למי שמשעמם ממש

Anuerysm

New member
אוקי צ'ק מי אאוט ../images/Emo122.gif

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? חודש חודשיים וגם זה לא רציני 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 3 3.קריאה או כתיבה? כתיבה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? לא זוכר.. אני אוהב מיץ תפוחים אבל 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? מאיר בנאי 6.כמה אתה שוקל? 51 קילו 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? ככה ככה 8.מרוצה מהאופי שלך? גם 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? כנ"ל #: 10.דנה או דני? דנה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות 12.שחור או לבן? לבן 13.תכלת או בורדו? לאזה ולאזה 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם 16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? לא 18.למה? לא לא 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? מחוץ לבית ספר? חצי שעה.. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? די 21.יש לך חברים ממש טובים? אפשר לומר 22.מה הופך אותם לכאלה? שאני מסתובב איתם הרבה ואני יכול לסמוך עליהם 23.יש לך ידידות/ים? כה 24.איך היחסים ביניכם? אחלה 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? יש כמה שאני מעדיף לשמור לעצמי, אבל יש אחת שאני אשמח לשתף והיא איחוד של פינק פלויד. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? כן.. הוא לא יותר מדי גדול אבל 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? תלוי באילו עניינים 29.האם היית מאושפז פעם? לא 30.איך עבר אותו האשפוז? 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 32.איזה בילויים אתה אוהב? סתם להסתובב 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: ההופעה של רוג'ר ווטרס בישראל 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? אותה הופעה מדהימה 35.אתה אדם מאושר? כה 36.מה הכי מרגיע אותך? Blur - Tender 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? יושב על המחשב או מנגן 38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? קצת 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? סתם תבשילים 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: קצפת וכאלה 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? איחוד של פינקפלויד 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? אני יודע שזה מאוד מאוד מציק, אבל מוזיקה זה כנראה החיים שלי או משהו ולכן החלומות שהגשמתי היו השנה ההופעות של הרולינג סטונס ושל דה הו 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? לא יודע 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס 47.אוהב נחשים? לא שונא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? אדום 49.מרכיב משקפיים כיום? כה 50.אוהב ארועים משפחתיים? איכס לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? לא אוהב 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כה 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? אחת 54.למה אתה אוהב אותן? כי היא מורה מעולה שיודעת בדיוק ללמד את קבוצת הגיל שלי 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? זה לא הולך ככה בבית ספר שלי 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? כימיה 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? בסדר 58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? קצת מלחיצה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: לא זוכר 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: גם 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? אופניים 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: בכתה ז' התרמתי סטייל "הקש בדלת" ופתח לי איש סגול. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? הרבה 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? לא זוכר 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אופטימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אני אשאל אותו מה הוא רוצה 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: אני מדמיין את המצח שלי מתפוצץ ויוצאים מתוכו צבעים 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: פנקייק 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת 74.מאוהב כיום? קצת 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן 76.מצייר לפעמים? כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? כתבתי קצת שירים הומוריסטיים למשחק הזה של אורנג' ואני מצייר מוזיקאים שאני מעריך. 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? ערב 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? גובה שלי 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? לא 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? זאת שאלה קצת מוזרה.. זה תלוי במנגינה, יש כאלה שאני מאוד אוהב ולפעמים אני מצטער שלשיר יש מילים בכלל. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? אה מגניב, לא יודע, לא קלאסית, אני אוהב קטעי רוק אינסטרומנטלים 83.אוהב לטייל בטבע? עם חברים 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? לא אכפת לי 85.כמה קומות יש בבניינך? 1 86.באיזו קומה אתה גר? 1 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא 88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? 8 נובמבר 90.ממה זה קרה? עצם זה שעוד כמה דקות דה הו יעלו לבמה 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? סתם ווניל כזה.. לא אכלתי הרבה גלידות במשך חיי 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? המון ובכל זאת אנלא כל כך שמן 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לפני שעברתי דירה 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? 0 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? אין לי מושג, קשה לי נורא בטלפון, אני כמעט לא משתמש בו 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? בסדר 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? בסדר 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? קצת

Bloodless

New member
אני אתך בזה.

כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? כתבתי פה מזמן. בטח עברו שנתיים או יותר מאז שהייתי פה לאחרונה. אז אני מניחה ש-5 שניות ככה? 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? גיל 3. 3.קריאה או כתיבה? קריאה, אני לא טובה בכתיבה (לדעתי). 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? תות-בננה-תפוזים. בחיי. 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? בנאי. 6.כמה אתה שוקל? 49-50 אני מניחה, זה משתנה. 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? מחלקו. 8.מרוצה מהאופי שלך? מחלקו. 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? מחלקי. XD 10.דנה או דני? דנה, דני נשמע כמו שוקולד נוזלי. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות, שונאת לדבר בטלפון. 12.שחור או לבן? לבן. 13.תכלת או בורדו? תכלת. 14.קיץ או אביב? אביב. קיץ זה חם מדי. 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם. 16.עושר או כבוד? הממ. זה תלוי מאיזו סיבה לא מכבדים אותך ומי לא מכבד אותך. אם זו סיבה שלא מטרידה אותי ואנשים שאכפת לי מהם מכבדים אותי (כמו, ניצלתי אנשים או משהו בסגנון), האמת שעושר. לא ממש אכפת לי אם רוב האנשים לא יכבדו אותי, אני לא מכבדת את רוב האנשים. 17.אוהב להתבודד? אני צריכה לפחות שעה של שקט ביום. 18.למה? לא יודעת, כזו אני. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? אני לא בבית הספר יותר, אז זה משתנה. אני מלמדת את עצמי דברים כרגע. לפעמים פחות משעה, לפעמים הרבה זמן. 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן, די. 21.יש לך חברים ממש טובים? בערך. 22.מה הופך אותם לכאלה? אפשר לדבר אתם כמו שצריך, והם אנשים מעניינים ואנחנו נהנים להיות זו עם זו. 23.יש לך ידידות/ים? כן. 24.איך היחסים ביניכם? של ידידים. מדברים מדי פעם, אבל לא קרוב במיוחד. דרך להעביר את הזמן, או משהו. 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? טובים, אנחנו ביחד כבר כמעט שנה ועוד לא יצא לנו באמת לריב אפילו. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? יש לי שתי פנטזיות, אחת ברת מימוש ואחת פחות - אחת היא ללמוד הרבה ולחוות הרבה כדי לכתוב, בעיקר ספרות פוליטית ומאמרים, משהו אורווליאני שכזה. אני מאמינה שאני מסוגלת לזה. השניה היא ללמוד לשחק ולשחק בהצגה (בעיקר אחד המחזות שאני אוהבת. כשאני קוראת מחזה אני תמיד מדמיינת איזו דמות הייתי רוצה לשחק ואיך הייתי עושה את זה). אבל אני לא חושבת שאעשה את זה אי פעם. אני לא טיפוס של במה. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתה מסתיר ואף אחד לא יודע? לא ממש. יש דברים שאני מספרת לאנשים שקרובים אלי ויש דברים שאני מספרת לאנשים שאני רק מכירה דרך הרשת. אבל אין הרבה דברים שאני מסתירה מכולם. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אני מעדיפה לפתור את זה לבד. אבל אם זה לא הולך, אני בדרך כלל מדברת עם החבר שלי על זה. 29.האם היית מאושפז פעם? לא. הייתי מאושפזת בבית החולים במשך חודשיים ממש אחרי שנולדתי, אבל אני לא בטוחה אם זה נחשב. 30.איך עבר אותו האשפוז? מן הסתם אני לא זוכרת, הייתי תינוקת. 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? מוחמד עלי. 32.איזה בילויים אתה אוהב? הצגות, סתם לשבת בבית קפה או בפארק ולזבל. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך, שתיקח אותו איתך לעד: לא יודעת, אני לא טיפוס רגשני כל כך. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך? קרה בו משהו מיוחד? אני לא יודעת, לא חשבתי על זה אף פעם. 35.אתה אדם מאושר? רוב הזמן אני מרוצה מהמקום שלי. 36.מה הכי מרגיע אותך? משחקי תפקידים. באמת. לא מהסוג הסוטה. אבל גם לא DND. יותר אוהבת ללא-שיטה (מי שלא מכיר את זה בכלל לא יודע על מה אני מדברת). 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? האמת שמאז שסיימתי בית-ספר וכל החברים שלי התגייסו, בבית. 38.האם חילקת פליירים פעם? כן. 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? היה טוב. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? כן. 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? יפני או מזרח תיכוני. 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: תותים ווניל. 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? פעלתנות, למידה, פגישה מעניינת\מאתגרת עם מישהו, רולפליי. 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? עברתי את כל הבחינות למודיעין וזה משהו שרציתי לעשות מאז בת 15. זה לא אומר שאני אתקבל אבל זה גם משהו. השגתי ממוצע לא רע בבגרות, משהו שרציתי מגיל 14. ואני די שמחה בזה שאני מצליחה להחזיק מערכת יחסים נורמלית הפעם. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? האמת ששניהם, אבל בגלל דחייה קלה ממתמטיקה שיש לי עוד מכיתה ב' הצלחתי לרוב יותר במקצועות הומניים. אבל פיסיקה וכימיה ממש מעניינות אותי, אני מתכוונת ללמוד את זה לפחות ברמה של 5 יח"ל בתיכון. כבר התחלתי. 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי. אוכל מטוגן קצת מגעיל אותי. 47.אוהב נחשים? לא במיוחד. 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? 49.מרכיב משקפיים כיום? לא.

Bloodless

New member
קראפ, אני זבלנית.

50.אוהב ארועים משפחתיים? לפעמים. 51.אוהב את הלילה? אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? קצת, האוויר בלילה נעים יותר ובמקומות מסוימים ממש נהניתי מחיי לילה מוצלחים לגמרי (אהמ, קילארני. אהמ). אני מניחה שאם הייתי בקילארני עדיין, זה היה ללכת לפאב, להקשיב למוזיקה ולזבל לאנשים בשכל; מאחר ואני בישראל ועוד במושב, זה בעיקר לישון, לדבר עם אנשים שגרים רחוק דרך האינטרנט או לקרוא. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא כולם? 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? ממש אהבתי את כל המורים שהיו לי בהיסטוריה בחט"ב ובתיכון. אהבתי את המורה למחשבת ישראל אף על פי שלא הייתי במגמה שלו ומדי פעם הברזתי מפסיכולוגיה כדי להשתתף בשיעורים שלו. אבל גם אהבתי את המורה לפסיכולוגיה. XP 54.למה אתה אוהב אותן? המורים שאהבתי היו מורים שהיה להם להט ללמד ולחומר, וראו שזה עניין אותם ושהיה להם אכפת. אני אוהבת את זה, והיחס של מורה לחומר ממש משפיע על כמה שאני משקיעה ומתעניינת בעצמי. 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? רק אחת מהחברות שלי הייתה בשכבה שלי, רוב האנשים שאני מסתובבת אתם לא למדו אתי בבית הספר. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? זה בטח היה תנ"ך. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? די בסדר. 58.האם היית פעם בדייט? כן. 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? קצת מלחיץ אבל כיף. 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: הייתי בסוג של הופעה עצומה עם המון בני נוער (נדמה לי שזה היה בסביבות ההופעה של ווטרס שהייתי בה). הייתה שם בחורה אחת שעשתה משהו לכולם - אני לא זוכרת מה, אבל היא ניסתה "לטלטל" אותם - אני כבר לא זוכרת מה היה, אני כן זוכרת שזו הייתה חתיכת הפקה מבחינתה, ושזה היה סוריאליסטי לחלוטין. חבל שאני לא זוכרת את זה לגמרי. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: לא זוכרת, סיוטים הם בדרך כלל אותו הדבר. 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? רכבות. 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: אני וחברה שלי החלטנו לעלות על אוטובוסים ולרדת בתחנה האחרונה בכל פעם. הגענו קצת צפונה מנהריה, וזה היה רנדומלי לחלוטין. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? חצי שעה אולי. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? בדרך כלל אני מפתחת בראש משחקי תפקידים לא גמורים או דמויות. לפעמים אני סתם חושבת על דברים שקרו או יקרו. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? תלוי ביום. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אני טיפוס פסימי, אבל אני לא מאלה שאוהבים להתלונן. אני ריאליסטית בסך הכל, ולרוב המציאות היא עניין די שלילי. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? "סליחה?" 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: אני לא יכולה לעשות כאלה דברים, אני קצת "אנאלית" מדי. 70.חלווה או ריבה? בחיי, זה קשה. אני אוהבת את שתיהן. 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: קערת סלט עם קוביות קטנות של גבינה טעימה, פירה. אני טיפוס קצת פשוט כשזה מגיע לאוכל. 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? אני אוהבת יותר מוזיקה לועזית מעברית. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? די מעניין לי, אני מעסיקה את עצמי בהרבה דברים. 74.מאוהב כיום? כן, אני מניחה. 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? לעתים ממש רחוקות. 76.מצייר לפעמים? אני מנסה לפעמים, הייתי רוצה להשתפר בזה. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? כל מיני. :X 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? בוקר-מוקדם ולפנות ערב (dawn/dusk. לא בטוחה אין לומר את זה נכון בעברית) 79.מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? אה, לא יודעת. אין לי כח להתבחבש בזה כרגע. 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו? אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? מלחיץ, אבל לא מעט הקלה בסופו של דבר. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? המוסיקה של שופן ושוסטקוביץ' בעיקר. 83.אוהב לטייל בטבע? כן. 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? אני די אוהבת את המדבר, כי הוא ממש יפה בעיני, ושקט. אני אוהבת יערות ואגמים, גם כן. מקומות עם הרבה מאוד ירוק, וים. 85.כמה קומות יש בבניינך? אין, אני גרה במושב. זה בית פרטי. 86.באיזו קומה אתה גר? 1? ^^ 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע? איך לדעתך היית מרגיש עם זה? האמת שזה נשמע מפתה. הניסיון שלי בחקלאות הוא דל, אבל אני חושבת שהייתי מצליחה להסתדר בסופו של דבר. אני חושבת שהייתי מרגישה די טוב עם זה. 88.סתיו או חורף? חורף. אני תמיד תופסת איזו מחלה בסתו, ואי היציבות הזו מרגיזה אותי. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? לא זוכרת. אני באמת לא טיפוס רגשני, יש סיכוי טוב שזה אף פעם לא קרה לי. 90.ממה זה קרה? לא זוכרת. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? תות. 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי. 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? די מהר. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? אחת מהחברות שלי הזמינה אותי לבסיס שלה ליד כרמיאל. זה היה הפתעה מבחינתי, כי היא אף פעם לא הזמינה אף אחד לבסיס שלה וזה נעשה מאוד ברגע האחרון. הלכתי. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? תלוי אם אנחנו נפגשים או לא. סביר שכמה שעות בשבוע. 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים. 97.למה? אני לא אוהבת לדבר בטלפון, אני מאבדת את הריכוז מהר ופשוט לא מרגישה נוח עם זה. 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? לא משהו. אני חולה כבר יותר משבועיים והיום התחלתי להיות עוד יותר חולה, מה שדי דפוק כי אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר שבוע. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? ככה-ככה. 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? כן, אני מניחה.

prophet85

New member
לא שמישהו באמת יקרא את התשובות שלי

אבל יאללה נו... כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? פעם מזמן כתבתי, וחזרתי לפני שבועיים בערך 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? מאתמול בבוקר 3.קריאה או כתיבה? כתיבה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששתית? נקטר תפוחים אחד מהסופר, משהו זול וטעים רצח 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה ארצי 6.כמה אתה שוקל? 58 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? רק אחרי מקלחת 8.מרוצה מהאופי שלך? רק כשאני ישן 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? הכנסת אותי לדילמה... 10.דנה או דני? דנה. אני בצבא מה לעשות, שם להכל קוראים דנה. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות, עד דקה 12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חזק 16.עושר או כבוד? כבוד אין פה, אז עושר 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? המממ... ככה אני יכול לחשוב בקול רם 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? אני חייל, ואל תבכי לי ילדה... 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? אני מקווה שאני אמות בגיל 30 21.יש לך חברים ממש טובים? כן, לחלוטין 22.מה הופך אותם לכאלה? משהו שאי אפשר להסביר במילים 23.יש לך ידידות/ים? לא מאמין בזה 24.איך היחסים ביניכם? אני לא מאמין בזה 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אולי בקרוב 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? מוות מהיר, עתיד מזהיר 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? אני בעצם בחור. אה רגע כולם יודעים את זה. אז לא. 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אביב שוקרון אחד 29.האם היית מאושפז פעם? לא 30.איך עבר אותו האשפוז? לא עבר 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 32.איזה בילויים אתה אוהב? פאבים, שינה, פאבים 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: אני זוכר עד שאלה 12 ולא שניה אחורה. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? היום. לא. 35.אתה אדם מאושר? המממ... לא 36.מה הכי מרגיע אותך? שיר שקט 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? בבסיס או בשטח 38.האם חילקת פליירים פעם? כן! הכי מגניב! 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? היה בנזונה. חילקתי מלא, אני לא זוכר. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? כן 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? איטלקי 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: אני שוקל להמציא עוגה שכולה תהיה מורכבת מהציפוי של העוגת שוקולד 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? סקס, סמים ורוקנרול 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? העברתי קורס מ"כים כסמל 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? ריאליים 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס 47.אוהב נחשים? לא, ממש לא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? וואלה לא אוהב (אוי, זה תפוז פה, מותר לרשום פה וואלה?) 49.מרכיב משקפיים כיום? רק לרחוק. ביומיום לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? איכסססס לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? אני חי בלילה. את השקט והחושך. 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? פחחח לא. אני אוהב את המפקד שלי מהטירונות (אחח עברו שנתיים וחצי מאז) 54.למה אתה אוהב אותן? כי הוא גבר גבר 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? מהבסיס 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? הלו, פה זה צבא! נרדמים כל הזמן 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? לא משהו 58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? בעעע אני שונא דייטים 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: חלמתי שרוטוויילר נוגס לי במוח, ואז אני מת 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: ראהסעיףקודם 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? קו 11 (ברגל) 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: יום הגיוס. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? בין 20 שניות לארבע שעות 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? תלוי כמה זמן אני ער. בדרך כלל על בחורה אחת שאני ממש אוהב. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? עצובות, אבל אני לא מקרין את זה 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? פסימי רצח 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? וואלה אחי בכיף 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: יוסי ביילין בעיגול בבת-ים 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: מנה פלאפל ב"קוסם" בת"א 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. או לועזית. 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת ביום מעניינת בלילה 74.מאוהב כיום? כן, כל כך מאוהב 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? תמיד (כנסו לדפיוצר שלי! וגם לבלוג! בבקשה!) 76.מצייר לפעמים? לא 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? עצובים, מהורהרים, יפים (לדעתי) 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? לילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? את האוזניים, אלוהים, את האוזניים! 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? התוודיתי בפני אהובתי הראשונה על אהבתי. היה טוב, כאילו הורידו לי אבן מהגב 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? מתוחכמות 83.אוהב לטייל בטבע? לא 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? לא 85.כמה קומות יש בבניינך? 1 86.באיזו קומה אתה גר? נחש... 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא 88.סתיו או חורף? סתיו, אך ורק סתיו. אחלה עונה. 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? את האמת, אתמול... 90.ממה זה קרה? אבא של חייל שנהרג אצלנו ביחידה לפני כמה שנים נאם אתמול אחרי ריצת ניווט לזכר הבן שלו, וזה ממש ריגש אותי. 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? תות 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? מהר נורא 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? ביומולדת, לפני חודש 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? לפחות שעה ביום 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? להרגיש את הבנאדם 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? בסיידר 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? בסיידר 100.האם נהנת מהשאלון(באמת אבל!)? וואלה כן

למעלה