למי שעדיין לא ראה....

labrys

New member
למי שעדיין לא ראה....

כאן רואים כל כך במדוייק את ההתעללות הבלתי פוסקת במייקל. למי שלא ראה, צריך עצבים חזקים כדי לראות את התוכנית הזו.
מקומם כל כך, מרתיח פשוט. התקשורת ריסקה אותו. וההאשמות המגוכחות שהוא הואשם בהן...משפט, ועוד משפט. השפלה נוראית.
מסכן מייקל. כמה צער. כמה סבל. כמה כאב שהוא עבר.

http://www.youtube.com/watch?v=wORay1g3bAM

RavMAJ

New member
הוא היה אדם כ"כ מיוחד!

זה כל פעם מפתיע אותי מחדש להבין כמה כוח נפשי היה לבנאדם הזה... וכמה אכזריות לא אנושית נדרשה כדי למוטט אותו בסופו של דבר.
יש לי הערצה אדירה אליו!!! וכאב כ"כ גדול על מה שעשו לו, והדרך שבה הסתיימו חייו...

labrys

New member
מסכימה עם כל מילה...

ובכלל לדעתי, מילים אינן יכולות לתאר את סיפור החיים המדהים של האדם הנפלא הזה.
מילים קטנות מדי. לא ממצות. חסרות. אין הסבר הגיוני לאדם שנותן אך ורק טוב, ומקבל בחזרה
כמויות בלתי נתפסות של רוע. ממש כך. ככל שהוא היה טוב יותר, היו יותר רעים כלפיו.

בהחלט עצוב.

גם הספר חובה למי שעדיין לא קרא!

איזה יופי שיש פורום לזיכרו.

התקשורת אמנם ריסקה אותו.
אבל כמה אמנים יכולים להמשיך למכור כל כך הרבה דיסקים אחרי מותם?
לפי דעתי מייקל ג'קסון הוא מהרקדנים הכי גדולים בכל הזמנים.
קשה לי להאמין שבשנים הקרובות נראה רקדן ברמה כזאת.

labrys

New member
לא רק התקשורת

התקשורת אכן היוותה פן חריף לריסוק, אך בנוסף כמובן ההאשמות המופרכות, ואותם רודפי בצע כסף למינהם שרדפו אותו.
ולא, לא נראה רקדן כמוהו לא בשנים הקרובות ולא ברחוקות. בדיוק כמו שאינשטיין היה אחד, כך גם מייקל היה אחד.
לא יהיה רקדן כמוהו. ישנם רקדנים מעולים, מוכשרים וכו' אבל משהו במייקל היה אחר. ולר רק כרקדן. גם כזמר, גם כיוצר ובעיקר כאדם.

את קצת משוחדת =).

את קצת משוחדת בתור מי שמעריצה אותו כל כך אבל זה לגיטימי =).
זה כמו מי שיש לו כלב תמיד יגיד שהכלב שלו הכי יפה...

לפי דעתי באותו רשימה איתו מופיעים הרקדנים מפעם ג'ין קלי,ופרד אסטר השאלה היא האם יצא לך לראות אותם רוקדים?
אנשים מהתקופה ההיא אומרים שאין רקדנים כמו שהם...אבל זה עניין מאוד אינדבדואלי.

מייקל הושפע מהם רבות

במיוחד מפרד אסטר. והוא בעצמו אישר שמייקל היה רקדן יוצא דופן.

“Oh, God! That boy moves in a very exceptional way. That’s the greatest dancer of the century”

“I didn’t want to leave this world without knowing who my descendant was. Thank you Michael!”

Fred Astaire

labrys

New member
ממש לא משוחדת...

אובייקטיבית לחלוטין ואין קשר להערצה. ראיתי את ג'ין קלי ופרד אסטר ועוד אחרים ואחרות מיוחדים במינם.
דיברתי על המכלול כולו. הריקוד של מייקל הוא לא רק צעדי כוראוגרפיה. מדובר במשהו עמוק הרבה יותר. משהו מבפנים.
מייקל שלט בכל שריר וכל מפרק בגופו בצורה יוצאת דופן לכל הדיעות ועל כך העידו אנשי מקצוע לאורך השנים.

ומעבר לכך, כל צעד לווה במוסיקה שלו, במסר שלו ובנשמה שלו, וכל המכלול הזה הופך את מייקל למי ומה שהוא היה.
לכן כתבתי את מה שכתבתי.

ההשוואה ל-"הכלב שלי הכי יפה" פשטנית ושטחית לעניות דעתי אבל זה כמובן בסדר אם זו דעתך.
אני חושבת אחרת.

labrys יש לנו בעיה בעיניין הכלב.

גם את אומרת שיש לך את הכלבה הכי יפה,גם מנה הפורום golden אומר שיש לו את הכלבה יפה אז זה לא מסתדר ביחד =).
אומרים שכאשר 2 רבים השלישי תמיד מנצח..
אז אגיד לך ולך הכלבה שלי היא הכי יפה
והינה תמונה (הכלבה שלי היא הלבנה הגולדינית).

נראה לי גרמתי לשינוי בפורום.

אצלך הוא מפורסם בירושלים,
אצלי בקרית ביאליק היא מפורסמת.

מה שבטוח הצלחתי להפוך את הפורום מתחרות רקדנים הגדולים בעולם לפורום "הכלבים היפים בעולם" =).

Golden crown

New member
תזלזל*

בהתחלה כתבת מנהל הפורום ואז הולך על בטוח וכותב גם תזלזלי חחח
זו לא בעיה, בזכות כל התפילות יש לי את הכלב הכי יפה :)

צריך לפתוח כותל לכלבים

צריך לפתוח "כותל לכלבים" ככה אולי נצליח לגרום להם לחיות יותר.
הכות של הדתיים ובני האדם לא נחשב.

סורי שקראתי לך בלשון נקבה ולא זכר.

Golden crown

New member
עוד תמונה

אולי נעשה פעם תחרות כלבים בפורום
אה, והוא מתנהג כמו בנאדם ונחמד לכולם ובעיקר לילדים (למרות שיש כמה אנשים וכלבים שמסומנים אצלו)

יאללה אבל את תפסידי
.

יאללה בואי נעשה תחרות.המנצח מקבל חופשה בקלב הוטל אילת לשישי שבת.
אבל את תפסידי לא חבל על הכסף?.
הינה עוד תמונה.

למעלה