למי ששכך-תחזיתי לחודשיים הבאים:

• פותח הנושא m70
  • פורסם בתאריך

m70

New member
למי ששכך-תחזיתי לחודשיים הבאים:

ספט'-אוק' -טמפ' מעט מעל הממוצע[מעלה],ומשקעים מעט מתחת לממוצע [10%].

m70

New member
עקב הערה שקיבלתי בפורום אחר

הבנתי שהניסוח שלי בעייתי אז סליחה על כך. כוונתי היא שחודשיים אלה יהיו יבשים במעט מהממוצע,וטמפ' קרובה לממוצע\מעלה מעל שוב סליחה שלא השקעתי בניסוח כמו שבבדיקת הנתונים.

m70

New member
הנוסח המתוקן

מקבל את הערתו של קרס לגבי כמויות המישקעים ולכן תיקון-בחודשיים שצויינו יירדו לדעתי מישקעים מעט מתחת לממוצע עד ממוצע לגבי הטמפ'-נראה לי שהניסוח שם יותר ברור. ממוצע-חם במעט מהממוצע[מעלה].

לוי אסף

New member
אולי כל אחד מחברי הפורום יתן את

התחזית שלו לסתיו בשרשור הזה ( גם מי שנתן כבר ) ובועז/ תמיר וכניס אותו לטגלין, ועוד כמה חודשים נראה מי צדק....

m70

New member
אני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

DrunkGoat

New member
אני בדעתך..

לדעתי ספט'-אוקט' יהיו שעמום גדול ונובמבר יציל את המצב.

snowcat

New member
זה גם הניחוש שלי../images/Emo54.gif

נובמבר שדורות של חזאים יחונכו עליו. נובמבר שיהיה היום כיפור של השמ"ט. נובמבר שיהיה ברוב הארץ גשום פי שניים מהממוצע. נובמבר שיכלול לפחות סופה אחת עם רוחות של כ-100 קמ"ש. נובמבר שישנה את התדמית האפורה של נובמבר. נובמבר שבסופו אני אצטרך להביא תירוצים טובים.

DrunkGoat

New member
חחח...

אני חותם על נובמבר טוב. לפחות בחצי השני שלו (או לפחות ככה אני מקווה! ושימשיך לדצמבר..) למרות שתרחיש אפשרי אחר זה דווקא אוקטובר ותחילת נובמבר גשומים.. ודצמבר שחון (בכל מקרה נובמבר בחלקו חייב להיות מעניין). ואני לא מהמר יותר רחוק מזה.

laserjet

New member
על-פי עניות דעתי לגבי חורף 04:

לדעתי חורף 2004 יהיה איפהשהו בין חורף 2003 לחורף 2005. אם מישהו חולק, שיבדוק בלוח שנה

התחזית שלי לסתיו 2003 הקרוב ../images/Emo24.gif

ספטמבר - צפויים מספר ימי שרב במהלך החודש, ומאמצע החודש יחולו תנודות של הטמפרטורות. בסוף החודש ייתכנו סופות רעמים בעיקר באילת ובערבה בעיקר בשעות אחר הצהריים המאוחרות ובערב. הצפי למשקעים/הממוצע: 1-3 מ"מ באילת. חם מהממוצע. אוקוטבר - בתחילתו עדיין צפויים חמסינים, עם סיכוי גבוה לסופות רעמים וגשמים בעיקר בדרום הארץ ובמרכזה. מאמצע החודש ייעשו לילות קרירות יותר, ובימים עדיין חמים. הצפי למשקעים/הממוצע: בדרום; 1-25 מ"מ באילת-ב"ש. במרכז; 10-30 מ"מ. בצפון; 15-35 מ"מ. חם מהממוצע כמעלה-שניים מ"צ. נובמבר - תחילתו גשום וקר, בהמשכו חם מהרגיל וגשמים בדרום ובמרכז. צפוי אירוע אחד של גשמים ברוב אזורי הארץ. בחרמון יירד שלג מאמצע החודש. פחות חם מהממצוצע בכ- 1-2 מ"צ.

סתיו יבש למדי מלווה באפיקי ים סוף

לא פעילים במיוחד. שרבים בספטמבר, אוקטובר כצפוי כמובן. נובמבר מתחת לממוצע. דצמבר שיפור קל אולם הוא לא מתכוון להציל את המצב בגדול. לגבי ההמשך יהיה יותר מעניין. ותזכרו שמדובר באטמוספירה...

Dark Muse

New member
לדעתי

סתיו ממוצע במשקעים כולל ספטמבר אוקטובר נובמבר קצת חם מהממוצע

לוי אסף

New member
התחזית של בץ בוואלה.....

עד דצמבר ירדו מעט גשמים ויהיה חם מהרגיל מינואר עד אפריל גשום שרבים רבים בסתיו של 2003 האפיק ברום שהיה מעלינו בקיץ יפנה מקומו לרכס עד דצמבר דבר שיגרום למיעוט בגשמים ולטמפ גבוהות מהרגיל באותה עונה מסוף דצמבר או תחילת ינואר יתחילו הגשמים הטובים דבר שיגרום להגיע לממוצע בגשמי החורף של 2004 , בטוח שכולם יחששו בתחילת השנה אבל בסה"כ נגיע לממוצע בחורף 2004 והכל בידי שמים

תחזית שלי:

ספטמבר: חם מהרגיל אוקטובר: חם מהרגיל ויבש מאוד, גשמים מעטים (1-10 מ"מ) נובמבר: קריר מהרגיל ויבש.

ל- snowcat בשביל שנובמבר לא ישכח

הוא צריך להיות גשום הרבה יותר מכפליים מעל הממוצע. היו כבר נובמברים גשומים פי 4 ויותר מהממוצע בחלק מאזורי הארץ. ראי לדוגמא את נובמבר 1994. במסמך המצורף

snowcat

New member
../images/Emo127.gifצודק../images/Emo54.gif

בגדול כוונתי למקומות בהם כמות המשקעים אינה נמוכה בממוצע. בכלל, במקומות בהם יש מעט גשם אין טעם לדבר באחוזים, והדבר נכון במיוחד בעונות מעבר. כמו שאומרים - "קניתי בשני שקל, מכרתי בשלושה. עשיתי את האחוז שלי."

א.א.אפל

New member
"ירדו מעט גשמים"... איזה מינוח לא מ

מקצועי... מה זה מעט? מעט יחסית לממוצע? מעט יחסית לחודש? למקום? אני מניח שהאחראים לזה הם ואללה ולא בץ עצמו

למעלה