למי שפספס

silkii

New member
לקרוא לאמא לילדה זונה זה עובר כל גבול כבר

אח"כ הילדה שלה תראה את זה בטלויזיה? היא תצטרך פסיכיאטר! למה לא מעיפים את הפושעת הזאת קיבינימאט?

הלוואי וליז הרכלנית והמלשנית תודח

כשהיה לה יום הולדת שמרה על שקט. בלילה הלכה לרכל לאתי את מה שלירון אמרה עליה. אסור לסמוך על אחת כמוה.

silkii

New member
אצל מזרחים מישהי שקוראת לאמא זונה היא "נשמה"

לא אצל כולם,אבל כל המזרחים הערסים הקופים מהסוג של אתי יש גם מזרחים אחלה מהסוג של יוני אינטלגנטים ותרבותיים,לכן כואב לי לראות שהוא תומך בה רק בגלל המוצא שלה,הוא הרי בעצמו אמר שהוא לא בא במגע עם אנשים מסוגה ביום יום שלו...

שרית 68

New member
אני מזרחית גאה ולא אוהבת את אתי

זה לא קשור,כמו שאני יגיד שימו לב שבכל תוכניות הראלטי האשכנזיות הכי שרמוטות הראשונות שהתנשקו לדוגמה איילה סיוון אברהמי ופה דניאל אז על בזלזל במזרחיות יש ויש

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

נכון, אין קשר למוצא. ליז נניח מטורפת על כל הראש והיא לא פחות גרועה מאתי, והיא אשכנזיה אסלית.

silkii

New member
סבבה,אני אודה שלרוב אשכנזיות שוכבות יותר מהר

אבל איך זה שכל פעם אלה שמתנהגים כמו בגן חיות מזרחים? זה לא שכ ל המזרחים כאלה,אבל אם יש כאלה אז הם מזרחים כמעט תמיד,ומה שמפריע לי שבמקום להתנער מזה יש מזרחים כמו פה שאומרים כל הכבוד לה

Klayhamn

New member
קחי בחשבון

שיש גם עניין של ליהוק. אז אי אפשר להסיק שום דבר לגבי ה-"סטטיסטיקה" של התוכניות ריאליטי האלה. הן ממש לא מדגם מייצג של כלום

silkii

New member
אז במקרה

תמיד איכשהו נופלים על מזרחים שהם ככה..הבנו..

Klayhamn

New member
אף אחד לא נופל

הליהוק הוא מתוכנן ומדוקדק עד לפרט האחרון. לפעמים הליהוק גרוע, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא מתוכנן מראש.

silkii

New member
אתה אומר שמתכננים בכוונה

להכשיל מזרחים? נו באמת.. זה לא שבחיים מי שצועק וצורח זה אשכנזים בד"כ,מה לעשות.אז במקום להתנער ולנסות לא להיות כזה ולא לתמוך בהתנהגות כזאת,אז מעודדים כל מזרחי שמתנהג בברבריות ככה?

Klayhamn

New member
מה הקשר

מה זה "להכשיל מזרחים"? מה זה תיאוריות הקונספירציה האלה? אף אחד לא מתכנן "להכשיל מזרחים", אלא מנסים ללהק טיפוסים על פי סטראוטיפים וכל מיני תדמיות שונות שמתאימות להם ל-"עלילה" שהם רוצים שתיווצר. זה הכל. וואללה, אולי לפעמים מתאים להם הסטראוטיפ המזרחי הזה. אולי זה מה שמביא רייטינג. מי יודע. ומי שצועק וצורח זה לא "מזרחים" ולא "אשכנזים", אלא אנשים בלי תרבות ובלי דרך ארץ. אין למוצא שום קשר, והייתי ממליץ לך לזנוח את הדעות הגזעניות האלה במהרה.

silkii

New member
זה מה שאתה אומר אבל

אתה סותר את עצמך,הרגע אמרת שזה לא בנקרהשמביאים מזרחים לתפקידים כאלה,ושניה אחרי אתה אומר שזה לא כדי להכשיל? ודי עם השטויות של ,אפשר לדבר חופשי בלי שיסתמו לך את הפה ויגידו שכל דבר זה גזענות,אפשר להגיד דברים טובים ורעים על שני הצדדים

Klayhamn

New member
לא

אמרתי שזה לא "במקרה", זה במכוון, אבל המטרה שהמצאת לעצמך בדמיון שלך ("להכשיל אותם") -- אין לך שום מידע שזו המטרה שלהם וזה מגוחך בכלל להציע כזה דבר. הליהוק הוא מכוון, אבל יש לו מטרה אחת בלבד: לעשות כסף ולהשיג רייטינג. אם המזרחים "יכשלו" או "יצליחו" בחברה הישראלית --- זה ממש לא מעניין את ההפקה, אני יכול להבטיח לך. השערה סבירה (ואין לי כמובן מידע, זה סתם ניחוש) תהיה שהם מנסים ללהק סטראוטיפים וכו' בגלל שאנשים מתחברים בקלות לסטיראוטיפים, קל להם ליצור "עלילה" בראש שקשורה לזה (ואת ההוכחה לזה). זה יוצר מתח ועניין. אנשים שחשים מקופחים בגלל המוצא שלהם יתחברו למישהו מהמוצא שלהם שמתנהג בצורה מוחצנת ואולי אפילו -- וכוחנית --- שלא דופקת חשבון -- וזה בכלל לא משנה אם המוצא הזה הוא "מזרחי" או "גרוזיני" או "אשכנזי" או "אתיופי". ואני לא נכנס פה לעניין שזה גם ממילא לא נכון --- יש בתוכנית מזרחיות שמתנהגות נפלא, ויש אשכנזיות (כמו ליז) שמתנהגות שם מגעיל. אז אם כבר, אפשר לטעון שההפקה דווקא עשתה בדיוק ההפך מלהכשיל מזרחיות, היא ליהקה מגוון רחב של אנשים, מכל הסוגים והצבעים. לא הייתי ממהר להסיק שזה "מייצג את החברה הישראלית" (כמו שאת מנסה להסיק), אבל זה בהחלט מבחר מגוון של אנשים.

silkii

New member
נו סבבה לא אמרתי משהו אחר

את לא מבין את כוונתי בכלל,אני לא אומרתי שכל האשכנזיות נחמדות! ליז כלבה ,אבל הברברית היא אתי

N o a m V

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

את מתחילה להגזים ברמות !!! מה זה הגזענות הקיצונית הזאת ?? עכשיו עברת לאשכנזיות ? מספיק לערבב עדות בתוכנית ,נקודה .

silkii

New member
אני לא חושבת

שאני מגזימה,מה זה עברתי לאשכנזיות? תרגיע! די עם הפוליטקלי קורקט הפלצני,בוא נהיה אמיתיים! גזענות נובעת רק מזה שכולם משקרים ועושים את עצמם.מי ישמע זה לא נכון

Klayhamn

New member
זה לא פוליטיקלי קורקט

את לא יכולה להכליל ציבור שלם של אנשים - אפילו אם יש (כביכול, אני לא יודע בכלל אם יש וגם את לא יודעת אם יש) אמת סטטיסטית כלשהי בסטראוטיפים האלה. כל בן אדם צריך להיפשט בפני עצמו, בזכות ובגלל מעשיו ודבריו -- ולא בגלל השתייכותו ל-"גזע" כזה או אחר. אז אם את רוצה להיות "אמיתית" תפסיקי לדבר בצורה כוללנית ולאפיין בבת אחת מאות אלפי אנשים שבמקרה מגיעים ממקום A ולא ממקום B, ותדברי על כל מקרה לגופו. גזענות נובעת מזה שאנשים חושבים שהם יכולים להצליח למצוא "מאפיין משותף" לאנשים מגזע מסויים - שנכון לגביהם תמיד (או "כמעט תמיד"). היא לא נובעת מזה שאנשים "משקרים ועושים את עצמם". חלאס עם השטויות האלה.

Klayhamn

New member
זה היינו הך

"לא כל השחורים הם X, אבל רק שתדעו שהם...." עשי לי טובה.... פשוט תחסכי מאיתנו ומעצמך את השיפוט הכוללני הזה. קחי בן אדם בן אדם, תבחני את המעשים והדיבורים שלו נטו -- וזהו. תתעלמי מהמוצא לגמרי , בטח כשזה לא רלוונטי - כמו במקרה הזה. אם ממילא "לא כולם" כך, אז מה הטעם בכלל להגיד כאלה דברים? ונניח ש-"רוב הבנות מהמוצא הזה הם כך, ורוב הבנות מהמוצא ההוא הן כאלה..." --- אז מה? למי איכפת? מה זה משנה? את פוגשת בן אדם --- את יכולה לדעת מהמוצא שלו מי הוא? לא, נכון? את צריכה לבחון קודם מי הוא. אז מה זה משנה? את חושבת שרוב אוכלוסיית בתי הכלא בארה"ב היא שחורה בגלל שהשחורים נוטים לפשע? או אולי בעצם זה קשור לעובדה שהם שועבדו במשך 150 שנה וכיום הם מיעוט עני ונחשל (יחסית)?

N o a m V

New member
../images/Emo45.gif מספיק לערבב עדות

כל בן אדם נישפט לפי התנהגות שלו ולא מאיפה אבא ואמא שלו באו.

למעלה