למי שמשעמם ממש

Shame in you

New member
למי שמשעמם ממש

(כמוני, למשל) כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 3.קריאה או כתיבה? 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? 6.כמה אתה שוקל? 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? 8.מרוצה מהאופי שלך? 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? 10.דנה או דני? 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? 12.שחור או לבן? 13.תכלת או בורדו? 14.קיץ או אביב? 15.להיות חזק או להיות חכם? 16.עושר או כבוד? 17.אוהב להתבודד? 18.למה? 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? 21.יש לך חברים ממש טובים? 22.מה הופך אותם לכאלה? 23.יש לך ידידות/ים? 24.איך היחסים ביניכם? 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? 29.האם היית מאושפז פעם? 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? 32.איזה בילויים אתה אוהב? 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? 35.אתה אדם מאושר? 36.מה הכי מרגיע אותך? 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? 38.האם חילקת פליירים פעם? 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? 46.ספגטי או צ'יפס? 47.אוהב נחשים? 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? 50.אוהב ארועים משפחתיים? 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? 58.האם היית פעם בדייט? 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: 70.חלווה או ריבה? 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? 74.מאוהב כיום? 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? 76.מצייר לפעמים? 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? 83.אוהב לטייל בטבע? 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? 85.כמה קומות יש בבניינך? 86.באיזו קומה אתה גר? 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? 88.סתיו או חורף? 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? 92.ביסלי או תפוצ'יפס? 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? 97.למה? 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)?

Shame in you

New member
No alarms please

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? 3 חודשים בערך 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? מבוגר 3.קריאה או כתיבה? שניהם. כתיבה יותר. 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? שתיתי? מממממ תפוזים? 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? ארצי 6.כמה אתה שוקל? 49 ק"ג 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? טריגר 8.מרוצה מהאופי שלך? לא. הוא לא יועיל לי בחיים. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? 10.דנה או דני? לא זה ולא זה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצר ולעניין 12.שחור או לבן? שניהם יפים 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? בישראל אין אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? תלוי 16.עושר או כבוד? תלוי 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? ככה 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? מעט מדי 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? חחחחחחחח גדול
21.יש לך חברים ממש טובים? שקט! 22.מה הופך אותם לכאלה? 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? סבירים, עד כמה שאפשר איתי 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? שקט!!!!!!
26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? אהבה 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כנראה 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אף אחד 29.האם היית מאושפז פעם? לא, למרבה הפלא 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? אני 32.איזה בילויים אתה אוהב? בתי קפה
33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? לא ייאמן, גם זה טריגר 35.אתה אדם מאושר? זה באמת מצחיק 36.מה הכי מרגיע אותך? קשה להרגיע אותי כשאני לחוצה. אבל בכללי אני אדם רגוע 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? בבית 38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? לא! 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? מתוקים 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: אוי זו שהיו ראיתי בקונדטוריה. וכאלה עם הרבה קצפת 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? הרגשה טובה פשוט 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? נאדה 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? הומניים 46.ספגטי או צ'יפס? שניהם 47.אוהב נחשים? רק בגומי 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? בקרוב כנראה שכן 50.אוהב ארועים משפחתיים? דווקא כן 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? לפעמים, לשמוע 88FM ולקרוא 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? תמיד, גם עכשיו. 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? עם כולן אני בסדר 54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? אני על סף הרדמות בהכל. אבל לא בגלל שעמום. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? בסדר 58.האם היית פעם בדייט? ! 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: היו המון. ולא כדאי להכנס לזה 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: כנ"ל 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אוטובוסים זה נחמד 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: היו המון 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? יותר מהממוצע 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על הכל 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? נחשו 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? ריאלי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? בטח סתם אחייך חיוך מטופש ואמשיך הלאה 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: משהו עם עיניים מתגלגלות...קשה לי כרגע. 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? שאלה טובה. ערבוב מופלא של שניהם. 74.מאוהב כיום? היי!!
75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? תמיד 76.מצייר לפעמים? לא 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? שירים מדכאים ויצירתיים כאלה, וגם סיפורים. מהורהרים כאלה 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? אין ספציפי 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? חולשה וביישנות 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? לפעמים 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? הכל 83.אוהב לטייל בטבע? לא 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? 85.כמה קומות יש בבניינך? 0 86.באיזו קומה אתה גר? 1 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא. הייתי מרגישה רע מאוד 88.סתיו או חורף? שניהם
89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? נו 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? 92.ביסלי או תפוצ'יפס? שניהם 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? די מהר, נראה לי 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? איתי אני 24/7 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? די מחורבן 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? סוחבים 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? כן הוה היה חביב

Anuerysm

New member
יהיה בסדר

וזה מצחיק שאת מתחכמת עם השאלון שאת בעצמך כתבת

lifahead

New member
ואני..

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? אממ שנה בערך.. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 4 3.קריאה או כתיבה? קראיה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? אממ אשכוליות? [יואוו אני ככ מיוחדת!] 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? בנאי 6.כמה אתה שוקל? 50 ומשו לא זוכרת.. 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? כן.. 8.מרוצה מהאופי שלך? בטח אני מעולה 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? כן.. 10.דנה או דני? דנה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? ארוכות 12.שחור או לבן? לבן 13.תכלת או בורדו? בורדו 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? אממ חכם.. 16.עושר או כבוד? אושר פחח אמממ עושר 17.אוהב להתבודד? לא 18.למה? מדכא להיות לבד. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? אממ שעה או פחות.. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן למה לא.. 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? אממ לא יודעת זה פשוט ככה.. 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? שטחיים 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? :[ 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? פחח! וזה המקום להגיד אותם 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כן. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אני לא.. 29.האם היית מאושפז פעם? כן.. 30.איך עבר אותו האשפוז? מהר 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? ברור שסופרמן! זה בכלל לא כוחות! 32.איזה בילויים אתה אוהב? אממ בתי קפה:] 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: בגן ילד אחד הציע לי לשפוך לו חול בתחתונים. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? אממ לא זכור לי.. 35.אתה אדם מאושר? בעיקרון כן.. 36.מה הכי מרגיע אותך? עוגות 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים?בדרך הביתה או משוטטת.. 38.האם חילקת פליירים פעם? כן.. 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? אני לא זוכרת.. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? לא.. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? עוגות 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: אוי השם! כל עוגה היא אלוהית!!! 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? סקס פרוע על חוף הים{?}..סתם..לא יודעת כיף! 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? אממ לא יודעת.. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? הומניים 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס 47.אוהב נחשים? לא..:[ 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? מת. 49.מרכיב משקפיים כיום? לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? לצייר, לשמוע מיוזיק וכו.. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא לגמרי.. 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? אממ אחת 54.למה אתה אוהב אותן? כי היא מדליקה לאללה!!! 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? כן.. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? תנך. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? אחלה. 58.האם היית פעם בדייט?:\ 59.אם כן,איך היתה ההרגשה?:\ 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: לא זוכרת חלום מדליק ככ.. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: בובה עקרה לי את העיינים. 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? רכבות 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם:ניסו לזרוק אותי לפח והתיק שלי עלה באש!!!! 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? אממ כמה דקות אם אני עייפה אם לא אז הרבה מאוןד.. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? אמממ מלא דברים... 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? זה מתאזן 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אופטימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? זה קרה לי פעם...זה היה מוזר התחלנו לדבר והבנו שאין לנו שומדבר במשותף אז אמרנו טוב זה לא הולך..בי. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: שור מלקק את השפתיים שלו. 70.חלווה או ריבה? אייכ חלווה ריבה שליטה! 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: כל ארוחה היא סבבה! 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעשעת... 74.מאוהב כיום? לא.. 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? לא.. 76.מצייר לפעמים? תמיד 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? אממ סוג של קריקטורות ודברים טיפה מעוותים.. 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? לפנות ערב ככה.. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? ממממ לא יודעת.. 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? לא.. אני סיסי.. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן.. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? שקטות ויפות.. 83.אוהב לטייל בטבע? לא ככ.. 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? ים בעיקר 85.כמה קומות יש בבניינך? 9 86.באיזו קומה אתה גר?1..:[ 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? חשבתי ע זה הרבה.. נראה לי ממש כיף.. 88.סתיו או חורף? סתיו.. אני אוהבת עונות מעבר.. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? אממ לא זוכרת.. 90.ממה זה קרה? נה. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? וואו זה כמו עוגות אי אפשר לבחור.. 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? מהר וחבל כי אני תמיד רעבה ממש ורוצהואכול הרבה ואז איןלי מקום וזה מבאס.:{ 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לא זוכרת.. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? 4 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים מול פנים 97.למה? כי אפשר לשתוק ולהנהן... 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? נחמד .. לא עשיתי כלום.. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? די מעפן היתי חולה.. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? כן.. בטח..

Sunshine

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? חצי שנה,משו כזה 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? לא רחוק 3.קריאה או כתיבה? כתיבה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? ענבים 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? מאיר 6.כמה אתה שוקל? 51 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? יש מה לשפר 8.מרוצה מהאופי שלך? לא ככ 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? מסתדרים 10.דנה או דני? שתיהם מכוערים 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? תלוי עם מי 12.שחור או לבן? שחור, בצבע 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם 16.עושר או כבוד? ליודעת 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? ככה 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים?
20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? לא יודעת 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? החשיבות שלהם בעיני 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? בסדרגמור 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? לקראת סיום 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? אושר, בנאלי מדי.. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כן 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? הגר 29.האם היית מאושפז פעם? כן 30.איך עבר אותו האשפוז? רע 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? מאיפהלי 32.איזה בילויים אתה אוהב? ת"א 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: יש יותר מדי 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? כן 35.אתה אדם מאושר? 36.מה הכי מרגיע אותך? שינה טובה 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? ישנה או אצל חברה 38.האם חילקת פליירים פעם? פעם אחת 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? ליודעת, לא ספרתי 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? לא 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? ג'אנק פוד 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: שוקולד 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? לישון 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? יש כמה 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? ספרות, היסטוריה, פסיכולוגיה. נו, אלה 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי 47.אוהב נחשים? לא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? עדשות 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? 2 בלילה 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? אין 54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? שכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? פסיכולוגיה 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? לאטובים 58.האם היית פעם בדייט? לא 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אוטו 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? שעה 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על הכל 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? מתחלקות חציחצי 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אופטימי לרוב 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? סבבה 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: למי יש כח 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: פיצה 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? בזמן האחרון הכל שיגרתי 74.מאוהב כיום? כן 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? לא בדיוק 76.מצייר לפעמים? משרבטת, כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? לילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? פנים 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? כן, מפחיד 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? משו בסגנון sun trust 83.אוהב לטייל בטבע? לא 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? 85.כמה קומות יש בבניינך? 4 86.באיזו קומה אתה גר? 1 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? סבבה 88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? אתמול בלילה 90.ממה זה קרה? ראיתי שמש נצחית נו. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? וניל 92.ביסלי או תפוצ'יפס? איכסה ציפס 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? אוכלת המון 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? שבוע שעבר 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? עם ספיר כל לילה בערך שעה. דבורה כל יום, מיטל כל יום. אמ, ליודעת 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים מול פנים 97.למה? יותר נחמד 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? נחמד 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? רע 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? היה נחמד.

ובדיוק אמרתי לעצמי שאין לי מה לעשות

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? שנתיים וחודש..... 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? שנתיים וחצי 3.קריאה או כתיבה? שניהם 4.מה המיץ הטעים ביותר ששתית? קיווי אגס 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? בנאי 6.כמה אתה שוקל? 80 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? sure 8.מרוצה מהאופי שלך?sure 9.מרוצה מעצמך באופן כללי?sure - 10.דנה או דני? דן 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות 12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? זה לא ניגוד והאמת גם הקודם לא.....אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? שניהם 16.עושר או כבוד?שניהם..... 17.אוהב להתבודד? לפעמים 18.למה? בגלל השקט 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? מלבד השעורים באוניבסיטה...שעתיים בערך 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? נניח 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? הכרות וותק 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? ידידותיים 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? נפלאים 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? לא מגלים דברים כאלה...... 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אני לא 29.האם היית מאושפז פעם? כן 30.איך עבר אותו האשפוז? מהר ואני לא מתכוון לחזור עליו 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן....דה 32.איזה בילויים אתה אוהב? סרטים, בית+סרטים, מסעדות, באולינג. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: לא עולה לי כרגע 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? הוא עוד יבוא... 35.אתה אדם מאושר? כן 36.מה הכי מרגיע אותך? לישון, לאכול... 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? באוניברסיטה... 38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? אמרתי לא 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? תלוי..... 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? פולני/ יפני 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת בשר 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? מוסיקה, הופעה, מסעדה, סרט והומור. 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? כתבתי מוסיקה, פירסמתי שיר (כתוב) קיבלתי צל"ש 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? הומניים 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי 47.אוהב נחשים? מאוד 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? כל הצבעים חוץ מהצהובים....לא אוהב צהוב.. 49.מרכיב משקפיים כיום? לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? לפעמים 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? אוהבת את הלילה בתור זמן לישון 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? מורים, 3 54.למה אתה אוהב אותן? הם מרצים מעולים 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? שכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? אני כבר לא נרדם..אבל העייפות תוקפת בבלשנות 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? טובים 58.האם היית פעם בדייט? לא ממש 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: נו באמת...אני לא אחפור 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: זה כלל עכבישים...וזה מספיק 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אוטו 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: לא זוכר 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 10 דקות 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? גיבורי על 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אופטימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? ממשיך ללכת 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: אמבה מדברת 70.חלווה או ריבה? חלווה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: זה לא אפשרי קצרה 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? תלוי למי 74.מאוהב כיום? כן 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן 76.מצייר לפעמים?לעיתים רחוקות 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? פרוזה, ושירה חופשית, מצירר שרטוטים 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? בוקר 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? כרגע כלום 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? כן, הרגשה טובה 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? קלאסית, ואינסטרומנטאלי של רוק, פרוג, אלקטרוני (חלק), וכ"ו 83.אוהב לטייל בטבע? לפעמים 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? מקומות קרובים לבית 85.כמה קומות יש בבניינך? 3 86.באיזו קומה אתה גר?1 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? זה יכול להיות נחמד מאוד 88.סתיו או חורף? חורף 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? בפעם האחרונה שראיתי חומות של תקווה 90.ממה זה קרה? רשמתי 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שוקו עוגיות 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? המון 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לפני שלוש שנים 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו?2-3 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? כי זה אישי 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? קצר 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? נפלא 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? כן...

DOCTOR ROBERT

New member
אחלה

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? קצת פחות משנה 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 2 וחצי- 3 ככה... 3.קריאה או כתיבה? קריאה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? לא זוכר כבר 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שניהם קקה. 6.כמה אתה שוקל? 44 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? ככה-ככה 8.מרוצה מהאופי שלך? ככה-ככה 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? כנ"ל 10.דנה או דני? שמוליק 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות 12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? בלעע 14.קיץ או אביב? חורף. 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם. וחזק. 16.עושר או כבוד? עושר. FUCK PRIDE! 17.אוהב להתבודד? מדי פעם 18.למה? ככה. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? נמ. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? די אופטימי. 21.יש לך חברים ממש טובים? כן. 22.מה הופך אותם לכאלה? העובדה שהם לא חברים ממש רעים. 23.יש לך ידידות/ים? אפשר להגיד 24.איך היחסים ביניכם? בסדר. 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין בת-זוג. גם בן-זוג אין. האהא. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? אם אני אגיד אותן הן לא ייתגשמו (-: 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? ייתכן. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? לא יודע. 29.האם היית מאושפז פעם? Good god, no. 30.איך עבר אותו האשפוז? לא עבר. 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? גאיידמק. 32.איזה בילויים אתה אוהב? בילויים שאני לא שונא. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: כשאמרתי לאמא שלי בגיל 4 "אמא, אני צריך לעשות פיפי". דמעות זולגות מעיניי. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? לא זוכר כבר. 35.אתה אדם מאושר? ככה-ככה 36.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. או שקט. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? במקום בו לא תוכל למצוא אותי. נה! 38.האם חילקת פליירים פעם? לא. 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? לא. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? לפעמים. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? אוכל טעים. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגה+עוד עוגה. 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? אני אגיד לך מה הוא לא צריך לכלול - בי"ס 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? אין לי מושג. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? הומניים. 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי. דה. 47.אוהב נחשים? לפעמים. 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? לא משנה לי. 49.מרכיב משקפיים כיום? לא. 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? בשעות הלילה אני אוהב לישון. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כמעט. 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? השאלה הזו סותרת עצמה - "מורות" ו"אוהב"? don't think so. 54.למה אתה אוהב אותן? אהמ. 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? מהכיתה. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? לא יצא לי להרדם בשיעור עדיין, לצערי. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? בסדר. 58.האם היית פעם בדייט? אני בן 12. 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? לא. 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: אני אף פעם לא זוכר את החלומות שלי. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: כנ"ל. 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אופניים. 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: לא זוכר. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 30 דקות. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על דברים. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? גם וגם. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? בד"כ אופטימי. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? תלוי. אם הוא בן 35 והוא נראה מסומם... 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: הסנפת צפרדעים. מספיק הזוי? 70.חלווה או ריבה? חלווה. 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: אוכל טעים+שתייה טעימה. מה הבעיה? 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת לרוב. 74.מאוהב כיום? לא בדיוק. 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? אה... פעם ב, כשמשעמם לי ממש. 76.מצייר לפעמים? כן. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? ציורים גרועים, וסיפורים ושירים עוד יותר גרועים. 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? זמנים טובים. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? לא יודע. 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? לא. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? בטח! 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? מנגינות טובות. דה. 83.אוהב לטייל בטבע? ממש לא. 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? לא. 85.כמה קומות יש בבניינך? 9. בקרוב בית פרטי! 86.באיזו קומה אתה גר? 7. 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא!!!!! 88.סתיו או חורף? חורף! 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? אף פעם. 90.ממה זה קרה? אף פעם. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שוקולד או ריבת חלב. 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס, דפינטלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? לא מהר ולא לאט מדי. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לא עשו. )-: 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? כל יום 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? MSN 97.למה? ככה 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? די סביר 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? כנ"ל 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? ממש לא.

יופי.

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 3.קריאה או כתיבה? 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? 6.כמה אתה שוקל? 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? 8.מרוצה מהאופי שלך? 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? 10.דנה או דני? 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? 12.שחור או לבן? 13.תכלת או בורדו? 14.קיץ או אביב? 15.להיות חזק או להיות חכם? 16.עושר או כבוד? 17.אוהב להתבודד? 18.למה? 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? 21.יש לך חברים ממש טובים? 22.מה הופך אותם לכאלה? 23.יש לך ידידות/ים? 24.איך היחסים ביניכם? 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? 29.האם היית מאושפז פעם? 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? 32.איזה בילויים אתה אוהב? 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? 35.אתה אדם מאושר? 36.מה הכי מרגיע אותך? 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? 38.האם חילקת פליירים פעם? 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? 46.ספגטי או צ'יפס? 47.אוהב נחשים? 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? 50.אוהב ארועים משפחתיים? 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? 58.האם היית פעם בדייט? 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: 70.חלווה או ריבה? 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? 74.מאוהב כיום? 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? 76.מצייר לפעמים? 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? 83.אוהב לטייל בטבע? 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? 85.כמה קומות יש בבניינך? 86.באיזו קומה אתה גר? 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? 88.סתיו או חורף? 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? 92.ביסלי או תפוצ'יפס? 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? 97.למה? 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)?

lol, לחצתי על שלח לפני שעניתי ../images/Emo4.gif

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? חודש בערך. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 3.5 - 4 3.קריאה או כתיבה? שניהם גם יחד 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? מנגו 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? לא זה ולא זה. 6.כמה אתה שוקל? 85 בערך 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? לא מתלונן 8.מרוצה מהאופי שלך? לא מתלונן 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? יש מקום לשיפור תמיד. 10.דנה או דני? דנה.
11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות, ישר ולעניין. שיחה ממוצעת שלי לא עוברת 10 שניות. 12.שחור או לבן? שחור. 13.תכלת או בורדו? בורדו. 14.קיץ או אביב? אביב. 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם. 16.עושר או כבוד? כבוד. 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? אני אוהב לבלות זמן איכותי עם אנשים שאני אוהב, לכן אני מתבודד. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? We don't need no education 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? לא ממש 21.יש לך חברים ממש טובים? לא 22.מה הופך אותם לכאלה? - 23.יש לך ידידות/ים? לא 24.איך היחסים ביניכם? - 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין.
26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? שאלת מליון הדולר, אם הייתה לי תשובה לא הייתי עונה על השאלון המצ'וקמק הזה. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אל עצמי. 29.האם היית מאושפז פעם? לא. 30.איך עבר אותו האשפוז? - 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן. כמובן. 32.איזה בילויים אתה אוהב? קולנוע בעיקר, כאשר יש סרטים איכותיים. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: צפיתי לפני כמה שנים בסרט תעודי, אישה מבוגרת אחת (בסביבות 70) אשר הייתה חולה במחלה סופנית, סיפרה על פועלה במשך חייה כאשר נשאלה ע"י הרופא. זה היה עצוב מאד כאשר לא היה לה מה להגיד. היא סיפרה על חבר שהיה לה בנעוריה ונפטר בתאונת דרכים, כאשר הרופא שאל אותה, מתי זה קרה? היא ענתה לו: "לא לפני הרבה זמן, 50 שנים"... לא יודע מה איתכם, לא בתור ילד בן 11 זה ניפץ איזה עולם דמיוני שבניתי לי ש-50 שנה זה זמן אין סופי, והכניס אותי לפרופורציות. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? מקווה שיהיה בעתיד
35.אתה אדם מאושר? לא. 36.מה הכי מרגיע אותך? יצירה. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? במיטה. 38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? - 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? כן. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? אוכל מבושל וביתי. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: כל עוגת קצפת אוורירית תענה על הסעיף הזה. *סמיילי מזיל ריר* 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? לא מאמין בתבניות לשלמות ולא בשלמות, אבל ללא ספק תקופה מספקת היא תקופה מגוונת. כשכל יום שונה מהשני. לצערי זה מאד רחוק מהחיים שלי כעת.
44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? אין לי מושג מה השאיפות והחלומות שלי, כך שאין לי מושג אם הצלחתי להשיג משהו מהן. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? שאלת מליון הדולר, אין לי מושג. 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס 47.אוהב נחשים? לא. 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? - 49.מרכיב משקפיים כיום? לא. 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? כן, בעיקר את השקט והאווירה המסתורית משהו. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 2-3 54.למה אתה אוהב אותן? בעיקר כי הן לא פועלות בצורה מקובעת ומשעממת ומשאירות מקום לדמיון ולחשיבה יצירתית. 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? מהשכבה. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? תנ"ך 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? רגילים מאד. 58.האם היית פעם בדייט? לא. 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? - 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: לא זכור לי. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: חלמתי שאני מת.
62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מוניות.
אבל אני נאלץ להסתפק באוטובוסים.
63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: לא זכור לי. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? שעות.
קשה מאד להירדם כשחושבים. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על הכל. משמעות, עליי, על העתיד, מה אני רוצה מעצמי, מה רוצים ממני, כל מיני ערעורים מוזרים שלי. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? עצובות.
67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? פסימי שרוצה להיות אופטימי. אני אופטימי wannabe 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אם הוא פונה אליי בצורה כזאת ישירה ואמיתית, סימן שמדובר באדם אסרטיבי כנה וחסר חומות. חסרים לי כאלו אנשים בחיים. התגובה כמובן תהיה חיובית. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: אין לי עצבים לזה עכשיו.
70.חלווה או ריבה? חלווה. 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: סטייק. עם תפוחי אדמה.
72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת, לצערי.
74.מאוהב כיום?
75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן. 76.מצייר לפעמים? כן. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? אני כותב בעיקר על חוויותי כנער מתבגר מול עולם הזוי שאני לא ממש מבין. חלק אני מפרסם, חלק אני זורק ישר לנבכי המגרה שלי. אני מצייר בעיקר דברים סוריאליסטיים שמחפשים ביטוי על הדף.
78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? השעות הקטנות של הלילה. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? כלום. 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? לא זכור לי. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כמובן. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? אני מאד אוהב להירדם עם מוזיקה קלאסית. אני גם נהנה להאזין לרוק אינסטרומנטלי, רך ועדין.
83.אוהב לטייל בטבע? כמובן! אני גם מחבק עצים ידוע, אני צריך להפסיק עם התחביב הזה שלי - מכיוון שאני זוכה למבטים מוזרים מאנשים שחושבים שאני תמהוני. 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? בכל מקום! 85.כמה קומות יש בבניינך? 4 86.באיזו קומה אתה גר?2 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? כן, אחד החלומות שלי זה לגור בטבע ולהתנתק מכל העולם לתקופה מסויימת. 88.סתיו או חורף? חורף. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? לא זוכר. 90.ממה זה קרה? - 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שוקולד.
92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי. 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? איפשהו באמצע. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לא זכור לי. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? ממש מעט. כמעט ואין לי חברים טובים. 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון?פנים מול פנים. 97.למה? שיחה יותר אמיתית ועמוקה, אפשר להסתכל בתוך העיניים. ואני מדבר כסרבן פלאפון מוצהר! 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? משעמם, כרגיל. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? כנ"ל 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? לא ממש.

Knives Out

New member
Knives out is in da house

(כמוני, למשל) כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה?- תשעה חודשים. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך?- 3. 3.קריאה או כתיבה? - שניהם. 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? - ספומאטי. באיטליה, תבקשו. מיץ מוגז, טעים. 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? מאיר בנאי. 6.כמה אתה שוקל? 59 ככה. 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? יחסית. 8.מרוצה מהאופי שלך? תלוי מתי. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? לא לגמרי. 10.דנה או דני? דני. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? אם זה מישהו שאני אוהב, בכיף יעברו שעתיים. 12.שחור או לבן? שחור-לבן. D: 13.תכלת או בורדו? בורדו. 14.קיץ או אביב? קיץ 15.להיות חזק או להיות חכם? שניהם חשובים באותה מידה. 16.עושר או כבוד? כבוד. 17.אוהב להתבודד? מאוד. 18.למה? כי אז האישיות שלי מתפצלת לאט לאט ואני מגלה כי אני חבר חדש של עצמי. סתם. בגלל שזה מרגיע וזה גורם לך להיות עצמאי. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? 0.5.. ? 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? אכן. 21.יש לך חברים ממש טובים? חשבתי שלא, אבל כן. יש לי. 22.מה הופך אותם לכאלה? ברגע שהם רוצים להיות איתך בגלל מי שאתה, הם חברים מספיק טובים. 23.יש לך ידידות/ים? אם לא היו לי, המצב היה גרוע. :O 24.איך היחסים ביניכם? תלוי עם מי.. יש ידידות עם יחסים של "היי, ביי" ויש ידידות עם יחסים של: "אני אוהב אותך, מאמי." Well, you get the point. 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין כרגע. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? אייפוד וידאו וחברה שבאמת אוהבת. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כן. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אחי התאום. 29.האם היית מאושפז פעם? לא. 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? מוחמד. סופרמן סתם גיי. 32.איזה בילויים אתה אוהב? סרטים, מסיבות. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: נשיקה ראשונה. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? יום הולדת אחד מסוים. 35.אתה אדם מאושר? לפעמים. 36.מה הכי מרגיע אותך? רדיוהד, שינה ובדידות. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? בבית, משלים שעות שינה. 38.האם חילקת פליירים פעם? כן... WTF 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? אני לא הולך לענות על זה. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? כן. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? ערבי. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: שוקולד עם שוקולד. 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? אידיאלי זה לא מושלם. אבל יום מושלם יכלול פגישה והופעה עם רדיוהד. D: 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? אישי. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? לימודים זה קקה, אני אהיה מוסכניק! 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי עם צ'יפס. 47.אוהב נחשים? לא. 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? אכן. 50.אוהב ארועים משפחתיים? לפעמים. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? השקט, הבדידות, הרוגע. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? טיפה הייתי מת, לא? 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? חה! גדול. 54.למה אתה אוהב אותן? אממ.. אני מתחיל לחשוב שלא סיפרת בדיחה.. 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? שכבה. כיתה חדשה השנה. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? תיאלצו לנסח מחדש את השאלה. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? בנזונה. 58.האם היית פעם בדייט? כן. 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? מי ששואל הוא בן אדם עצוב. 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: ששששש... 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: כל בני המשפחה בגדו בי ומכרו אותי לעבדות! 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מכ..מכונית?.. :3 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: שששששששש... 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? שששששששששש... 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? שוב לכתוב "ששששש"? 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? משעממות. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? באמצע? 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? בכיף, תביא ת'מסנג'ר או פלאפון. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: הקפרדה הזאת מ"עולמו של רוקו" פותחת את הפה. 70.חלווה או ריבה? חלווה! 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: פיצה עם כדורי בשר. (WTF?) 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממממתתת. 74.מאוהב כיום? חושב שאני מאוהב, אבל אני לא באמת מאוהב. סתם משחק אותה. 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? יאפ. 76.מצייר לפעמים? יאפ. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? אני מספר סיפור על אמא ואבא שלי שלקחו אותי ללגגגגןןןן, ואז מצייר ציורים עם חדי קרן ופרחייים!!!! יאיי!!!! 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? לילה. 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? להיכנס יותר לכושר. אה ולהפסיק עם העצלנות. 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? שששששששש.... 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? - הא? 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? - איזה סוג של מנגינות אני אוהב? 83.אוהב לטייל בטבע? - לא. 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? לא יודע. 85.כמה קומות יש בבניינך? 4. 86.באיזו קומה אתה גר? 1-4. 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? סבבה. 88.סתיו או חורף? אף אחד. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? לא יודע. 90.ממה זה קרה? לא יודע. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שקולאד. 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי. 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? שתוק. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? :( לאפחד לא אכפת ממני. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? 15? 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים. 97.למה? כי אתה חווה שיחה יותר אמיתית. 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? סתם מעפן. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? די עם המבחנים האלה! 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? לא. :)

kittycatbone

New member
אניאניאני

הממכע. די משעמם ליXP כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה?
שנה אני חושבת?
אני ולזכור זמנים זה לא הולך ביחד.. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך?
אני זוכרת את היומולדת 3 שלי בגן. וגם יש לי זכרונות קצרים מהמעון כשהייתי בו בגבעה העליונה, איזה גיל זה נחשב?
3.קריאה או כתיבה?
לא הבנתי. 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית?
תפוזים טבעי לייק
5.מאיר בנאי או שלמה ארצי?
מאיר בנאי דה. 6.כמה אתה שוקל?
55 (ואני מכחישה אם פחות, בצו ראשון הייתי 55!) 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך?
יותר מדי עור ועצמות. 8.מרוצה מהאופי שלך?
הה. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי?
לא לגמרי. 10.דנה או דני?
הממ. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות?
ארוכווות 12.שחור או לבן?
שחור! 13.תכלת או בורדו?
בורדו
14.קיץ או אביב?
אביב 15.להיות חזק או להיות חכם?
חכם. 16.עושר או כבוד?
כבוד 17.אוהב להתבודד?
לפעמים כן לפעמים לא. 18.למה?
כי לפעמים יש לי צורך להתרחק קצת מהחברים, ולפעמים יש לי צורך להיות איתם. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים?
הממ את השעות שבין 8 ל3 בצהריים בעיקר. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד?
אולי 21.יש לך חברים ממש טובים?
די 22.מה הופך אותם לכאלה?
הם חמודים ואוהבים ונחמדים 23.יש לך ידידות/ים?
כן 24.איך היחסים ביניכם?
בסדר, אחרת הם לא היו ידידים?XD 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)?
26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר?
דברים כן.. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע?
לא ממש. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות?
תלוי איזה עצה. 29.האם היית מאושפז פעם?
לא 30.איך עבר אותו האשפוז?
לא 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?
סופרמן לייק
אלא אם למוחמד עלי יש קריפטונייט בהישג יד. 32.איזה בילויים אתה אוהב?
להיות עם חברים, מחשב, לנגן 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד:
את המסע לפולין. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד?
לאיודעת 35.אתה אדם מאושר?
בערך נוטה ללא. 36.מה הכי מרגיע אותך?
גשם ויום אפרורי. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים?
אם לא היכנשהו בבית אמנויות או כאלה, בבית מול המחשב. 38.האם חילקת פליירים פעם?
לא נראה לי 39.איך היה?מה היה ההספק שלך?
חח 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק?
לא יודעת 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)?
סלט
42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך:
טארט עם פטל טעים שכזה עם המון המון ריבה עליה
43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם?
שיהיה נחמד. 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך?
טסתי לפולין. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר?
שניהם. 46.ספגטי או צ'יפס?
ספגטיייי
47.אוהב נחשים?
מאוד 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם?
בצבעים שנחשים באים. 49.מרכיב משקפיים כיום?
לא 50.אוהב ארועים משפחתיים?
כן, אבל יש לי כאלה פעם בכמה שנים.

kittycatbone

New member
ווא

אז אני רואה שרק אני עונה המון שאני צריכה שתי הודעות- 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה?
להיות במחשב ולדבר עם אנשים כזה 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה?
לא נראה לי 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)?
המחנכת שלי
המורה שלי לאמנות-סדנה וגם המורה שלי למחשבים מלכה. 54.למה אתה אוהב אותן?
המחנכת שלי כי היא הכי שרוטה וחמודה בעולם. 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה?
שניהם. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה?
תנ"ך ותולדות האמנות. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך?
טובים מאז שאני לא רואה אותם כמעט. אבל אח שלי השתחרר אז עכשיו אני אתחיל לראות אותו הרבה. 58.האם היית פעם בדייט?
לא 59.אם כן,איך היתה ההרגשה?
60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך:
לייק שאני זוכרת 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך:
פעם חלמתי שחתולה שלי הייתה איזה רוצחת אכזרית, והיא באה לאוטובוס שהיו בו ילדים מהיישוב שלי בבצפר שחיכה באחת התחנות, והרגה את כולם באכזריות. ואז הייתי מאוד עצובה כי כולם שנאו אותה והיא הייתה החתולה שלי שמאוד אהבתי. ובקיצור כשהתעוררתי הייתה לי הרגשה מאוד רעה כזה כשראיתי את חתולה שלי.. 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע?
מכונית ורכבת 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם:
היו המון כאלה אבל לא זוכרת 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם?
תלוי כמה אני עייפה 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם?
תלוי כמה אני עייפה 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות?
תלוי איך עבר עליי היום 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי?
פסימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב?
אני אתרחק ממנו 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך:
פיל ורוד עם חצאית טוטו עושה פירואט. נדוש. 70.חלווה או ריבה?
ריבבבבבבבבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך:
סלט ירקות חתוכות טוב עם בצללל, לזניה צמחונית כמובן עם המון גבינה ורוטב עגבניות, וסלט פירות בסוף! 72.מוזיקה ישראלית או לועזית?
לועזית בעיקר 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת?
משעממת ביותר אפילו 74.מאוהב כיום?
לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים?
לעיתים רחוקות. 76.מצייר לפעמים?
כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר?
אני מציירת לפעמים דברים שאני רואה, תמונות שצילמתי, דברים מופשטים מהראש שיוצאים מאוד מכוערXD 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב?
לילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך?
הרוב 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה?
לא זוכרת 81.אוהב מנגינות מבלי מילים?
כמובן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב?
כלמיני מה! מוזיקה קלאסית, קטעי ג'אז, סתם דברים 83.אוהב לטייל בטבע?
לרוב 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע?
מקומות 85.כמה קומות יש בבניינך?
2, חח אבל זה לא בניין זה בית. 86.באיזו קומה אתה גר?
החדר שלי בקומה הראשונהXD 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה?
אולי. לא יודעת. 88.סתיו או חורף?
חורףףףףףףףףףףףף 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות?
בפולין. בכל מיני מקומות, אבל במיוחד כשהיינו במחנות השמדה עם דגלי ישראל. 90.ממה זה קרה?
צריך להסביר? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב?
שוקולד ו-וניל, או סורבה תות ולימון. 92.ביסלי או תפוצ'יפס?
ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע?
בדר"כ מהר. מדי. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה?
אף פעם.. נראה לי 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו?
לא יודעת 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון?
פנים אל פנים 97.למה?
יותר קל לי למצוא דברים לדבר עליהם, יותר כיף לדבר ככה. 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו?
הממ. ישנתי וזה היה נחמד. פרקתי את המזוודה והתיק (בחיים שלי לא קרה שעישתי את זה ביום שחזרתי), ואז ניסיתי להיות באינטנרט אבל הקו בחדר שלי נדפק>< אז עברתי לסלון וכאלה רר עניינים. ככה שזה שנוי במחלוקת בקיצור. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו?
היה שבוע מדהים. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)?
כן כן!

kittycatbone

New member
זה כי

יותר נוח לקרוא תשובות כשעונים עם איזה סמיילי אחרי כל סוף של שאלה/התחלה של תשובה. והסמיילי שאני אוהבת להשתמש בו הוא

Wet n Wild

New member
ץ..

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? חצי שנה בערך 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? יש לי זכרונות בערך מגיל 3 3.קריאה או כתיבה? קריאה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? קולה, ונסטי אפרסק 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה ארצי 6.כמה אתה שוקל? 72 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? כן 8.מרוצה מהאופי שלך? כן פחות או יותר 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? כן אין תלונות 10.דנה או דני? דנה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות 12.שחור או לבן? לבן 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? 16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? לפעמים יש רגעים 18.למה? יש רגעים שאני אוהב פשוט שקט 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? חוץ מבצפר, משהו כמו שעה, תלוי במה אבל 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? מה שעברנו ביחד 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? טובים 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? לא יפרט פה 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כן 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? חברים 29.האם היית מאושפז פעם? לא ברוך השם 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן, מן הסתם הוא סופר בנאדם 32.איזה בילויים אתה אוהב? כדורגל, מסיבות, ים ובלה ובלה 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: הזכרון הראשון שלי מעצמי, שיום אחד בכיתי שעות כי נגמר לי החלב שהייתי כ"כ אוהב 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? עזבו אותי בחיאת 35.אתה אדם מאושר? כן 36.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? בחוץ עם חברים או בבית מתאמן 38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? ממש כן 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? מרקים 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: וניל וריבת חלב זה באנקר 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? לא מפרט 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? אע? 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס, רבאק איזה שאלה נאחסית 47.אוהב נחשים? לא אוהב לא שונא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? עדשות 50.אוהב ארועים משפחתיים? תלוי, בד"כ כן זה אחלה 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? אוהב, לא יודע פשוט כיף 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? יש מורה בן אחד. 54.למה אתה אוהב אותן? הוא אחד המצחיקים 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? שכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? תנ"ך כשהייתי לומד 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? בסדר 58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? בליינד דייט זה מעפן, דייט זה כבר יותר סבבה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: אין לי כוח 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: יש מלא 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מכונית 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: לא היה משהו ממש מוזר 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? תלוי, אם אני הולך כי אני חייב ולא כי אני עייף אז ייקח שעה בערך 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על החיים 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אופטימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? בכיף 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: שאני יהיה רופא 70.חלווה או ריבה? אם אני חייב אז ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: משהו עם בשר 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? אין העדפה, שניהם 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? באמצע 74.מאוהב כיום? בערך 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? לא, אם כבר שירים אז שירים אידיוטים כאלה 76.מצייר לפעמים? לעיתים רחוקות 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? ערב 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? כלום 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? כן והיה על הפנים 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן בטח 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? קלאסיות 83.אוהב לטייל בטבע? כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? מקומות ירוקים, מדשאות 85.כמה קומות יש בבניינך? 4 86.באיזו קומה אתה גר? 4 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא יודע 88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? לא זוכר 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? וניל 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? לאכול המון, כי אני אוכל מהר 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? מזמן 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? בחיאת דינק איזה שאלות 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? יותר נורמלי 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? אחלה יום היה 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? נחמד 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? חפר לי ת'צורה אבל היה משעמם

פוֹלי

New member
נו טוף...

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? בערך מהדף החמישי או השישי שלו, מה שאומר יותר מארבע שנים. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? מגיל 6 לפחות, למרות שלפעמים יש פלאשבקים מוקדמים יותר. 3.קריאה או כתיבה? קראיה. 4.מה המיץ הטעים ביותר ששתית? מיץ גויאבות. 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? מאיר בנאי. 6.כמה אתה שוקל? בדיוק כמה שאני צריכה לשקול. 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? אין תלונות. 8.מרוצה מהאופי שלך? כן, בדרך כלל. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? תלוי ביום ובשעה. 10.דנה או דני? דני. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות, לא אוהבת מדיה טלפונית. 12.שחור או לבן? גם וגם. 13.תכלת או בורדו? בורדו. 14.קיץ או אביב? אביב. 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם. 16.עושר או כבוד? כבוד. 17.אוהב להתבודד? כשבא לי. 18.למה? כי לפעמים רוצים קצת שקט. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? מה זה לימודים תזכירו לי... אני עובדת 10-12 שעות ביום וגם בקורס של עוד 12 שעות שבועיות. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? אני אופטימית כרגע, לא חושבת יותר מדי על העתיד. 21.יש לך חברים ממש טובים? כן. 22.מה הופך אותם לכאלה? העובדה שהם שם בשבילי ולא משנה מה קורה. 23.יש לך ידידות/ים? כן. 24.איך היחסים ביניכם? ידידותיים. 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? מהנים. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? לא לעבוד יותר בחיים ועם זאת תמיד לראות משכורת נכנסת קבוע לבנק. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתה מסתיר ואף אחד לא יודע? ברור. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? חברה טובה. 29.האם היית מאושפז פעם? יותר מדי פעמים. 30.איך עבר אותו האשפוז? זוועת עולם. 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן. 32.איזה בילויים אתה אוהב? פאבים, סרטים, חברים. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: חברה שגססה לי מול העיניים מסרטן ריאות, עולה לי כל פעם שבא לי לחזור לעשן. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד?
35.אתה אדם מאושר? בדרך כלל. 36.מה הכי מרגיע אותך? סרוקסט. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? בעבודה. 38.האם חילקת פליירים פעם? בטח, להופעה של שי נובלמן, זה היה התערבות שלי ושלו, ניצחתי, והוא היה חייב לעמוד בהסכם. 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? חילקתי הכל, ההופעה הייתה מפוצצת אנשים. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? כן. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? אוכל דרום אמריקאי. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגה שאמא הייתה מכינה לי פעם בהזמנה אישית, לא יודעת ממה היא מורכבת, אבל היא טעימה. 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? לקום מאוחר, לא ללכת לעבודה, לבלות עם חברים. 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? לעבוד בתחום שאני אוהבת. ללמוד את התחום שאני אוהבת. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? ריאליים. 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי (בולונז). 47.אוהב נחשים? מרחוק. 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? מרחוק לא רואים את הצבע. 49.מרכיב משקפיים כיום? כן. 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא ממש. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? את השקט מסביב בשעות הקטנות כשאני ודעת שכולם ישנים. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא. 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? עברו 10 שנים מאז
54.למה אתה אוהב אותן? 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? חלק מהחברים עוד מימי התיכון. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? במקצועות משעממים. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? אין לי אחים/ות. 58.האם היית פעם בדייט? דה. 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? כמו בדייט? 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: שומרת לעצמי. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: מתתי בחלום הזה, זה היה מספיק מפחיד. 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? באוטו שלי. 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: היו מלא. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? כמה דקות, אני הולכת לישון רק כשאני ממש נרדמת בעמידה. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על מחר בבוקר. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? שמחות. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? פסימי, ככה הדברים הטובים שקורים יותר כיפיים. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אתן לו את המספר של ער"ן. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: זה יצא מגעיל, אז אני לא אשתף. 70.חלווה או ריבה? ריבה. 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: אוכל של סבתא. 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? מעניינת מאוד. 74.מאוהב כיום? כן. 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? לא. 76.מצייר לפעמים? לא כדאי, כי הציורים שלי יוצאים כמו של ילד בן 3. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? ערב. 79.מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? את זה שאני לחוצה. 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? כן, זה היה מדהים. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? כאלה שתופסות את האוזן. 83.אוהב לטייל בטבע? לא ממש. 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? 85.כמה קומות יש בבניינך? 3 86.באיזו קומה אתה גר? 1 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? 88.סתיו או חורף? חורף. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? שלשום. 90.ממה זה קרה? סרט דוקומנטרי על ילדים חולי סרטן. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? שוקולד בלגי. 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס. 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? אוכלת לאט, שבעה מהר. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? אתמול. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? שיחות יומיות. 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים מול פנים. 97.למה? כי ככה אתה רואה רואה את הפנים של הבן אדם שאתה מדבר איתו. 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? לא היסטרי (ככה זה כשחולים) 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? מהנה. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? בערך עד השאלה ה 40, שם התחלתי להתעייף.

למעלה