למי שפספס, שפרה וצבר המתוסבכים, תיעוד מוקלט:

למי שפספס, שפרה וצבר המתוסבכים, תיעוד מוקלט:

הפעם איכות סבבה מבטיח, MP3ים בתוך קובץ ZIP אני מניח שכולם יודעים לפתוח קובץ כזה. שוקל 42MB בערך, ומכיל כ7 קבצים עם הרבה זמן שעמום וצביעות של שפרה, צבר, רנין, לאון ועינב. http://www.upfree.net/6196408 תקציר קצר: צבר מנסה לשכנע את שפרה שהיא יותר טובה מכולם ואם היא רוצה ללכת היא יכולה בלי נקיפות מצפון(...), שפרה כמובן "מהללת" בדרכה את כל בני הבית, וצבר קורא לנו הצופים "דפוקים", ורוצה שנחשוב שהחיים שם הם לא כפי שהם באמת(כאילו שבחוץ שפרה בעצם מדליקה נרות בשבת וקוראת תהילים ובעצם מחזרת אחרי דתיים, וצבר בחוץ בעצם מפיונר שכולם פוחדים ממנו ומדבר הרבה ורק דברים טובים על אנשים...חחח) ל2 האנשים האלה, צבר ושפרה, צריך להצמיד פסיכיאטר דחוף, לא שכחתנו את שקרייך שפרה(מקבלת כל אדם כמו שהוא עאא-אאאלק ראינו יעענו!!!1) לאון עוד יגדל להבין שצבר ואינטואיציה לא הולכים ביחד, הבנאדם הכי אינטואיטיבי שקולט מהר אנשים ואת המשחק בכלל זה יוסי בובליל. רנין רב-פרצופית והיא כולה הצגה עלובה ואנורקסית שמנצלת את העובדה שעינב מנסה לצאת מנידוי החברתי הפנימי שבה היתה שרועה בזמן האחרון(לאון הטיח בה העלבות קשות "את אישה רעה", תארו לכם מה היה קורה אם היה מטיח זאת בשפרה? שפרה ישר היתה בורחת בבכי). זה ייפסק ועינב חייבת להצביע נגד 2 מהשרצ"ל, כמו כל דייר נורמלי!

אגב, שימו לב שגם עינב הידרדרה בלילה

לשיחות עם שרל"צ, מה שהיא לא יודעת שיש פורום מסוגר יותר שנקרא שרל"צ שם הם מטיחים ללא משוא פנים כל מה שהם חושבים. עם עינב אלו שיחות של צביעות כפולה של שרל"צ עם צביעות של עינב מול הרביעיה. נחיה ונראה עם עינב באמת אמיתית כמו אבא שלה והיא תשפוך הכל בפני הרביעיה שעליה רכלה ביחד עם רנין רבת הפנים, אחרת מבחינתי היא שרופה. ואיתי הוא הוכחה לעד כמה שהעולם דפוק ומעוות כשאנשים כמוהו צריכים לסבול ולבכות ולהתייסר רק מפני שאין להם כוח כמו אנשים טובים אחרים בבית מול משברים חברתיים קשים. אני מאחל לאיתי מליון שקל ולא פחות! אדם צדיק במלוא מובן המילה!

טלטוש

New member
בחור מצוין - אמיתי - רגיש - כמו שצריך

אבל במשחק, זה לא מה שלוקח. כשהוא יצא החוצה הבחורות יחכו לו בתור. כיום, בתוך הבית אין לו תמיכה, הוא מתחיל לדהות ולדעתי יעלה לגריל בדיוק כמו ג'ני.

מי זאת בדיוק ג'ני? יוסי אמנם ניתח את אופיו של

איתי נכון, והמצלמות באמת מתחמקות מאיתי הטרחן, אבל אין מה להשוות לג'ני טוקרב שלא שיחקה בכלל והיתה שום דבר במשחק. ויוסי לא חשב על העובדה שעצם זה שאיתי התרועע איתו הוסיף לאיתי הרבה ערך מוסף במשחק, כי היווה טריגר למצברוח טוב של יוסי שהיה מדוכדך בזמן האחרון, אבל עם איתי הריץ כמה שיחות מרתקות עם הומור, ואיתי בעצם גרם שלא במתכוון לניפוץ של העצב היגון והתסבוך הנפשי שהביאו איתם חבורת ששרל"צ!

טלטוש

New member
כבר מזמן שלא ראיתי את איתי במצב רוח טוב

האמת שכבר מזמן לא ממש צפיתי אז אולי ברגעים שאני כן רואה את התכנית הוא יושב מדוכדך. את ג'ני לא זוכרים כי היא היתה מונוכרומית. לצערי איתי הולך בדרך שלה. וחבל כי לדעתי הוא בחור טוב באמת.

טלטוש

New member
ודווקא אינה הצליחה להוציא מיוסי המון חיוכים

אינה עם הדרך הילדותית שלה, הכניסה המון חיים לביית, אני מקווה שהיא תישאר שם, רק כדי להמשיך לראות את יוסי קופץ בחבל...

אני חושב שעוד מוקדם להסיק עליה מסקנות כי

היא קצת יותר חכמה מרובם, ובטח משפרה העצורה רגשית המתוסבכת הזאתי שאני סובל אותה פחות ופחות.

EMC1

New member
@ אינה מתאימה למפרץ האהבה.

כשתעלה לגריל מול הותיקים - תקבל בעיטה. הסיכוי היחידי לשרוד הדחה כשיחד איתה יהיה אחד מהחדשים. אינה חושבת שבלגן הוא שם המשחק וזה מה שיביא אותה לגמר או שאולי היא מבינה שזמנה מוקצב וההישג שלה יהיה בפרסום שהיא מקבלת.

ordiki

New member
הפרצוף שעינב עשתה לרנין

כשאינה עברה לידם אומר הכל. נראה לי שהשיחה על הטונה העבירה את זה בצורה הטובה ביותר.

הילהיל1

New member
לו אפשר היה לשלוח לו מסר.....צא משם,חבל אליו,

הוא יקבל הרבה יותר כאן,בחוץ,

איתי מיליונר מסביון. מה הוא צריך את המיליון?

בשבילו מיליון ש"ח זה כסף כיס. אני לא מרחם עליו בשקל, לא קונה את המיסכניות המזוייפת שלו. ובכלל, זה מה שנקרא צרות של עשירים.

הילהיל1

New member
אין לי מושג מהיכן אתה משיג את הידיעה הזו,מזמן

הוא לא גר בסביון,הוא לא משופע בכסף,החלום שלו זה להקים קרקס לילדים עם צרכים מיוחדים וכן,אם יגיע לגמר,עדיף שהוא יקבל אותו ולא אחר/אחרת, הוא לא מסכן,הוא לא מזוייף,יש לו בעיה רגשית מסוימת שרצוי שתטופל,עבר לזה...הוא בחור מקסים.

המשפחה שלו גרה בסביון

ותהיה בטוח שאם ההורים שלו מיליונרים שגרים בסביון, הבן שלהם לא בדיוק עני מרוד שצריך לרחם עליו... אם הוא רוצה להקים קרקס לילדים עם צרכים מיוחדים שהמשפחה שלו תיתן לו, לא נראה לי שההורים שלו יגידו לו לא, אם הוא יבקש מהם...

gavriel15

New member
דווקא לראשונה בתוכנית יש שינוי

הוותיקים מתקרבים באופן טבעי כי זה מה שקורה שיש מטרה משותפת גם אם היא לא לקבל את החדשים ובכלל די עם דברי הנאצה זה לא מכובד

ordiki

New member
הוא לא קרא לצופי דפוקים

הוא התכוון להפקה של האח הגדול.

גם אליהם הוא פנה. לשפרה אמר שאלו שיגידו לה

משהו ברחוב הם דפוקים. תקשיב עד הסוף כי אין לי כוח לחפש ולחתוך את הקטע הזה בשבילך.

ordiki

New member
אה טוב נזכרתי

בסדר כל עוד לא תגיד לה כלום ברחוב אתה לא דפוק.

Lomsahne

New member
הוא אמר לה...

שאם מישהו יגיד לה משהו על זה שהיא פרשה אז הוא דפוק.

למעלה