למי שפספס, שפרה וצבר המתוסבכים, תיעוד מוקלט:

morann7

New member
רנין אמרה לאינה אתמול שהיא כמוהה

והיא עמדה לצידה אחרי הריב של עינב. אמרה על עינב :אני שונאת אותה כמה צביעות יש ברנין. עינב מאכזבת שהיא לא קולטת את שפרה ורנין, עינב עושה מעצמה צחוק בהתרפסות שלה מול שתי אלה שהמילים שלהן מגדה מנסרות בטון. (תודה על ההקלטות אבל הסאונד חלש)

morann7

New member
שפרה לצבר: זו שהלכה לפניי (נעמה)

חסמה לי את האופציה לעשות אותו דבר. צבר לא מבין למה הא מתכוונת. שפרה עונה: עזוב זה האגו שלי. נראה לי שהיא התכוונה שאם היא תלך עכשיו זה יראה כמו חיקוי של נעמה והאגו המנופח של שפרה לא יתן לה לעשות משהו שכבר עשו או יצטייר כחיקוי. איזה מעפנה. וצבר מעצבן עם הנאומים המייגעים שלו, וכל המשפטים שהוא מכניס באנגלית להראות חכם, יאללה שילכו כבר שניהם

Jones

New member
כל דבר ששפרה תעשה יצטרך להיות "מיוחד"

כאילו היא איזו חלוצה שהמציאה את עיניין הפרישה מהמשחק. אני לא קונה את כל הבולשיט שלה. יש לי הרגשה שכל מה שקרה הלילה לא היה טבעי בעליל, העיקר למשוך עוד SMSים.

קמבילי

New member
../images/Emo39.gif תודה רבה, נהניתי מאד לשמוע את צבר

משדל את שפרה לעזוב, ואומר לשממית רנין ("אלה הסנדלים של שושי, נכון?" להתחפף לו מהעיניים).

balbala5

New member
"על איזה פלנטה בדיוק אתה חי"???טוק..טוק.הלו?

יש משהו מתחת לפדחת שלך ? או שהכל שם אויר דחוס ??? .

הראלינה

New member
רק כך יש לו סיכוי!

רק אם הוא יתרחק משפרה, יש לו סיכוי להישאר במשחק. כל עוד הם יחד, היא סוחבת אותו לדיכאונות שלה!

דנה1982

New member
תודה!!! עכשיו מה הסיפור של צבר???

אני מקשיבה לזה, אני מנסה להבין אותו. יש 2 אפשרויות 1. שהוא רוצה לשלוח אותה הביתה כדי "להגן" עליה, כי הוא יודע שהיא לא תנצח (ותודה לאינה שהפרה את החוקים) ולכן אם קשה לה, אז הוא רוצה שהיא תלך "בשבילה" (לא הכי אמין). 2. שהוא רוצה לשלוח אותה הביתה כי נשבר לו ממנה. כי היא מפריעה לו למשחק למרות שהוא אמרה לה בסוויטה שלא תרגיש ככה. בכל מקרה, הוא מעצבן אותי. עד שהקשבתי לשיחה הזו אהבתי אותו ורציתי אותו בגמר. עכשיו אני כבר לא רוצה לראות אותו על המסך.

jaycom

New member
צבר יצא אפס אפס אפס מאופס!!

צבר אומר בכל הזדמנות שהוא פה בשביל להישאר אחרון. אינה אמרה לו שהוא משעמם טילים ושכולם פה דמויות. מאותו רגע הוא מתחיל לצחוק עם כולם, בעיקר עם יוסי (מעניין למה..). הוא מבין שזה שהוא עם שפרה רק גורם לו להיות משעמם כי על זה בנויים השיחות שלהם. הוא מעדיף שהיא תהיה מחוץ למשחק. אני שם כסף שהוא מעמיד אותה להדחה בטענה שזה טוב לשפרה ללכת הביתה כי הזמן פה לא עושה לה טוב. ואז כולם יראו את הצבר האמיתי.. הבנאדם גועל נפש.

למעלה