למנהלת הפורום,עניין רשלנות רפואית

שי, אשמח לשמוע את דעתך...

שי אשמח לשמוע את דעתך: האם לא ייתכן שכאשר מגישים תביעה נגד בית החולים בלבד, מסתכן עורך הדין המייצג את התובע בדחיית התביעה בשל היעדר יריבות? אני סבורה שברוב המקרים מגישים תביעה נגד בית החולים ונגד הרופא כאחד, אלא אם כן ניתן לבסס יריבות נגד בית החולים בלבד.

roy_mas

New member
למנהלת הפורום,עניין רשלנות רפואית

האם הגשת תביעה על רשלנות רפואית ,עקב ניתוח שנעשה בביה"ח, מופנית כלפי הרופאים שניתחו או כלפי ביה"ח כמוסד שבו נערך הניתוח? מה סיכויי ההצלחה סטטיסטית של זכייה בתביעת רשלנות רפואית? האם אוכל לשלוח לך בפרטי את סיפור המקרה ע"מ לשמוע אח חוות דעתך המקצועית? תודה

רועי שלום....

לגבי שאלתך הראשונה- לדעתי, לרוב מגישים תביעה נגד הרופאים ונגד בית החולים כאחד: האם זה משנה לך? האם זה מפריע לך לתבוע אישית את הרופא? שי הציג כאן גישה שונה, וכדאי להמתין לתגובתו בנושא זה. לגבי סיכויי ההצלחה הסטטיסטית: לא נראה לי שמישהוא ערך סטטיסטיקה כזו, ואתה יודע למי נתנה הנבואה.... למרבה הצער, יש מקרים שנראים כרשלנות ברורה ועוברים שנים ארוכות עד שהם זוכים לפיצוי. אולם, במידה ויש לך עורך דין שמייצג אותך: אם הוא לקח על עצמו את הטיפול בתיק, אז רוב הסיכויים שיש סיכוי.... תוכל לשלוח לי את פרטי המקרה במייל, אולם קיים קושי שכן עיקר הבחינה של תיק רשלנות רפואית מתבסס על סמך המסמכים הרפואיים בתיק. כך, שהערך של יעוץ אינטרנטי הוא נמוך למדי.

למעלה