למי שפספס... הקונסולה החדשה של מיקרוסופט ה-ONE S במחיר פגזי

גיימפלי מגרסת הניאו של פפ15.

גרפית אני לא רואה הבדל מאיך שהמשחק נראה על הפס4 הרגיל, אבל המשחק נראה כאילו הוא רץ חלק יחסית, לא ברור אם הניאו תרם לזה באמת או שסקוור פשוט דאגו שהמשחק ירוץ טוב ולכן הוא נדחה.

בכל מקרה פפ15 נראה טוב וכייף לראות את זה.

אז מה עדיף PS4 פרו, או PS4 סלים?

engadget אחד האתרים שאני באופן אישי הכי סומך עליהם בקטע של ביקורות חומרה פירסמו סקירה על הפס4 סלים בגדול ההמלצה שלהם היא
"לחכות לניאו אם יש לכם עוד 100 דולר ואתם לא לחוצים בכסף"

יתרונות של הסלים לדעתם.
שקט יותר מהדגם הקודם. (כבר הרבה טוענים את זה)
יותר נייד.
"אין את ה LED strip המציק"

חסרונות:
לא מנגן סרטי 4K שהאקסבוקס החדש כן מנגן ובמחיר דומה.
הבטריה של שלט הדואלשוק החדש, נגמרת ממש מהר כמו בדגם המקורי.
זמין רק כדגם של 500GB (מה?).

הקטע עם ה500GB לא כזה בעייתי כי לשדרג את הארדיסק זה קלי קלות גם לבן אדם הכי לא טכני, אבל עדיין מציק שאנחנו צריכים לטרוח ולקנות אחד יותר גדול.

לפי דעתי הסלים עדיין יותר שווה מהניאו אבל זה רק אני.
אי אפשר להגיד שהם לא מביאים טיעונים טובים בעד הניאו אבל.

בהחלט רכישה שמצדיקה מחשבה.
https://www. .com/2016/09/26/ps4-slim-review/

גיימפלי חדש מהוריזון.

טוב לא בדיוק חדש, היה אפשר למצוא אותו ביפנית אם חיפשתם בTGS אבל עכשיו הוא באנגלית, אפשר לראות כפרים, ואיך אנחנו יכולים לגנוב חלקים יקרי ערך מהמכונות גם אם מדובר במכונה חזקה מאיתנו בהרבה ואנחנו לא באמת יכולים לנצח אותן ברמה הנוכחית שלנו.

נראה משחק זהב כרגיל.
כרגע
הוריזון >פפ15 לדעתי.

אבל ברור שאם פפ15 היה שומר את מערכת הקרב המקורית שלו הוא היה יותר שווה.

לא מרגיש בזה אחי.

לא יודע איפה את רואה ירידות כאלה. אם אתה יכול להפנות לזמן מדויק בסרטון זה יהיה סבבה.

לכל משחק עולם פתוח יהיו ירידות FPS כולנו יודעים את זה, אני לא רואה פה משהו זוועתי ברמות של המכשף 3 ופולאאוט שיוציא לנו את החשק לשחק.

אין ספק שאם לאנשים יהיה כוח לחכות לכל הפאצים עד 2018
המשחק ירוץ חלק יותר, אבל למי יש סבלנות לזה, אני קונה בהשקה. או עוד לפני ההשקה חחח. משחד חנויות.

24 דקות של Yooka-Laylee מגרסת הPS4.

תראו איזה מושלם זה בחייאת.בדיוק משחק כזה רציתי שרייר יפתחו לאקסבוקס וואן כדי שיצדיק רכישה ובסוף כל הפלטפורמות מקבלות משחק כזה מהאנשים האלה.

יוצא בתחילת 2017. כל כך הרבה משחקים טובים יוצאים בתחילת 2017, הארנקים שלנו הולכים לסבול חזק.

או שאנחנו נסבול שנצטרך למצוא הצדקה לכל הבזבוזים האלה.

dragon quest builders - דמו זמין לPS4/ויטה עכשיו.

ובאותה נשימה סקוור אמרו שהם שוקלים להביא את דרגון קווסט 10.
(הMMO של הסדרה) למערב, אם נרצה שהם יביאו אותו, הם כרגע בוחנים את רמת העניין והביקוש.

שיביאו אני בטח אחרוש על זה תקופה :)

את הדרגון קווסט מיינקראפט הזה אני אבדוק בלילה, אני לא אוהב משחקים כאלה אבל הבטיחו שזה מיינקראפט עם סטורי מוד, ככה שזה בטח יהיה יותר מעניין מהמינקראפט הרגיל.

טריילר לפרק החמישי של היטמן, פצצה

נראת אחת המשימות הכי טובות בסדרה, ויהיו בה 70 אתגרים שונים שמתעדכנים אונליין, וכמובן שכל המשימות אונליין האלה יהיו כלולים בדיסק שיוצא בתחילת 2017.

נראה אחד המשחקים הכי טובים בסדרה, אם לא הכי טוב עד היום.

מחר גם נשמע על משחקי הפלוס לאוקטובר.

אני ממש מקווה שנקבל משהו טוב "לכבוד" עליית המחירים בפלוס, ואז הרווח שלך יהיה כפול גם משחק שווה וגם אונליין.

meishar84

New member
היה שווה לקבל זבל כמו Hardline בשביל לקבל יצירת מופת כמו BF1

והמשחק הזה יהיה יצירת מופת לדעתי.

אני גם חושב ומאוד מקווה שEA וDICE למדו מהטעויות של ההשקה המפוצצת באגים של הBattlefield 4 (במיוחד בPC, בPS המשחק היה דווקא יציב) והפעם יוציאו את הBattlefield 1 שהוא כבר מלוטש ונטול באגים.
אה, וכמובן שתהיה לו תמיכה ב PS4 Pro

זה טריילר לסינגל פלייר :) זה נראה טוב.

אבל רק אלוהים יודע אם הקמפיין הזה באמת יהיה שווה משהו מישר :(
לא נראה לי שזה משנה לך כי אתה בטח ישר מדליק את המולטי חחח.

משחקי הפלוס לאוקטובר: רובטריקים ורזידנט איוול.

עמית, גבר יצא שקנית את הרובטריקים לחינם, כי אתה מימלא קונה פלוס בשביל באטלפילד. איזה חוסר מזל :(.

לא נורא לפחות תהנה בטח מהרימיק של רזידנט איוול.

איזה באסה שקניתי את הרימיק של רזידנט איוול ולא חיכיתי שיגיע :(
עכשיו, אני לא קונה firewatch ואחכה שיגיע, ומלא משחקים קטנים כאלה.

הויטה קיבלה את Code: Realize Guardian of Rebirth אחד הנובלות הגראפיות המוערכות שקיימות. מת לשחק בזה.

הפלוס החודש, שיחק אותה בעיני, אני חם על הרובטריקים מאז שיצא אבל אף פעם הם לא הצדיקו את המחיר בעיני. ואני בדרך כלל לא ממהר לרכוש נובלות גרפיות גם שאני רוצה אותן.

אז מעולה!

ורזידנט איוול רימיק זה מעולה למי שאין לו את זה.

amithas190

New member
שיט עכשיו אף אחד לא יקנה אותו ממני :) וגם ממך מישר!

לפחות קניתי אותו ב65 שח...

חחח 65? נשדדת.

אני מת לשחק בו אבל לא התכוונתי להוציא עליו אגורה זו פשוט הרגשה נהדרת לקבל אותו בחינם כי על האונליין הייתי משלם בכל מקרה.

לדעתי האישית king of fighters 14 הוא תועבה. אני יודע ש......

יש המון אנשים שמבינים פי כמה וכמה ממני במשחקי מכות שאוהבים את KOF14
גם בפורום הזה סטס (STatrix) מבין במשחקי מכות הרבה יותר ממני אבל לעניות דעתי?

בושה למפתחת.

ראשית, הגרפיקה נראת כמו תחת. כמו איזה משחק PS2.

לך תסתכל למשל על משחקי הסדרה הדו מימדים לPS3 שהם ממש יפים לראות איזה שינמוך מטורף עשו לגרפיקה ב14.

יש איזה 50 דמויות בערך, מה שגורם לזה שהמשחק לא מאוזן בשיט.
כי מה שלא יגידו, קשה רצח לאזן כמות מטורפת כזו של דמויות בהשקה, ולדאוג שהמשחק יהיה פייר, והוגן. כלפי כל דמות ונגד כל דמות.

אני יודע שאתה לא מחפש אונליין במשחקי מכות, אבל עדיין ראוי לציין שהאונליין מלא בלאג מטורף.

וממה שהגיימרים אומרים, המשחק לא מציע כל כך הרבה תוכן סינגל.
תוכן הסינגל שלו נגמר ממש מהר. ואז אתה נשאר עם משחק שנראה כמו תחת ולדעתי יש לו גם גיימפלי של תחת.

עכשיו, זה לא שאני מדבר מהאוויר, כן ? יש למשחק דמו בPSN בחינם, לך תוריד ותנסה ותראה בעצמך שהוא לא שווה כלום, זה נותן לך לנסות כמה דמויות.

לא אהבתי שום דבר הקומבואים לא זורמים הגרפיקה חרא, הגיימפלי חרא.

אולי אתה תרגיש אחרת כמו המון אנשים שנהנו מהמשחק.

אני הרגשתי פלשבקים לPS2.

עכשיו זה די מאכזב אותי כל הדבר הזה.

אני לא איזה שחקן של סדרת king of fighters אבל כילד אהבתי מאוד את סדרת האם שלה במגה דרייב וקיוויתי שסוף סוף אני אוכל להיכנס לKOF עם המשחק הזה ולחזור לשחק עם כמה דמויות שאהבתי מהילדות.

אז אני ממש מתבאס מאיך שהוא יצא.

לדעתי האישית, אם אתה לא מתחבר למורטאל קומבאט אולי עדיף לך לנסות גילטי גיר אם סטריט פייטר מרגיש לך יותר מדי בלי תוכן סינגל.

אז אולי תנסה גילטי גיר.

אבל אני לא יודע איך תרגיש לגבי גילטי גיר, כי הסגנון של הגרפיקה זה אנימה ולא כולם בארץ מתחברים לאנימה, שווה בדיקה :)

למעלה