למי שמתגעגע לטור...

ilan ulman

New member
נראה כמו "מועדון הלבבות השבורים"

מאיו ששותק , ובטח מתאמן כמו מטורף כדי לנקום את הבושה (וכפי הנראה יחזור על אותן הטעויות...) זובדלייה שיהפוך את הבינוניות ליצירת מופת כי אין לו את "עין הנמר", ואייטור שלקחתי לו את הטרמינייטור כי הוא כפי הנראה רוכב טוב שזכה בוואלטה ועוד יקח פה ושם איזה שלב באיזה טור, אבל ספק עם יחזור על תצוגות השיא מהעבר... והמשותף לכל החברה האלה שה"ערך" יציבות לא מופיע אצלם במילון... אבל מצד שני לקטול את מאיו בנושא יציבות יהיה מגוחך בכל זאת יש לבחור איזה דופיליברה על היד ועוד כמה מיני טורים טובים, רק שבמאני טיים השנה הוא נחנק, אולי עצם העובדה שהוא הגיע מסומן ולא כאיזה נער פלא מאחור היתה בעוכריו. בכל אופן בהרים עדיין נראה הרבה כתומים.

אמנם אפשר להתייחס אל זה כתירוץ

אבל מאיו הגיע לטור עם מחלת הנשיקה. הוא לא השתנק, הוא לא נחנק והוא גם לא פישל. מאיו רוכב מצויין, ובניגוד למה שחושבים הוא לא רק מטפס. ובכל שנה הוא מראה שיפור ביכולת של בנג"ש, הוא לא אולריך או רוג'רס. אבל בכושר טוב, הוא שען יותר טוב מאיבן באסו, רוברטו הראס, קונאגו וואלוורדה. הבעיה העיקרית של מאיו (חוץ ממחלת הנשיקה שתקפה אותו בזמן לא טוב), היא שיש לו קבוצה לא טובה. קבוצה שלא יכולה לתת לו גב, כמו שרוכב ברמה שלו צריך לקבל. אני מקווה מאוד שהשנה למדו בחבל הבאסקים לקח, ולטור הם יגיעו עם מאיו בריא וכמוביל יחידי, עם רכבת כתומה שתדע לשמור עליו ברגעים הקריטיים (תאונה שניה לפני הפאבה לדוגמא).

natyh

New member
מעניין

אותו דבר אמרו ב 2001 על גל פרידמן : אחרי מחלת הנשיקה אותה מחלה זוכר ? ותראה איפה הוא היום . אייטור גונזלס לקח קטע בטור האחרון או אולי זה לא נחשב ? וזאת בקבוצה איטלקית כמו פאסה שעובדת בשביל המאיץ פטאקי . אז על איזה טעויות אתה מדבר ? אתה חושב שיחזור על המחלה ? נתי

טעויות:

הטעות העיקרית של מאיו הייתה הכנה מוקדמת מדי לטור, הוא היה בכושר גבוה מדי ביוני, כנראה פיספס את ה"פיק" כמו עוד כמה מתחרים (עיין ערך: המילטון, סבייה וכד'

Yarnin

New member
הבעיה היחידה שלי עם מאיו

היא שהוא רק מטפס. בעוד שכרגע עולים להם כמה רוכבים צעירים עם יכולות מרשימות ביותר ולא רק בהרים. נכון שפנטני ניצח ג'ירו+טור עם יכולת טיפוס בלבד (הפסיד 8 דקות לאולריך ב98) אבל כיום לצפות לאחד נוסף כמוהו ועוד ממאיו, בעיקר אחרי הטור האחרון, ניראה לי ללא סיכוי רב. עם מסתקלים על המנצחים בכל בגרד-טורים האחרונים אז הדבר שמאפיין את כולם הוא, הטיפול מאוד מיוחד שהם נתנו לשיפור הנג"ש שלהם ולא ליכולת הטיפוס שלהם - סימאוני+הראס.

למעלה