למי שיש yes! בראד אצל קונאן אובריין

בחלק הראשון אף אחת לא שואלת אותו

משהו.. אולי את מתכוונת לחלק הראשון של ..אחרי התוכנית של אופרה..? או לחלק אחר!?

ואם את מתכוונת לזה..אז בחלק הראשון

של אחרי התוכנית של אופרה..אחת בלונדינית שואלת את בראד.. היא אומרת לו "אני מכירה הרבה זוגות שרבים..אבל אני רוצה לדעת איך אתה וג'ניפר משלימים".. אם לזה התכוונת..

הוא ענה..

הוא אומר ש.. "הוא אומר לה בסופו של דבר שהיא צדקה ..ואז הוא צריך להתנצל, ואז.." חחח מה שבא אחר כך..חחח כאילו הוא לא אומר ..אם תסתכלי תיראי למה אני מתכוונת..

חחח וואלה איזה חמוד../images/Emo99.gif אבל ....

אני בכל זאת עדיין מעוצבנת עליו....אחרי מה שהוא אמר על ג'ניפר

גמאני ראיתי!!!../images/Emo9.gif

איזה כוסון בראד היה ! חחח איזה מאמי הוא היה מאוד צמא, כל דקה רצה לשתות את הקפה שלו..וקונאן לא נתן לו ללגום בשקט, חח... מסכנה ג'נט ג'קסון, היא פיספסה את בראד...חחחח...איזה יפה בראד דיבר! ואיזה יפה הוא נסע אח''כ במכונית! חחחחח איך קונאן נראה בתלבושת שבראד הביא לו...חחח חבל שזה לא היה בראד שהתפשט ככה בשידור..

ראיתי עכשיו את הראיון ובראד מקסיםם

איך הוא לא אוהב שמדברים על הגוף או על היופי שלו הוא משתיק את הקהל כזה חחחח ורואים שהוא ממש אוהב את ג'ן!! שהוא אמר שהוא רוצה הכל בנות והוא רוצה little hers ושזה החלום שלו.. הוא כזה חמוד! הבן אדם מושלם..

ראיתי שזה שודר, מדהים../images/Emo6.gif

משהו שהיה מוזר זה שבראיון לגיא פינס הוא אמר שלא יצא לו לראות את הפרק האחרון של חברים ושם הוא אמר שהוא ראה אותו מאחורי הקלעים זה היה קצת מוזר
ואופרה דיי טוב שהוא לא יותר מדהים! חיכיתי עד 4 בבוקר ונרדמתי בסוף אז אמרתי שאני אקום ב7 לראות שידור חוזר ולא הצלחתי לקום והפסדתי בצפר באותו יום חח לפני איזה שבוע אני סתם רואה STAR WORLD ואני קולטת ת'פירסומת של אופרה וינפרי דפקתי כזאת צעקה מראים איזה קטע מהראיון איתה שהוא פשוט נקרע מצחוק!!!! איזה חמוד! דפקתי צעקה שהעירה את כל הבית
זה היה ב2 וחצי בלילה בערך

ה אורחת

New member
אווווו גיא פינס?!....

זה מזכיר לי מישו יודע אם אי פעם ישדרו את הראיון אם גיא פינס?! לא ראיתי אותו וכמעט התפגרתי בגלל זה! ועוד דבר גם אני ראיתי את הפרסומת לאופרה שהוא שם מלא, בגלל זה חשבתי שאולי יראו את התוכנית....

ראיתי שזה שודר, מדהים../images/Emo6.gif

משהו שהיה מוזר זה שבראיון לגיא פינס הוא אמר שלא יצא לו לראות את הפרק האחרון של חברים ושם הוא אמר שהוא ראה אותו מאחורי הקלעים זה היה קצת מוזר
ואופרה דיי טוב שהוא לא יותר מדהים! חיכיתי עד 4 בבוקר ונרדמתי בסוף אז אמרתי שאני אקום ב7 לראות שידור חוזר ולא הצלחתי לקום והפסדתי בצפר באותו יום חח לפני איזה שבוע אני סתם רואה STAR WORLD ואני קולטת ת'פירסומת של אופרה וינפרי דפקתי כזאת צעקה מראים איזה קטע מהראיון איתה שהוא פשוט נקרע מצחוק!!!! איזה חמוד! דפקתי צעקה שהעירה את כל הבית
זה היה ב2 וחצי בלילה בערך

כן ראיתי את זה מזמן..זה היה ממש מצח

מצחיק..חחח הוא ממש שרוט הקאנון הזה או איך שלא קוראים לו.. ובראד היה כזה חמוד..בכל מקום הוא יורד על ג'ן חחחחחח

חחחחחח

אני רואה את התוכנית שלו כמעט כל יום והוא אכן סרוט ולבראד יש חיוך מתוקי =))) הוא פשוט חייך שם הרבה

../images/Emo3.gifנצל"ששששששששששששש-כנסו

טוב ראיתי הרגע בערוץ אי את הדירוג של "הגברים הכי סקסיים לשנת 2003" ובראד במקום השני מתוך 25 גברים חיחי איזה חמודדדדדדדדד

למעלה