למנהלי הפורום ולרועי בפרט!

roimc

New member
חחחחחחחחחחחחח

10252 ברגע זה! הייתי מפיל אותו עוד קצת אבל נוותר להלילה...

eranmc

New member
רועי אני מוריד לו עוד 167845!

הוא יורד על הקשר שלנו באיציקיו!

eranmc

New member
מצטער לירני!!!

אני מעלה לך נקודה, נזכרתי שהגנת עליי בפורום קיילי פעם

eranmc

New member
מה אתה משחק אותה באחלי

כבר העתקתי לך את כל ההודעות (אין סודות בין בני זוג, זוכר?)
בכל אופן הוא שוב עיצבן באיצקיו אני מוריד לו את הנקודה ומעלה לו 200 על זה שהוא עזר לי בספרות.

roimc

New member
חחחחח אידיוט

אני קורא את זה בצימאון ושיכרון. עומד לי כשאני קורא את זה.

שעטנז

New member
ערן../images/Emo70.gif

*נעלבתי* אני עוזב את הפורום לאלתר. ואני לא מבין אותך, באמצע החיים אתה אומר "לילה טוב"!!!

שעטנז

New member
../images/Emo45.gif כמו שכולם יודעים, לירון חכמה

היא קיבלה 98 במבחן
(אני יכול טו דיסקלוז איט נכון?!)

roimc

New member
את הגלידוניות הזונות שבמקפיא ומחכות

שאני אטרוף אותן אבל אני לא יכול כי אני בדיאטה לא הייתי מלקק כמו שאתה ליקקת הרגע!!!!!!!!!!! תתבייש לך
כולנו יודעים שלירון בחורה חכמה אבל זה הגבול! רק לעמרי מותר ללקלק ככה ללירון

שעטנז

New member
יא קוקו../images/Emo70.gif אמרתי לה את זה בגלל שהיא

הסכימה איתי. כאילו את חכמה, בגלל שהסכמת איתי, כאילו כזה שייאוו... שים

eranmc

New member
אוי ואבוי אני לא מאמין שדילגתי על

השורה הגועלית שלך בעניין הנאצים. אני חושב שאתה חוצפן, אני לא רוצה אותך חלק מהפורום הזה בכלל! לערב מילים קשות כמו נאצים זה הדבר הכי מזעזע שאפשר לשמוע במיוחד בשבוע כזה.

wise boy

New member
ערן, אל תיקח את זה קשה, הוא מביע

את מה שהוא חושב, וזה נכון, רועי עבר את הגבול מבחינתו וככה הוא מבטא את זה, אין שום עניין לבוא ולאיים לסילוק מהפורום, אולי, זה דווקא צריך להוכיח לך איך ההרגשה של אנשים מסוימים שצוחקים עליהם, ויש כאלה שאפילו מצטרפים...

roimc

New member
אני אנסה לא להתייחס להערה הנאצית

כי נדמה שבימינו משתמשים במושג הזה לדברים סתמיים. בכל מקרה, גל מעצבן אותי ואין מה לעשות (בינתיים). אולי אותך לא מרגיזות התמונות הלא איכותיות ולא קשורות - אותי כן ומאוד והרבה! זה מעלה לי ת'פיוזים (אני מרוקאי בגוף תימני). בנוסף, התירוצים העלובים שלו (הנה לכם לינק יפה) לדחוף תמונות גם משגע אותי! ומשום מה יש פה כמה אנשים שלא אזכיר את שמם כמו לירן, עוזיאל והשלישיה שמדרבנים אותו להמשיך עם זה וזה DRIVING ME CRAZY! במיוחד שהם עושים את זה שנייה לפני שהשירשור עובר לעמוד 2! עכשיו אם תסלח לי, חזרתי משיעור יוגה בחדר כושר... אני לא רוצה להתעצבן. בכל מקרה, אני מעוצבן כי נזכרתי בזה שגל דוחף תמונות של אלבומים בלי קשר. דרך אגב, כמה הוא שילם לך שתגיד את זה?
רן צא. ואני לא *שונא* את גל חו"ח, הוא פשוט מעצבן אותי בקטע הזה.

למעלה