למי שמכיר...

חחחחחחחחחחחחח

אהבתי
חח אני נוחרת פה מרוב צחוקקקקקקקקקקקקק חח עוד נחירה
*עוד אחת* שיעול* *חוזרת לצחוק* *עוד נחירה* חחחחחחח אהבתי
*נחירה*

אהההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיברת עליי!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עד שקלטתי

eMiFrEaK

New member
נו.... מה אמרתי??

that's my point exactly!!!! תראי... יש דברים טובים בחיים.. יש פחות... יש דברים שאת חייבת לנסות.. מתוך סקרנות... את אומרת לעצמך.... פעם אחת.. מה כבר יכול לקרות?????. ואז את מגלה...פתאום.... שזה הרס אותך.... ה"פרי האסור"....... ובעקבות ההתנסות החד פעמית.... את קולטת.... שהמצב חמור... זה הגיע למצב של..... בלבול שמך הפרטי.. (האם זה קרן?? או אולי... קרן???) ואז את מבינה... כי את מתחילה לצחוק מכל דבר... ואז......... הכל נהיה שחור!! את נסחפת... אל תוך מעמקי הפורום... ואין דרך חזרה!!!! אמאלההההההההההההה..... מה קרה לי לעזעזל??? קרנצ'יק...... לא להתייחס...=) קורה לי לפעמים חחח אני פשוט שמחה שסיימתי היום עם המתכונת בהיסטוריה.. נעזוב את זה שלא ישנתי כבר יומיים..=)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חח וואי אחות שלי..תהרגי אותי ודי
וחוץ מזה- להגנתי כן? כתבתי ת'הודעה לפני שרשמת שהתכוונת אליי, אז אני לא כזאת מפגרת

eMiFrEaK

New member
../images/Emo9.gif

אני רוצה להודות לאמי..... ולאבי... ולסבתא... ולתוכי שלי!!!!! שבלעדיהם.... אמ.... טעיתי במקום... רותי..מרפקים שלי, זה שהתקבלתי.. ברור מאליו... עכשיו, נשמה... איך לעזעזל משחקים????????????????????????????????????????????????????????
הכל ברוח אירובית...

eMiFrEaK

New member
אהא...

זה בדיוק מה שחשבתי...
טוב... הסוכנת רותי...כנראה הרמה גבוה מדיי גם בשבילך!!

שקט!

את לא יודעת מה אני עברתי בשביל התפקיד הזה! גם ב67' גם ב73' גם ב82' וגם כשגילחו לגורבצ'וב ת'תכם דיו מהקרחת שלו!! גם אז אני הסתכנתי!! אז את לא יכולה לבוא עכשיו, ולהגיד שהרמה גבוהה מידי בשבילי, צעירה שכמוך!! נעלבתי,

חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחה חח לא הצליח
חח וואי הרגת אותי עם הכתם..חחחחחחחחחחחחח

למעלה