אז ככה...
לעניין הכלבים, כולם מדהימים. באמת. בקרוב אעלה תמונה של המדהימה שלי אבל אין ספק שבאמת כולם מדהימים אז לא לריב חברים
.
לעניין מייקל... אינני "סוגדת" למייקל. ממש לא. המילה סגידה כל כך לא מתאימה כאן. אני אכן חושבת שג'ין קלי ופרד אסטר הם אכן רקדנים מהשורה הראשונה ואף היוו השראה למייקל, ואני בטוחה שישנם רקדנים ורקדניות נוספים המוכשרים ברמות מאוד גבוהות.
ובכל זאת...ישנם דברים שלא ניתן להסביר במילים. מרגישים את זה מיד. כשמייקל רוקד זה נראה אחרת, זה מרגיש אחרת. ונכון שבד"כ נשים רוקדות באופן אחר ואולי "נראה" טוב יותר מגברים ובמקרה של מייקל זה היה כל כך אחר. השליטה בכל איבר ואיבר הייתה ברמה כל כך גבוהה שזה כשלעצמו מעורר הערצה.
אני לא מעמידה את מייקל בתחרות ריקודים או כל דבר אחר. אני אומרת, שעבורי, כל המכלול כולו הוא משהו שאף אומן אחר לא הצליח להעביר בעוצמות כאלה.
שים לב שבריקוד של מייקל משולבת חדות ודיוק ואף לא מעט תנועות "חותכות", אך באותה נשימה רכות כמעט בלתי הגיונית...כאילו הגוף ממש התגמש וזורם עם המוסיקה עד שנהיה המוסיקה בעצמו. ראיתי המון רקדנים, אך באמת שלא הרגשתי נפעמת מהעוצמות שיכולות להיות מועברות אפילו בצעד אחד, כפי שהרגשתי ומרגישה בכל פעם שאני צופה במייקל.