למלעיזים

leviatam

New member
למלעיזים

וכנראה שעם בגרות של 10.67 יש איזושהי איכות נוספת לאיש שעשה 7.5 שנים צבא מפני שהתקבלתי ללימודים וראיתי כבר בגרויות של 11.5 שלא.

Veronica007

New member
כל הכבוד לך,

אתה רוצה שנעשה לך מסיבה? אתה רוצה בלון? עוגה? חושפנית?? תלמד, תעשה חיים. רק אל תיבהל כשתראה שרוב הפקולטה לרפואה היא חבורה של אנשים קטנים ולא חשובים שעשו שנתיים-שלוש בצה"ל ושמחו להוריד את המדים.

Veronica007

New member
אתה ציני, נכון?

just to be sure ולא הלכת לסיירת מטכ"ל כי אתה כל כך לא מוצלח, בטח עתודאי, או הגרוע מכל- ג'ובניק

ברור שאני ציני.

פשוט הצבא המחורבן הזה הולך איתך יותר מדי רחוק במדינה שלנו. אני לא הייתי קרבי כי הייתי ספורטאי מצטיין ועכשיו אני מצטער על זה. הנושא פשוט עולה בתדירות גבוהה מדי לטעמי בראיונות ובמיונים השונים.

ולעסוק בספורט תחרותי זה לא דבר קל

כמו שצבא זה לא דבר קל. יש הרבה דברים מלחיצים ותובעניים שהם לא צבא.

leviatam

New member
אני רק זוכר

כל מיני הלעזות וקילוסים על כך ששרות צבאי משמעותי הופך אותך לתת-אדם, לזחוח לב, שלימודי תיכון מראים יותר על התכונות של האישיות מאשר שרות ארוך ומשמעותי. ויותר מיכם, אני קיבלתי את התשובה כי אכן כאשר מראיינים אותך 8 אנשים בלתי תלויים, הם יכולים לראות מעבר לציוני הבגרות העולליים - ויתרה מכך - פרט לשאלוני המו"ר - אף מראיין לא הכיר את שירותי הצבאי - אך ייתכן וראו מספר תכונות אישיותיות שאהבו, שייתכן ולא היו לאנשים עם הישגיי בגרות עצומים כ11.5 וצפונה מכך.

Regina Phalange

New member
לא, ממש לא

"שרות צבאי משמעותי הופך אותך לתת-אדם, לזחוח לב, שלימודי תיכון מראים יותר על התכונות של האישיות מאשר שרות ארוך ומשמעותי"- אני בספק אם מישהו מאמין בזה. כולנו מעריכים שירות צבאי ארוך. בלי אנשים כמוך לא הייתה לנו מדינה, וכל הכבוד לך (ואני לא צינית בכלל עכשיו). הדבר היחיד שמישהו אמר נגדך היה למיטב זכרוני נגד הכללות כגון "כל מי שעשה שירות צבאי ארוך או קרבי או שניהם טוב יותר ממי שיש לו בגרות טובה". או משהו בסגנון. או משהו שרומז לכך. רק נגד ה הכללה עצמה. בהצלחה בלימודים
לאיזו פקולטה התקבלת, אם יורשה לי לשאול?

Veronica007

New member
זה די מוזר

בפקולטה את נראית די סנובית, ופה את על הגבול בין מתחנחנת ונחמדה. מה יהיה איתך?

mitzipitzi1

New member
לא את זו שאמרה

שהיא לא מבינה למה אנשים מבקרים אחד את השני? אין לך משהו יותר טוב לעשות?סקס?ספר? וואטאבר?

Veronica007

New member
לא ביקרתי אותה או את דבריה

אני באמת חושבת שזה די מוזר , זה הכל. דווקא נגדה אין לי שום דבר בכלל.

Regina Phalange

New member
זה קצת לא פייר

כי אני לא יודעת מי את/ה. א. סנובית זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליי (טוב, לא האחרון, אבל איפשהו באמצע), יש הרבה דברים אחרים שאפשר להגיד אבל לא זה. ב. מתי כבר הספקתי להיראות "סנובית" שם? אני לא באה! ג. Mr.E טוען אותו דבר, האם מצאתי נקודת דימיון ביניכם? אבוי!

Veronica007

New member
../images/Emo5.gif (לגבי הטענה האחרונה שלך)

אוקיי. מקבלת. אולי יום אחד תדעי.

Regina Phalange

New member
חלאס,

מה הקטע של המיסתורין? מה כל כך כואב לאנשים להגיד מי הם? אתם דרושים אצל השב"כ? מה הקטע? (במילים אחרות: יש הרבה אנשים שאני לא יודעת מי הם, את/ה רק עוד אחת/ד מהם. forgive me if i don't hold my breath)

natalysh

New member
../images/Emo12.gif טוב הלכתי לאיבוד.

אתן לא חברות או משהו?

למעלה