למלעיזים

Regina Phalange

New member
../images/Emo6.gif לא...

בחיי, אילו רק ידעתי מה אנשים *באמת* חושבים מהודעות שלי. משהו אומר לי שלא הייתי יוצאת מהבית כמה חודשים... בכל מקרה, לעיניינינו: ורוניקה007 היא ( הוא?) טרולית בקומונה שלנו, תחביביה הם להיכנס באנשים משועממים שכותבים אצלנו שטויות, לאחרונה היא העבירה את פועלה מחוץ לגבולות הקומונה. אין לי מושג מי זה, למען האמת הלכתי לאיבוד כי אין הרבה אנשים אצלנו שיכולים לכתוב הודעות כמו שלה. כולם די תמימים ונחמדים...

Veronica007

New member
"טרולית"???

פשש, כבוד. אני לא חושבת שזה נכנס בקטגוריה של טרולים, אני פשוט אומרת מה שבא לי. ואם מה שבא לי זה להגיד את מה שאת או לרנר או וואטאבר מפחדים להגיד (ולא ברור לי למה, מה כבר יעשו לך?), זה לא עושה אותי טרולית. זה עושה אותי מאוד כנה. כנות זה דבר מוערך בימינו, למקרה שלא שמת לב.

Regina Phalange

New member
אוקיי

ברשותך אני אעמיד פנים שאת נקבה, הסלאש הזה מעיק עליי אני חושבת שההשוואה אליי לא נכונה (ולרנר יגיב בשם עצמו, אבל גם ההשוואה אליו ממש לא במקום)- לי אין שום דבר נגד אף אחד אצלנו. אני יכולה להבין למה זה נראה אחרת, אבל זה לא (ואני כמובן מתכוונת למי שאת בדרך כלל יורדת עליו או כותבת את שמו במפורש). לכן אין שום קשר או דימיון בין מה שאני חושבת למה שאת רושמת.

Veronica007

New member
מקבלת

מה גם שסתרתי את עצמי פה איפשהו, אבל לא משנה. כנראה השפעות של המבחן הבא. ברשותכם אפרוש כעת, ואוציא ארס על מפגרים מחר או בזמן אחר. ליל תענוגות לכולם.

moran f

New member
וזה מוכיח מה?

מצטערת, לא הכל קם ונופל על הצבא בדיוק כמו שלא הכל קם ונופל על הבגרויות.

leviatam

New member
מורן

תכונות אישיות נבנות ומתפתחות תחת שרות משמעותי יותר מאשר ישיבה על התחת בגיל 17.

moran f

New member
לפעמים

מה זה "שירות משמעותי"? אתה חושב שמי שלא קרבי לא מפתח תכונות אישיות? ולא כל מי שלא עשה צבא בכלל ישב על התחת בגיל 17. יש מספיק אנשים שעשו דברים משמעותיים אחרים. בכל מקרה, הצבא כשלעצמו באמת לא משנה הרבה. אישיות משנה, לא אמרתי שלא. ממש חבל שכל ההערכה שלך לעצמך ולאחרים מבוססת רק על הצבא.

Phrenum

New member
אחי, עם כל הכבוד

ויש המון כבוד לשירות הצבאי הארוך והמשמעותי, אני חושב שהוא זרז בלבד לפיתוח תכונות האישיות האלה - שכנראה היו לך גם קודם. אם תסתכל על מדינות שבהן אין שרות צבאי חובה, תגלה שלא כולם שם ילדותיים ולא איכותיים בעוד שלא כל אחד שמשרת בצבא הוא שיא ההתפתחות האנושית. בנוסף לזה, אני חושב שלשבת על התחת בזמן התיכון ולהשקיע כדי להשיג מטרה מהפעם הראשונה ולעמוד בתחרות מול אנשים מבוגרים בהרבה ששיפרו חצי מהבגרויות ועשו 3 פעמים פסיכומטרי - מעיד לא פחות על תכונות האישיות שדרושות לרפואה. מזל טוב על הקבלה.

למעלה