יש בזה משהו, זה לא כ"כ קים, אבל עדיין לדעתי זה יותר מחמיא לה...
ה הטופ מודל הבא New member 16/11/07 #19 אויייייייייייי מקווה שלא הסתנוורת ממנה מרוב שהתמונותשלה גרועות. לגמרי אחת המתמודדות הכי גרועות בהיססטוריה של התחרות הביאו אותה רק בשביל לשים מישהי גברית!
אויייייייייייי מקווה שלא הסתנוורת ממנה מרוב שהתמונותשלה גרועות. לגמרי אחת המתמודדות הכי גרועות בהיססטוריה של התחרות הביאו אותה רק בשביל לשים מישהי גברית!
N NP16 New member 16/11/07 #20 איזה אינטרס יכול להיות בגברית?../images/Emo58.gif!!! למרות שאולי זה הסיבה שקיבלו את ג'יידה . ואוי,הוא כלכך ישנא את מייגן ^^
איזה אינטרס יכול להיות בגברית?../images/Emo58.gif!!! למרות שאולי זה הסיבה שקיבלו את ג'יידה . ואוי,הוא כלכך ישנא את מייגן ^^
ה הטופ מודל הבא New member 16/11/07 #22 למה נראה לך שאתה יכול לרדת עליי??!?!?!?!?! גם אם ממש תשתדל חחעע
B Black Jane New member 16/11/07 #25 עומרי, מצטערת. עברת כל גבול. אולי עכשיו תבין עד כמה אני לא צוחקת. הזהרתי אלפי פעמים, שלחתי לך מסרים, ועכשיו אני נאלצת לחסום אותך. זה היה שווה את ההעלבות?
עומרי, מצטערת. עברת כל גבול. אולי עכשיו תבין עד כמה אני לא צוחקת. הזהרתי אלפי פעמים, שלחתי לך מסרים, ועכשיו אני נאלצת לחסום אותך. זה היה שווה את ההעלבות?
M Manga136 New member 17/11/07 #26 ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif מגאן היא הייתה הפייבוריטית שלי
Y Yann Tiersen New member 17/11/07 #27 ../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif גם אני נורא אהבתי אותה..