למי שחושף את הקסמים...

homerJsimpson

New member
אני מציע

לסמן את הסימן
או כל סימן אחרשייקבע מראש, ואז לדבר על הסוד. מי שלא רוצה לגלות את הסוד- שלא ייכנס.

OFIRS18

New member
אין לי משהוא נגד המנהל פה אבל....

נמרוד הראל משתמש בפסיכולוגיה ועד הפראפסיכולוגיה בשילוב של אינטואיציה , אין דבר כזה להרוס לקהל , היום כולם יודעים את כל הסודות של הקוסמים לפחות אני יודע את כל הקסמים שבהם הקוסמים עושים באולומות וכאלה ...הקסמים שנמרוד הראל הם קשורים לפסיכולוגיה ועד לפראפסיכולוגיה וממש לא קשורים לטריקים שעושים סוגי הקוסמים באולמות וכאלה ...נמרוד הראל עצם עשיית הקסם בעצם מראה איך לעשות את הקסמים לפחות ככה ברוב הקסמים שכולם מתחום ה"פסיכולוגיה" משהוא אחד אני לא מבין למה המנהל הוא ילד בן 14 ,לדעתי המנהל צריך ליהיות נמרוד הראל בכבודו ובעצמו או מישהוא שלמד 8 שנים לשתי תארי פסיכולוגיה+כמה שנים של פראפסיכולוגיה . אי אפשר להבין משהוא אם לא שחיתה בו או לא טבלתה את קצות אצבעותיך בו . הערה: אני לא מזלזל במנהל ולא באף אחד אני רק חושב שהמנהל צריך ליהיות עם ידע מקדים לפחות . לפי התגובות והאשכולות שראיתי כולם פה ילדים קטנים או לפחות הם מראים זאת ככה ,בלי להעליב כמובן .

Lord VoIdemort

New member
אמ...

1) לנמרוד אין זמן לנהל את הפורום, לפחות לא בזמן הקרוב, אתה רואה שהוא אפילו לא מגיב פה, יש לו תוכנית ומופעים, ניהול דורש להיות כל יום בפורום. (הוא יודע שהוא יהיה כאן אורח כבוד וכל זה
) 2) מנהל הפורום לא צריך תארים וכל שאר הדברים, הם היו צריכים מנהל, מישהו עם ניסיון בתחום הפורום, ואני הייתי המועמד הכי מתאים שהם ראו. לגיל אין שום משמעות פה, אני מכיר אנשים בני 31 שמתנהגים כמו ילדים בני 10 ולהפך.

adim44semel

New member
לא אבנתי

לפי מה צריך להיות מנהל פרום לפי גיל או ידע אולי נישאל את מערכת תפוז מה החוקים לגבי זה

maninaox

New member
הו, באמת?

הקסמים של נמרוד קשורים יותר לקרינה סלולרית מאשר לפראפסיכולוגיה. הגיל לא משנה, יש ילדים בני 14 עם חשיבה של מבוגרים, ויש גברים בני 20 עם חשיבה של ילדים בני 7. אם יש לך תלונה לגבי משהו יותר ספציפי, תפנה להנהלת הפורומים בתפוז.

misipipi

New member
קסמים לא מבוססים על רמאות

קסמים הם מוצגים כטריקים, כשמישהו רואה מופע של קוסם הוא יודע שמדובר בקסמים שנעזים עם אביזרים וטריקים מסויימים, כשמישהו טוען שזה לא קסמים מלכלתחילה זה כבר הופך לרמאות.

נערת MTV

New member
אני בכלל מנסה כבר../images/Emo77.gif

ממזמן להפסיק את זה. מה שגם אף אחד לא מבין שאתם הורסים פרנסה. קוסמים שעושים תוכניות טלוויזיה לעצמם פשוט לא יכולים להתפרסם
כי אתם חושפים סודות, ואז כולם מגלים שהכל בולשיט, ואומרים "טוב מה אני צריך את זה, זה סתם שטויות, אני אראה קצרים היום.."
בסוף אין הרבה רייטינג כי אין הרבה צופים, והם לא מרוויחים כסף.
בבקשה, תחשבו גם מעבר לאינטרסם שלכם ולרצון הדחוף הזה שלכם להוכיח שאתם יודעים הכל
תתעלו על עצמכם

homerJsimpson

New member
אני משוכנע במאה אחוז

שגם אם נדון פה בסודות של הקוסמים, הם לא ירעבו ללחם.

לא נכון

אני, למשל, לא מבינה דבר בקסמים, אבל בהחלט רוצה לדעת ולהבין איך הם נעשים, זה מאוד מעניין אותי, יותר מלהסתכל ולא להבין.

yotam88

New member
לחשוף קסמים ו ע כ ש י ו

מצד אחד אחד אני מסכים איתך, יש המון אנשים שזו הפרנסה שלהם. מצד שני, אנשים צריכים לדעת שכל התחום הזה הוא טריק אחד גדול. הרי כל "קסם" או התעסקות עם חושים שאנו רואים באנטרנט או בטלויזיה הוא טריק שהאומן התאמן עליו עשרות פעמים עד שהוא נראה "בלתי נתפס". מקווה שיגיע יום וכל העולם יהיה הרבה יותר מודע לכל הדברים הללו אשר משפיעים על החלטות כולנו ועל אופי החיים בעולם.

maninaox

New member
וואלה.

אתה חושב שהכל מסתכם בזה? עזוב את האנשים שזה הפרנסה שלהם, שים אותם בצד רגע. אם אתה חושב שהדברים האלו באמת משפיעים עלינו וומשנים את ההחלטות שלנו, פספסת לגמרי את הנקודה. אתה חושב שאם זה באמת היה אפשרי, אנשים היו מוצאים כבר דרך לנצל את זה לטובתם? וכולנו היינו עבדים שלהם? אין דרך להשפיע על ההחלטות שלך באופן מודע. אתה אדון לעצמך, ומה שאתה רואה בטלויזיה, זה... בידור. בידור עטוף בחבילת מושגים מעניינת שכוללת סוגסטיות, תת מודע, אסטרולוגיה, פראפסיכולוגיה וNLP.

OFIRS18

New member
נמרוד הראל -פיתוח אישי

הבנתם אותי ממש לא נכון , אין לי שום בעיה עם זה שמנהל האתר הוא בן 14 , הבעיה היא שנשאלת פה שאלה למה האתר קיים ? כשראיתי לראשונה את השם של האתר חשבתי שהולכים לדון פה בנושאים רציניים מסתבר שטעיתי . אגב ... פסיכולוגים לא יכולים לעשות את מה שנמרוד הראל עושה ,נמרוד הראל פיתח לעצמו שיטות להבין את האנשים בצורה טובה יותר שאף פסיכולוג לא יבין בחיים .

DJM2

New member
אתה כל כך טועה

כמעט ואין שום דבר פסיכולוגי במה שנמרוד עושה, הרוב זה טריקים של מנטליזם שכמעט כל מומחה בתחום יכול לעשות. נכון שיש מדי פעם דברים פסיכולוגים כמו לגלות שבן אדם משקר וכו', אבל 95% מהדברים שאתה רואה בתוכנית זה טריקים מתקדמים. ואני אומר את זה בתור אחד שיודע את רוב הפתרונות. ואגב, הוא לא פיתח שום דבר. רוב הדברים לקוחים מקוסמים אחרים. כמעט ואין דברים מקוריים בתוכנית וחבל. זה נראה שהפורום הזה לא ממש בשבילך, כי אתה רואה בנמרוד משהו שהוא לא. כנראה אתה צריך לבדוק דברים לפני שאתה מתחיל להתנשא כלפי האנשים כאן.

misipipi

New member
../images/Emo45.gif

קסמי מנטליזים או טריקים של מנטליזם או קסמים של קלפים או טריקים של קלפים זה עדיין קסמים, נקודה.

michaeler

New member
משהו שחשוב להבין- נמרוד לא פיתח

שום כלום. כל מה שהוא מראה אלה דברים שאנשים אחרים וגדולים ממנו פיתחו, לתת לו קרדיט על ההמלצאות האלה זה פשוט לא הוגן. דבר שני, נמרוד משתמש בלא מעט NLP בטריקים שלו, אחד ממייסדי הNLP, מייסדי הNLP(וריצ'ארד בנדלר שלטעמי הוא הבולט מבינהם) מתנגדים לפסיכולוגים לימנהם. ובמילים אחרות- NLP סותרת לחלוטין את הפסיכולוגיה כולה. מכך משתמע, כמובן, שזה שמישהו למד פסיכולוגיה בחיים לא קשור לידע שלו בקוסמות כלשהי, ולהפך.

bucky23

New member
נו באמת...

תגיד קודם את האמת, שאתה לא רוצה שיחשפו קסמים בגלל שאתה קוסם, ואל תמציא שזה בגלל שזה הורס את ההנאה. אותי זה מעניין ולא רואה סיבה שלא שיחשפו סודות וישימו אייקון עם ספוילר.

maninaox

New member
האמת?

כן, אני קוסם. ואני גאה להגיד שיש מאות קסמים שראיתי, ואין לי מושג איך עושים אותם. הייתי יכול לבדוק איפושהו, אבל אני לא רוצה. אני נהנה לחשוב שיש מקום לקצת פליאה וקסם בעולם הזה. מי שלא נהנה מזה, אין מילה אחרת פרט ל"עצוב".

למעלה