למי שראה ולמי שלא ראה

yaaronet bloom

New member
אני יודעת....

שיניתי את דעתי.... בעצם כל שניה אני משנה את דעתי... אז זה לא משנה אני יכולה להגיד שהוא מטומטם ואני יככולה להגיד שהוא לא...

yaaronet bloom

New member
אוף!!!!!!!!!

הוא שוב ירד צריך להעלות אותו!!!! ואוווו השעה משפיעה עליי... הלכתי לישון ב4 וקמתי ב10 וחצי!!!! אני מידרדרת... ישנתי רק 6 וחצי שעות!!!!! מה אני יעשה?!?!?!? מחר אני צריכה לקום ב7 ולהתארגן ואז סוחבים אותי ברכבת לת"א ואז לוקחים אותי למקום כדי לחדש לי ת'דרכון האמריקאי!!!! או איך שלא קוראים לזה כבר בילבלו אותי לגמרי ואני אחת שקשה לה לקלוט דברים...

אגולס

New member
את הויזה לאמריקה את מתכוונת...

שלי עד 2005. איך השעה משפיעה עליך? אני עוד לא התחלתי את היום ואני כבר מחורפן..זה חמור..חח...

אגולס

New member
טוב הגזמתי... אבל את החרפון קבלתי

ממך.. רעה שכמותך! חח.. כשאני מחורפן זה לא טוב.. אני עושה דברים שאני אתחרט עליהם...ח..

yaaronet bloom

New member
אימל'ה!!!!!!

חחח איזה ויזה?!?!? אין לי מושג למה אתה מתכוון... וגם אני רק בת 13 וחצי... אז אם תסביר את עצמך זה יהיה טוב!!!

אגולס

New member
אישור כניסה לאמריקה. כאילו

בלי הויזה את לא יכולה להכנס לאמריקה ולכן מסדרים לך את זה. עכשיו הבנת? כי חבל שתטוסי לאמריקה בלי ויזה וידפקו לך חופשה בכלא...חח..סתאאם.

yaaronet bloom

New member
אההההההה*עושה פרצוף של נבהלת*

חח בנתים אני לא נוסעת לשום מקום... א. כי אמא שלי שכחה(איך רושמים את זה???) להביא את התעודת לידה שלי... ב. כי לא תיכננתי בכלל לנסוע...

אגולס

New member
כתבת נכון...שכחה.. בכל מקרה אני לא

יודע מה איתך אני יכול להיות טס לארה"ב ואם לא לשם אז לטורקיה.. עוד לא החלטתי...

yaaronet bloom

New member
זה תלוי לכמה זמן אתה תטוס...

אם הייתי טסה לחודש אז ברור שלארה"ב אבל אם אני יטוס רק לשבוע כדאי לטוס לטורקיה כי זה לא שווה לטוס לארה"ב לשבוע... כי הטיסות נורא ארוכות ומעייפות.. מנסיון... חח סתם חברה שלי אמריקאית והיא גרה כרגע באמריקה היא באה לביקור בחופש!!!!והיא חוזרת ללמוד שם מקווה ששנה הבאה היא תחזור...

אגולס

New member
זאת בדיוק ההתלבטות

שלי.. לנסוע לשבוע בערך, לטורקיה, או לכל אוגוסט לארה"ב, אבל הנסיעה לא בטוחה כי יש בעיות בעבודה שמצאתי.. לא יודע אם אני אסע...

yaaronet bloom

New member
כן!!!.....

אני בכוונה גורמת לו להיות הכי ראשון... כדי שאני לא אצטרך לחפש אותו בכל הפורום.... אני רק פותחת את הדף או עושה ריפרש ואז הוא למעלה...

אגולס

New member
זהו שהריפרש אצלי

נדפק!! כבר אמרתי פעם שהמחשב מחורפן? אז אני אומר שוב!!! לכן לוקח לי להחזיר תשובה אחרי הרבה זמן... נראה לי אני הולך לזרוק את המחשב הזה על הכלב של השכן שלי..כל החיים שלו הוא נובח..

למעלה