למי שזוכר, למי ששכח, ולמי שחדש.

Digi Lista

New member
למה שני שעונים? 5 שעונים...../images/Emo13.gif

2 על שמאל ושלושה על ימין. ראש תפוז זה בסדר,אומנם תמיד הרגשתי דימיון יותר לאשכולית ממשפחת פירות ההדר אבל גם תפוז(רגיל,לא סיני שהוא קטן וחמוץ) מחייך זה בסדר
במקומות שאני אוהבת להיות בהם אני באמת כול הזמן מחייכת וכבר אמרו לי כמה אנשים שמאוד כיף לראות מישהו מחייך על הבוקר(אני רואה אנשים אז אני מחייכת ומברכת ב"בוקר טוב",כשאני לא רוצה לברך מישהו אני גם לא מחייכת אליו)וגם הרבה ילדים בגילאים ומצבים שונים שעבדתי איתם אמרו לי שאני לא טיפוס שכועס(יש ימים יחסית נדירים שאני יוצאת מדעתי ומתעצבנת בגלוי על אנשים ופתאום כאילו מדובר בבנאדם אחר)ושלראות אותי לא מחייכת עושה להם רע ומוזר(במילים האלה ובנוסחים דומים),אני חושבת שבנאדם שמחייך מכול הלב מזמין חיוכים בחזרה,לא?ובגלל שאני כותבת כמו שאני מדברת ברור שיהיו חיוכים

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

remundo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

נו, נדחפתי גם ^^"

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

סבבה.

chi12

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

גם אני!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סבבה גם לך!

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אין לי מקום יותר לשים סמיילים בכותרת
נו,העיקר שאנחנו נהנות,שנעבור ל
?...

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

ולחשוב שיאנה בכלל ביקשה תגובות על הסיפור בשרשור הזה....היא תסלח לנו

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

השלב הבא זה
ליאנה

../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

חח כן. זה גרם לי להיזכר,נדמה לי שזה היה לפני שנתיים או שלוש,ביום העצמאות. כתבתי איזו חידה בפורום "שכנים שכנים" ואמרתי שהזוכה המאושר/ת יזכה/תזכה בשרשור אייקונים,ובאמת פינקתי את קייסי שידעה את התשובה בשרשור עם המון אייקונים.זה היה די משעשע.

Digi Lista

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

נשמע משעשע השרשור זכייה,משעשע,יצירתי וחסכוני
מה שמזכיר לי-איתרת את החבר'ה כדי שנוכל לכתוב פנייה מאורגנת ולבקש שינסו אולי לרכוש עונות כולשהן מהסדרה?נכנסתי לא מזמן גם לאתר של 'שכנים' באנגלית וראיתי שמלבד כמה בודדים לא נשארו דמויות מאלה שהיו בעונות 99(הרולד נשאר,טודי,קרל וסוזן ואולי עוד מישהו אבל זהו),לפחות את ג'סי ספנסר אפשר לראות ב"האוס" בכול יום שבת בערב

../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

חח אהה. לא,לא הצלחתי.אני אולי אנסה שוב בהזדמנות. כן,הסדרה השתנתה לגמרי,זה כבר לא אותו דבר. וכן,אין כמו ג'סי,תמיד מרגש לראות אותו.

למעלה