למכירה : המון ציוד !!!

למכירה : המון ציוד !!!

למכירה: -מכונית פיג´ו 206 ראלי של THUNDER TIGER , מוכנה לנסיעה עם מנוע 15 ושלט 2 ערוצים חדש עם סוללות נטענות - 1200 ש"ח, רק לתדלק ולהסיע. -מסוקים: 1.מסוק XCELL 60 CUSTOM מקצועי ומשופר מאוד - ללא מערכת רדיו או מנוע, במצב חדש - 3500 ש"ח. 2.מסוק XCELL 60 COMPETITON TRAINER - הדגם האחרון והעדכני ביותר של ה- CUSTOM 1003 כולל כל השיפורים הנלווים - במצב כמעט חדש - 3800 ש"ח , עם אפשרות לרדיו ומנוע. 3.ג´ירו GY501 של FUTABA - מהג´ירואים המתקדמים בעולם , במצב חדש כולל קופסה מקורית והוראות - 850 ש"ח + אפשרות למכירה עם סרבו דיגיטלי מהיר. -טיסנים: 1.טיסן דלתא RAPIER - חדש , כולל מנוע WEBRA 50 חדש - מהיר מאוד ומיוחד מאוד - 1200 ש"ח כולל מנוע וסרבואים ממוסבים. 2.CESSNA של AVIOMODELLY - כולל מנוע OS 46 SF וסרבואים של HOBBICO - 800 ש"ח. מתאים כטיסן מתחילים או סתם בשביל הכיף. עם אפשרות למכירה כולל מתקן הפלת פצצות ומתקן גרירה לדאון עבור הטיסן. 3. KOUGAR של SIG - טיסן כנף תחתית למתקדמים , לא חדש אך טס מצוין + מנוע WEBRA 50 - 900 ש"ח עם אפשרות למכירה עם סרבואים. 4.דאון COYOTE - 2 ערוצים עם מאזנות - מוכן לטיסה כולל סרבואים ורדיו פוטבה 4 ערוצים - 1000 ש"ח. 5. FIESTA - טיסן כנף תחתית למנוע 61 - חדש עוד לא טס אך צריך מעט עבודה לאחר אחסון לזמן ממושך בבית - 300 ש"ח. ניתן לראות תמונות של כל הציוד - במידה ומישהו מעוניין בתמונות הוא מוזמן לפנות אלי למייל : [email protected] *** קיימת אפשרות להפריד את הציוד (לדוגמה טיסן ללא סרבואים וכ´ו). מעבר לכך - לפרטים נוספים יש ליצור קשר: 050601864 בברכה, ליאור.

חס וחלילה ידידי...

אני לא בורח ואני לא פורש. רשמתי את המודעה כדי לראות מה ימכר קודם - אני לא מתכנן למכור את הכל ככה או ככה - וחוץ מזה שימו לב ש-3 הרפטורים לא רשומים.
בברכה, ליאור.

למעלה