אם כבר הזכרת את בלוקי
אז זה די מעניין שהוא פותח את השנה כל מוקדם, ויכול להיות שזה רומז על התוכניות של ליברטי לעונת 2005. הספרדים (אם אני זוכר נכון) לא מתחילים את העונה כל כך מוקדם, הם בדר"כ מתמקדים בחצי השני של העונה (וואלטה ואליפות העולם). שנה שעברה לדוגמא, רוברטו הראס כמעט ולא התחרה עד הטור (ניצח מרוץ קטעים אחד), בטור הוא היה חלש. אבל לוואלטה הוא הגיע בכושר שיא, וניצח די בקלות ובפער גדול יחסית לוואלטה, 2.13 דקות מפרנסיסקו מנשבו (סנטי פרז לא נחשב). המעבר לפרו-טור מכריח את הקבוצות הספרדיות לפזר מאמצים לאורך כל העונה, ולכן רוכב כמו בלוקי (שבאופן טבעי אמור להמקד בטור ובוואלטה) מתחיל את העונה מוקדם יותר. הניחוש שלי הוא שסאייז ישלח את בלוקי, נוזאל ויאקשה לג'ירו. והראס כנראה יוביל בטור ובוואלטה (לליברטי יש מספיק פועלים לכל הגרנד טורס). קבוצה אחרת שנמצאת בדילמה דומה, היא כמובן טי מובייל. מי יהיה המוביל ואיפה? לטי מובייל יש 3 וחצי מובילים (אולריך,וינו,קלודן והחצי זה סביליה), והם צריכים להתחלק על 3 גרנד טורס. לדעתי הארבעה לא יכולים לרכב בו זמנית ביחד, ולכן מישהו אמור ל"אכול אותה". ניחוש שלי: וינו שתמיד פותח חזק את העונה (פריס-ניס) יוביל בג'ירו, אולי עם קלודן לצידו. אולריך וקלודן יובילו בטור (סביליה מגיע כפועל), ובוואלטה סביליה ווינו יהיו המובילים. בדיסקאברי המצב גם בעייתי, אבל שם יש היררכיה ברורה (פשוט עדיין לא פירסמו אותה). ניחוש שלי: ג'ירו סאבולדלי ורוביירה (בעבר הוא הצליח לא רע בג'ירו). לאנס בטור (פועלים: פופו כתלמיד, אזבדו, רוביירה, הינקפי, אקי ועוד 3 רוכבים שיבחרו ברגע האחרון. וואלטה: לאנס מוביל, פועלים מי שישאר לו עדיין כוח. יש לי הרגשה, שלהחלטה איזה רוכב ירכב באיזה מירוץ ובאיזה תקופה, תהיה השפעה קריטית על תוצאות משחק הפנטזיה (אבל זה רק ניחוש לא מבוסס
).