למי שיש yes! בראד אצל קונאן אובריין

למי שיש yes! בראד אצל קונאן אובריין

זה שידור חוזר אני כבר ראיתי את זה אבל למי שלא ראה היום ב11 בערוץ 12 ביס אצל קונאן אובריין זה מצחיק לאללה

יששששששששששששששש../images/Emo99.gif

כל כך רציתי לראות את זה

איזה חמוד הוא היה../images/Emo99.gif אבל.......

איך הוא ירד על ג'ן בגלל שהיא מדבר מתוך שיינה
....מסכנה היא בטח מה זה נעלבה מזה

חחח

רק את האחרון לא היה יפה להגיד זה מביך כזה שהוא אמר שהיא אומרה "bring on the yung man i uniform" חחחחח אבל קראתי את זה כבר בעיתונים וזה חחחח שוב,חוץ מהמשפט הזה

אה כןן..הוא דיבר על זה גם באופרה!

הוא אמר שג'ן מדברת והולכת מתוך שנה
, הוא אמר שפעם..באמצע הלילה היא צעקה ברינג דה יאנג מאן ין יוניפורם..וגם שפעם אחת הוא התעורר באמצע הלילה והיא לא היתה במיטה..והוא מצא אותה מטר מהבריכה מחוץ לבית! חחחח אמאלההה..

NarihS

New member
חחחחחח כן גם אני שמעתי על זה!

איזה בחורה מצחיקה :) מזלה שיש לה את בראדי שישמור עליה :)

ה אורחת

New member
בקשר ל Oprah Winfrey....

אז דבר ראשון אני יורה בעצמי כי אין לי יס *יורה בעצמי*.... דבר שני אחרי שקמתי, התחילו לשדר ב Star World אופרה ווינפרי ויכול להיות שהם ישימו את הראיון האחרון שהיא עשתה עם בראד, אני מנסה לעקוב בעיתונים, אבל תעקבו גם אתם! יכול להיות שיהיה הראיון מטרויה!!!!!!!!!!!!!!!!... דבר שני אני לא מבינה את ג'ניפר אניסטון מה פתאום bring on the young men.... למה היא לא מודעת מה שוכב לידה במיטה?!?!?!?!?!..........
חחחח....

ה אורחת

New member
אופרה ווינפרי, היא בערך...

נחשבת למראיינת הכי טובה באמריקה כמו ג'יי לנו עכשיו היא ריאיינה את בראד פיט לפני כמה זמן על טרויה ראיון ארוך אבל בארץ לא נראה לי שהיה אותה עד לפני ממש קצת זמן שStar World התחילו לשדר את התוכנית, הבעיה היא שכשאני מחפשת הרחבה באינטרנט על כל תוכנית לא כתוב את מי היא תארח ואז אני לא יודעת אם הוא יהיה או לא, אם למישו יש פתרון או מקום לקבל יותר אינפורמציה אז הלפ

לי יש את התוכנית שבראד התארח..עם

אריק באנה והם דיברו על טרויה וכ"ו..אצל אופרה..אני חושבת שזה מה שאת רוצה.. אני יביא לך לינק..שממנו הורדתי.. תיכנסי ללינק ותלכי למולטימדיה..שם יהיו כל מיני סירטונים ויש שם גם את אופרה..את כבר תיראי..כתוב אופרה באנגלית..ותורידי :) מקווה שעזרתי

ה אורחת

New member
דבר ראשון סגידה!....

איזה חמודה! אבל יש שם את כל התוכנית?!... ובלי שום קשר אם את יודעת שיהיה את זה בסטאר וורלד אז תאמרי לי, כי אני לא ממש יכולה להוריד מהאינטרטנט דברים (ווירוסים וכאלה)... אבל ממש תודה ואם את יכולה לומר לי אם יש שם את כל התוכנית?

אוקיי הבנתי את כל הראיון חוץ

מהשאלה בחלק הראשון שאיזה אחת שאלה את בראד משהו על ג'ניפר לא הבנתי כלום מהקטע הזה....מה היא שאלה ומה בראד ענה

למעלה