לה כלל והייתה עבורי זמזום רקע מרגיע, פסקה. מיוטיסמון ניראה אדיש מעט לסביבתו. הוא משך אליו בקבוק וגביע. ראיתי אותו עושה זאת רבות כשהייתי בחדריו. בהערת אגב הבהיר לי אז את שמותיהם ואת תוכן הבקבוק. הוא פתח את הפקק ומזג מלוא הגביע דם. "אפשר?" שאלתי אותו. טעמתי פעם אחת מעט מזה, והטעם מצא חן בעיני. מיוטיסמון הביט בי בקור וקימט את מצחו. "אפשר קצת?" שאלתי שוב. "קצת" אמר מיוטיסמון בשקט והוציא מיתוך הסל קערה קטנה, מזג מעט פנימה ושם מולי. זכרתי כי מיוטיסמון החזיק בקערות מעט דומות לאלו כדורים שחורים משונים. הסקתי מזה שיש "קערות" לשימושים שונים. ניגשתי אל הקערה והתחלתי ללקק בנחת את הנוזל. הרגשתי שנועצים בי מבט. הרמתי את עיני וראיתי כי קארי ואפיקצ'ו מביטות בי בפליאה. "מה קרה?" שאלתי. גאטומון השפילה את מבטה, וקארי הביטה לעבר מיוטיסמון ולעברי לסירוגין מספר פעמים, וחזרה לאכול בעזרת שני מקלות דבר מה לבן. הנדתי בראשי והמשכתי ללקק את הדם. אחר כך חזרתי אל הסושי. השתיקה גרמה לפרוותי לסמור. הבנתי שבנות האור חשות אי נוחות רבה ליד מיוטיסמון, אי נוחות, אך לא ממש פחד. כעבור זמן קצר כיליתי את הסושי, וגם מהדם לא נותר דבר. ניגשתי את אפיקצ'ו וטיפסתי על ברכיה. השתרעתי עליהן בנוחות והבטתי סביב. מיוטיסמון הביט מעבר לשולי כוסו בכולנו גם הוא. קארי ניסתה להתחמק ממבטו והביטה בצלחת. גאטומון הביטה בבקבוק עם נוזל צהוב בעקשנות. עיניה של אפיקצ'ו בהו בחלל האוויר, לא רואות את אשר לפניה. הרגשתי צורך לשוחח, אך למדתי שמיוטיסמון אינו בן שיחה טוב כאשר הוא בחברה, ובגלל אי הנוחות שחשות האחרות, השיחה תגווע לפני שתתחיל. נאנחתי בזעף. "קרה משהו?" שאלה אפיקצ'ו, והרגשתי כיצד היא מלטפת את פרוותיי. "כולם שותקים" מלמלתי, והבטתי מעלה, אל תוך עיניה. אפיקצ'ו המהמה דבר מה. "כל הניזונים מחומר משונים" נאנחתי והנחתי את ראשי על ברכיה שנית. "הניזונים מחומר?" נישא קולה של אפיקצ'ו בשאלה "קאגאאפים ניזונים מאור או אופל" אמרתי "שלא כמו השאר, להם אנו קוראים הניזונים מחומר" שמעתי את גיחוכה של קארי. הרמתי אליה את עיני. "הרגע ראיתי אותך זולל סושי כמו חזיר" אמרה בחיוך "זה בגלל שזה טעים" אמרתי, מנסה לשוות לקולי נימת חשיבות עצמית "אבל אני יכול לחיות גם בלי זה." קארי צחקקה, אך משהבחינה במבטו של מיוטיסמון צחקוקה גווע לשתיקה. רציתי לבכות. האווירה הייתה איומה כל כך. הבחנתי במבטו של מיוטיסמון עלי. הוא נראה מסוקרן מעט. כעבור רגע כילה את כל תוכן הגביע והחזיר אותו לסל. הוא העביר את ידו בשערו, והרגשתי תנועה מוזרה סביבי. כאשר בחנתי את האזור נפלו עיני על המפה המשובצת. כל הקופסאות ושאריות המזון נעלמו. הסל היה מלא שוב. מיוטיסמון קם על רגליו, וניראה כי סימן לבנות האור לעשות זאת. אפיקצ'ו לקחה אותי בידיה, וכעבור רגע קצר כבר יכולתי להשקיף מלמעלה אל המפה המתקפלת מעצמה, וזוחלת לתוך הסל. "אפשר לשבת בתוך התיק שלך שוב?" שאלתי אותה. אפיקצ'ו פתחה את התיק בידה האחת, וקרבה אותי אל פתחו בידה השנייה. קפצתי פנימה, וכיסויו נסגר מעלי. שרבבתי את ראשי החוצה כדי לצפות במתרחש. הרגשתי יותר בטוח בתיק של אפיקצ'ו. הוא היה נעים ונוח, והיו בתוכו כל מיני חפצים מעניינים. לאחר מכן התיישבתי בתוך כיס פנימי, השענתי את ראשי על פתח התיק וצפיתי. אצבעותיה של אפיקצ'ו לטפו את ראשי.

Apikachu L

New member
המשך כו' 2-

הסל התעופף במהירות לתוך הכרכרה, שריצדה באור הדמדומים. "ובכן" אמר מיוטיסמון, והפניתי אליו את מבטי "עתה אראה לכן את האויב" "האויב?" שאלה קארי "ההרס המוחלט" אמר מיוטיסמון. הוא נעץ את מבטו בי." ולך כדאי לא להישאר ער במהלך המעמד הזה" התכווצתי למבטו, אך הנהנתי והכנסתי את ראשי אל תוך התיק החמים. התכרבלתי בתוך הכיס ונרדמתי, הישר לתוך טראנס הקאגאאפ. *** "הדבר הנוזלי השחור אדום הזה שראיתי פעם?" שאלה גאטומון. קארי ואפיקצ'ו הפנו אליה מבטי תמיהה. מיוטיסמון הנהן. לאחר מכן תפס בידו את מדליון אור האפלה שהיה תלוי מצווארו. שני המשולשים חסרי הבסיס, משולבים. אחד שחור, השני לבן. "זהו מה שמגן עלי מפניו." אמר "לכל אחד מבני העולם הזה יש אחד דומה." בנות האור התבוננו בו בשתיקה. "לנו אין כזה" אמרה קארי אחר כך בשקט. "כמובן" אמר לה "הגלימות שלכן עושות זאת, אם כי הייתי צריך לשפר אותן לאחר שימוש מה שלכן, כדי שיתנו הגנה מלאה יותר" "למה אתה מספר לנו את כל זה?" שאלה אפיקצ'ו חרישית. מיוטיסמון הושיט את יד מאוגרפת אליהן, וכשפתח אותה, נחו בה שלושה תליונים כשלו, לכל אחד מהם קשור סרט לבן. "ומה זה אמור להיות?" שאלה גאטומון במרירות "תליונים בשבילכן. ברגע שנצא מהגבול המגן שבשטח שלי, תזדקקו להגנה נוספת."ענה מיוטיסמון בסבלנות. גאטומון גרדה את אזנה. "אני לא בטוחה שהבנתי" מיוטיסמון קילל בלחש, ולאחר מכן הצביע על האדמה. השטח סביבם התרוקן מפרחים. מעגל הצטייר באדמה. "זהו העולם שלי, בנוי על שטח מהעולם הדיגיטאלי." קארי מצמצה בבלבול. מיוטיסמון העביר את ידו מעל המעגל, והצטייר בתוכו הסמל, שני המשולשים המשולבים, חסרי הבסיס. "עברתן דרכו, ביום בו הגעתן. והאבן שזרקת אז" אמר והפנה את מבטו אל קארי "לא עברה. זהו מעיין סדק בעולם שלי, היוצר גבול בתוך גבול." המעוין שיצרו המשולשים זהר בירוק. "זוהי הממלכה שלי" אמר חרישית. השטח שלא היה במעוין זהר באדום כהה. "וזהו השטח שמחוצה לה. כאשר נכנסתן לעולם שלי, הלכתן בו, עד אשר התמוטטתן." גאטומון שלבה את זרועותיה על חזה. "והיכן אנו נמצאים עכשיו?" שאלה ניצן זעיר בצבץ מהאדמה במקום קרוב לאחת מצלעות המעוין, בשטח שעדיין זהר בירוק. "כאן" אמר מיוטיסמון. "עכשיו נעבור לצד השני" ופס כחול הצטייר על הצלע, מגשר בין השטח האדום והירוק. ואז, בהבזק מהיר ממצמוץ העין, שטח האדמה חזר לקדמותו, ונדמה היה שהפרחים שהיו בו פרחו שם מאז ומעולם. -סוף פרק כו-

Apikachu L

New member
הממ...תודה.

ביקורת אחרת? דברים לתקן? אני יודעת שאני צריכה לפרסם לעיתים קרובות יותר. לא יוצא לי. אני עובדת עכשיו על 3 סיפורים אחרים, בזמן מאוד מועט.

Apikachu L

New member
מה שבא לך

תראי, אם את רוצה להתחיל ממהתחלה, התחילי מפרק א' המשוחזר. התחלתי את הפיק הזה בכיתה ט' (אני כבר אחרי תיכון. סיימתי יב' שנה שעברה), אז את יכולה להבין את איכות הכתיבה האיומה... בחלק מהפרקים. למשל פרק כ'. איום ונורא. אבל אני לא אשמה. מה כבר יכולה לכתוב בחורה שאז אף פעם לא התנשקה? בכל מקרה, נראה ליש אחרי שאני אסיים את הפיק אני אעבור עליו שוב. את יכולה גם לנסות לקרא רק את זה, אבל את עשויה לא להבין כמה דקויות. הבחירה בידייך. אבל אני מזהירה, חלק מהפרקים ממש גרועים.

Digi Lista

New member
כנסי למאמרים ושם תוכלי להתעדכן...

הפרקים מהשנתיים(?) או יותר שיאנה כותבת את הסיפור הזה נמצאים כולם במאמרים

chi12

New member
אני אקרא!

השאלה מת, זה בתיכנון שלי ואני אוהבת לקרוא סיפורים.

Apikachu L

New member
זה בערך הפורום פחות שנה

4 שנים. אלוהים אדירים, אני באמת כל כך איומה?

Digi Lista

New member
אחלה יאנה../images/Emo13.gif

אני אקרא מחר כנראה בצהריים(עד אז אני בבייביסטר על ילד נכה מהבית ספר),אגיב וכמובן אכניס למאמרים

Apikachu L

New member
תודה ליסטה, את נפלאה

איך הפורום בכלל סובל אותי ואת הפיק הגרוע הזה? (טוב, הוא די משתפר... אבל... הפרקים הראשונים איומים... *שמה ידיים על הראש והולכת להתחבא מתחת לספה*) אבל זה ממש שיפר את הכתיבה שלי... הכתיבה של הפיק. לפחות יצא מזה משהו טוב... :)

Digi Lista

New member
הכנסתי למאמרים ועכשיו לתגובה../images/Emo13.gif

קודם כול בזכות התוספת של שני הפרקים למאמרים(יהיה נחמד שתוסיפי גם תמונות כמו שעשית בחלק מהפרקים בעבר כפי שאפשר לראות במאמרים)מספר המאמרים בכול הקטגוריות ביחד בפורום עומד על 575 שזו כמות עצומה ומדהימה שמוכיחה שמאז ומתמיד היו פה כשרונות אדירים(אני מודעת לעובדה שמילי באחת המריבות שלו עם תפוז בפורום משוב ביקש ממני למחוק כול מאמר שהוא לקח בו חלק אי פעם ואמרתי לו שאשתדל אבל זה משהו שלוקח המון זמן ואני בכלל לא מגיעה למצב כזה של ישיבה על המאמרים בפורום,חוץ מיזה שאני מאוד אוהבת ומעריכה את מילי והכתיבה שלו ובגלל זה פשוט כואב לי עם כול מחיקה)ואני רק מקווה שהיצירתיות לא תיעלם ומזמינה כמו תמיד את כולם לכתוב(ולהחזיר משחקים ישנים שיש עדויות רבות שלהם ברחבי המאמרים והקישורים...). את הפרק הראשון העליתי במאי 2005 ככה שבאמת עברו משהו כמו שנתיים מאז שהתחלת לכתוב. טעות ראשונה שעליתי עליה בסיפור היא "שלושת הבנות",עד כמה שאני זוכרת יש בכללי הלשון העברית הבדלים ברורים בין המינים ומספרים כמו "שלושת","ארבעת","חמשת" וכו' מיועדים לגוף זכר בלבד ולכן חשוב לתקן את זה,אני יודעת שלא נולדת בארץ ושפת האם שלך היא לא עברית וגם לישראלים שננולדו בארץ הטעויות האלה קורות ולצערי הרבה יותר ממה שצריך אבל ביקשת הערה כנה והרגשתי צורך להגיד לך בשביל שתדעי לעתיד,בתור חברה כמובן ולא בשום קטע רע ומתנשא
אני חושבת שעליתי על עוד כמה בעיות דקדוק קטנות,אני אעבור יותר לעומק ואתקן גם במאמרים אם זה בסדר מבחינתך
לגביי התחושה שהפרקים הראשונים גרועים,אני מזדהה איתך באופן אישי,לי נורא קשה לקרוא כמעט את כול הדברים שכתבתי פעם ולא משנה באיזה מקום ומסגרת אני מלאת ביקורת עצמית ומאמינה לחלוטין שככול שמתאמנים יותר וכמובן עוברים תהליכים ומתבגרים הכתיבה(הכוונה גם לציור,צילום,ספורט וכול תחום אחר שמצריך אימון ופיתוח)מתחדדת ומשתפרת וההבדלים בין איך שעכשיו למה שהיה גדולים ובולטים(בעיקר לאלה שעברו את התהליך,כלומר עבדו על הכתיבה,ציור וכו')...,בשנת 2003 התחלתי סיפור באיזשהו מקום שהתחיל כבדיחה,לגמרי בדיחה של כתיבה בסגנון תנ"כי,אבל היו תגובות שהאירו(מהמילה אור) לי נקודות שלא ראיתי והחלטתי למשוך עוד קצת את הבדיחה,נוצר מצב שנכנסתי לקטע ממש חזק וכעבור שנתיים של כתיבה(כמעט 80 פרקים ארוכים לאללה) בכלל לא הרגשתי דימיון בין ההתחלה להמשך(מעולם לא היה סוף רשמי,פשוט לא היה לי חשק לכתוב יותר את הסיפור הזה והוא נגמר כאילו כרגיל במתח לפרק הבא),הסגנון התנ"כי ירד כעבור כמה פרקים בודדים וברגע שהתחלתי לכתוב רגיל אני חושבת שהסיפור והעלילה קפצו פי כמה,את הפרקים הראשונים אני לא מסוגלת לקרוא בכלל למרות שמי שהיה עוקב אחרי הסיפור(והיו לא מעט מסתבר)דווקא ראה גם בפרקים הראשונים והזוועתים מבחינתי פוטנציאל גדול ולפעמים היו חוזרים לפרקים הראשונים סתם בשביל הכיף,עכשיו כשעברו שנתיים מאז הפרק האחרון שכתבתי אני לא מסוגלת לקרוא את רוב הפרקים,על אף שחלקם היו ממש מדהימים מבחינתי והקפיצו אותי מבחינתי כמה שלבים בתחום הכתיבה אבל בסופו של דבר זה נראה לי כול כך מזמן שלהתעכב על זה פשוט גורם לי לצחוק על עצמי ואני לא מסוגלת,תחושות דומות יש לי גם עם כתבות עיתונאיות ופרויקטים אחרים שלקחתי בהם חלק,לא כי אני לא מתגאה בהן ולא כי עשיתי אותם מבלי להיות שלמה עם עצמי ובטח שאני לא מתביישת במה שעשיתי(אם משהו לא מתאים לי אני לא עושה) והייתי עושה אותם שוב אלא בגלל שהתפתחתי והתבגרתי ואני כבר לא שם יותר ועם נוסיף את הביקורת העצמית יחד עם הפרפקציוניסטיות הקטלנית שלי...מה שתיארתי זה מה שאני חושבת שאת מרגישה יאנה ואני בהחלט מציעה לך לא להפסיק לכתוב,להתאמן ולהשתפר(מישהי אמרה לי לא מזמן שבזכות העובדה שהיא כותבת שנתיים בעיתון בית ספר שאני עורכת היא השתפרה הרבה בכתיבה וזה אומר שהשגתי את המטרה שלי בעבודה איתה),אם לא על הכתיבה עצמה אז על המאמצים תפרגני לעצמך,אני בכול מקרה מאוד מפרגנת לך מאז ומעולם

Apikachu L

New member
כבר אמרתי שאת נפלאה?

אה, בטח. אין לי בעיה עם זה. הפרק הבא יהיה יותר טוב, מבטיחה.

Apikachu L

New member
אגב, זה באמת מוזר

אבל מרוב איקוני התפוז המחייך שאת שמה התחלתי לדמיין את הפנים שלך ככה. זה באמת לא טוב. ראש תפוז ושני שעונים. אבל הכל ברוח טובה, מצידי שימי רק תפוזים מחייכים.

למעלה