למי שלא שמע

חחחחחחחחח...........

אחחח תמר תמר...לא מסוגלת אפילו לתת מחמאה אחת שלמה בלי להכניס רעל, אה? יופי...אז עכשיו לא רק אקים ישראל ומוסדותיה על המוקד, אלא גם אורית הלפרין..פשי..כל הכבוד לך באמת... נו, טוב..מה אומר לך תמר...מכיוון שאת זו שלאזניה מגיע הכל, ואילו אני- אני היא זו שפתאום לא מעורבת במערך הדיור של אקים ת"א (באמת שמועה מעניינת שמעניין מי המציא אותה), אני מבטיחה לך תמר שמהיום והלאה אתחיל להיות יותר מעורבת. עד היום ישבתי רגל על רגל ולא עניין אותי כלום, אבל מה- מהיום אני מבטיחה לך להתחיל להתייחס ברצינות הנדרשת לתפקיד הציבורי שלי... ועכשיו ברצינות תמר.. התלבטתי באם להמשיך ולהגיב לך, כי באיזשהו מקום אני מרגישה שאת מושכת אותי למקום מאוד נמוך, ושהערותייך המרושעות החוזרות ונשנות כבר לא שוות התייחסות. ניסיתי היום בתגובתי לאחות, לתת לך את התחושה שאזניי לא ערלות, ושיש לי רגישות רבה גם לביקורת, אבל את מזמן עברת את הגבול בין ביקורת בונה-כדברייך, לביקורת שכל מטרתה להכפיש ולהסית. מבחינתי- את מוזמנת להפיץ עלי שקרים והכפשות מפה ועד קהיר..זה כבר לא מעניין אותי יותר..הבנתי שאת פשוט אשה ממורמרת מדי מכדי להושיט יד חזרה ליד המושטת לעברך.. לסיום- אני אמשיך לפעול ולעשות למען חניכי אקים למרות ועל אף הביקורת שלך, כי חיבוק אחד שלהם כשאני מגיעה להוסטלים (היית מאמינה? אני מגיעה להוסטלים!!),הוא עולם ומלואו עבורי. אנשים כמותך ימשיכו לשבת ולהפיץ רפש וירטואלי, ואילו אני..אני אמשיך לדבוק ביחד עם אנשים יקרים ואהובים כמו עמיקם, במשימה שעומדת לנגד עינינו יום יום ושעה שעה.. כל טוב לך תמר,ומבחינתי- הדיאלוגים בינינו הסתיימו כרגע..את מוזמנת להמשיך במונולוגים ה'מפחידים' שלך לבד.. אין לי ספק שתעשי זאת.. אורית

dorit11111

New member
אם התגובות שלך

לא היו פרובוקטיביות,אז אולי לא היית צריכה "לשרוד". בכל פורום יש חוקים כתובים ולא כתובים משלו.אז למה ללכת נגד אותם חוקים?האם זאת הדרך שלך ללחם נגד מה שלא נראה לך?
אני חושבת שזה פורום-תמיכה.וחבל שבמקום לעזור אחד לשני,אנחנו עוסקים בשטויות. אגב,אני מכירה מספיק פורומים,שיש שם הרבה פחות דמוקרטיה,והם מוחקים את הודעות ופורצים לך למחשב.

למעלה