למי שלא ראה -

HeavenDusk

New member
לדעתי הבסיס אמיתי../images/Emo70.gif

הושקעו יותר מידי כסף ומחשבה בסרט הזה. [האנטומיה, הגוף, חדר הניתוח, התפאורה, המנתחים-שבאמת עובדים על פי מתודולוגיות ניתוח אמיתיות וכיו"ב] לעניות דעתי ממשלת ארה"ב\גרמניה שחררה ביודעין סרט מפוברק על מנת להעלות את רמת הפתיחות והמודעות של הציבור לנושא העבמי"ם בכלל ולנושא מראיתם בפרט. דהיינו -בכל שקר יש קורטוב אמת...

מה הכוונה הבסיס?

שום מחשב ושום כסף. כולם שם גם לא שחקנים וגם לא רופאים. הביאו רופא מנתח מומחה שיבדוק את הקטע - ולפי מה שהוא אמר, המנתחים שבודקים את החוצן, למשל, בכלל לא יודעים איך להחזיק את המספריים שנדרשות לניתוח, או כל כלי אחר. החוצן עצמו נראה די מזוייף. בכל מקרה, עד כמה שידוע לי, זה סרט מפוברק שיצא בעקבות רוזוול דרך הממשל.

HeavenDusk

New member
נו יופי, דרך הממשל-זה המפתח.

למה להפיץ סרט כזה אם לא בשביל להעלות את רמת המודעות של הציבור לנושא?, יותר להכין את הציבור מאשר להפחיד אותו אגב-אני הייתי מהראשונים שראו בשנת 98' את הסרט בערוץ RTL הגרמני.

מה הכוונה בין הראשונים

אני זוכר עוד ךפני שנת 98, שהראו בחדשות ערוץ 2 על רוזוול, הראו חלק קטן מהסרט זה. אני זוכר טוב מאוד שלא הצלחתי להרדם אחרי זה.
אבל למה שהם ירצו לעלות את המודעות? הרי אם הם היו רוצים הם פשוט היו מראים לנו את הדבר האמיתי. לא?

100police

New member
אנטומיה??

אלוהים ישמור, העיניים של החייזר היו שתי מדבקות על כדורי פינג פונג, ועוד הם הוציאו את המדבקות כדי שזה יהיה ברור (מטומטם ביותר - היו משקיעים קצת יותר על העין ומוציאים את כולה, זה היה נראה הרבה יותר אמיתי).

Majestic12

New member
נא להירגע-הסרט מזוייף...

לא אלאה אתכם בפרטים מדוע...אבל הוא מזוייף בבירור...

ירדן121

New member
תחשבו על זה-

אם החייזרים מפותחים הרבה יותר מאיתנו מבחינת טכנולוגיה אז יכול להיות שהם יותר מפותחים מאיתנו מבחינה גופנית-אני מתכוונת יכול להיות שגם הם התפתחו מהקוף רק הרבה לפנינו וגם אנחנו נעבור את השלב הזה באבולוציה עו מיליוני שנים אולי מה שאני אומרת לא הגיוני אבל יש בזה משהו אני מקווה שהבנתם מה ניסיתי להגידד

ירדן121

New member
עזבו אתם יודעים מהה....

כרגע לכל בנאדם יש מראה יחודי...אז למה שנחזור להיראות אותו הדבר...

Majestic12

New member
לגבי אבולוציה של האדם וחוצנים

דוקא במקרה כזה סביר להניח שיהיה להם גוף די חלש, וראש די גדול...בערך בצורה שאנו מכירים את החוצנים (לפחות את האפורים)

Majestic12

New member
לגבי האדם

גל הממצאים הגנטיים והמאובנים מעידים על התפתחות האשם מהקוף. זוהי עובדה מדעית שלא התערערה למעלה מ- 140 שנים. לגבי השאלה האם היתה או לא היתה התערבות חוצנית במהלך ההתפתחות האנושית - זוהי ספקולציה בלבד. קשה לבטל אותה, אך עדין לא נמצאו הוכחות לקיומה.

HUhybrid

New member
דיוק קל

האדם לא התפתח מהקוף, אין כל עדות שכזאת לחיבור ישיר שכזה, אלא לקשר מסועף מאוד. האדם התפתח בענף נפרד של קופי-אדם ולא של קופים, והממצאים מעידים כי לו ולקופים אב קדמון משותף, ממנו הסתעפו. אגב, ישנו ספר בשם "לוסי" (כן, ממצא משנות השישים העליזות, בהשראת השיר Lucy inthe sky above של הביטלס בגלל ההתלהבות הרבה שאחזה בחוקרים) שאני ממליץ עליו בחום. הספר מרתק מאוד ועוסק בממצא הכי קדום שגילינו לי שעה ממשפחת הקופי-אדם: הנקבה הכי קדומה, עם גוף מאוד קטן ונמוך אך בעת שכל חריף. בין השאר ממצא זה נתן השראה לתאוריה מקורית שאחר-כך קיבלה ביסוס מדעי לגבי תעלומת הדו-רגליות של בני-האדם. אני ממליץ מאוד.

Majestic12

New member
לגבי הדיוק הקל

1. אתה צודק שהאדם התפתח מקופי האדם - אבל קופי האדם הם עדיין קופים (בכל זאת). הבעיה היא, אותה "חוליה חסרה" שלא נמצאה...על נקודה זו מתקיים כל הדיון. 2. מבחינה גנטית, גם כיום, ההבדל בין קופי העל לאדם הוא מזערי מבחינה גנטית (כ- 2% הבדל). 3. אני ממליץ ללכת ישר למקור, ולקרוא את ספרו של דארווין "מוצא המינים" (שיצא לאור במהדורה חדשה גם בעברית לפני מספר שנים). 4. לגבי השכל של לוסי - זו יותר ספקולציה של החוקרים ולא עובדה מבוססת. אבל בכל מקרה - שכל יש לכל הקופים (וגם לתוכים, לחסרי חוליות כמו תמנונים ודיונונים, לליוייתנים, דולפינים וכ"ד)...

FRAIFY

New member
בנוגע לסעיף 2 שלך:

2. מבחינה גנטית, גם כיום, ההבדל בין קופי העל לאדם הוא מזערי מבחינה גנטית (כ- 2% הבדל). אז טעות בידיך חסרים כ-5% מבחינה גנטית ביננו לבין הקופים... {5% זה דבר משמעותי מאוד,אפילו 1%}

Majestic12

New member
לא לכל דבר חייב להיות "משהו" יוצר

האבולוציה מוכיחה כי בעלי חיים וצמחים מתפתחים ומשתנים במש הזמן, תוך שהם מתאימים עצמם לסביבתם ולגומחות הביולוגיות אותם הם ממלאים. לרעיון של "אלוהים" אין שום תפקיד - חוץ מאשר בדת, ובמתן תשובות נוחות לאנושות... החיים נוצרו, ככל הנראה, בצורה הדרגתית - החל תאים בודדים, וירוסים וקטעי חומר תורשתי (DNA ו- RNA). במשך מליוני ומיליארדי שנים, הלכו אלו והתפתחו למגוון היצורים החיים כיום.

למעלה