למי שיש פוטושופ..... פלייייזזזזזז

יש למישהו את תוכנת ההתקנה?

פשוט גם קאזהו וגם אימיול עושים לי בעיות במחשב אז אין לי. אז אם למישהו יש אז שיכתוב לי את מספר האסיקיו שלו או את המסנג'ר אם אפשר תודה מראש

מצאתי כמה סוגים להורדה..../images/Emo3.gif

מה עושים

גלושש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo110.gifמישי יכולה לשלוח לי ../images/Emo4.gif

אין לי קאזה הוא עשה לי בעיות וגם אמיול אין לי

danone3

New member
אל תורידו...

מהאימיול או מהקאזה כי ניסיתי מהאימיול ואין מקורות.... (למי שלא הבין... זה לא יוריד) והקאזה זה ממש לא אמין.... אני למשל לקחתי מחברה שלי שיש לה צרוב.... תנסו למצוא גם אתם איזה חבר/ה שיביא לכם.... מקווה שעזרתי =]

danone3

New member
שאלה..... פליזזז

אין עושים אנימאציות בחתימה? ואיך עושים שבמילוי של הטקסט יהיה אפשר לשלב כמה צבעים (אפקטי מילוי)?

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifכנסי אני אשים לך מדריך

ואת המילוי של הטקסט לא כ"כ הבנתי מה רצית.... מדריך לחתימה עם תמונות מתחלפות קרדיט לאיה מהפורום הרשמי של הראל סקעת. הוספת אנימציה לחתימה ושוב קרדיט לאיה מהפורום הרשמי של הראל סקעת מדריך לאנימציה באנימשיין שופ (שהאנימציה שאת עושה פה את שמה אותה בחתימה.) קרדיט לקרן מהפורום הרשמי של הראל סקעת

danone3

New member
ואייי תודה!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danone3

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואייי אין לך מושג כמה אני מעריכה את זה!!!! תודה ענקית!!!!

סולדד100

New member
שאלה

קיים דבר כזה פוטושופ או תוכנה אחרת שעושהה רקעים אבל שזה יהיה בעברית? כי פעם הורדתי באנגלית ולא הבנתי כלום!

נ"ש לא קשור אבל בבקשה בבקשה

מישהו יודע איפה שרה אהרונסון נהרגה??? אנשים זה עניין לציון תעודה לכיתה ח' ועם זה אני עובר לתיכון והקיצר אני רוצה להוכיח למורה שלי בגיאוגרפיה שהוא בעצם המנהל שהוא טעה וששרה אהרונסון לא נהרגה בכלא אלא בבית יש פה מישהו שיודע איפה היא נהרגה? ויכול להביא לי הוכחות בבקשה פליז תעזרו לי זה חשוב מאוד בשבילי ותודה רבה יותר ממאוד למי שיעזור לי

למעלה