אני כותב את זה בהודעה פתוחה, כדי שאנשים ידעו להיזהר מההמלצות של "קורס ארכיטקט תוכנה" של גוף עם תועלת מסחרית, שכביכול ניתן ללמוד את המקצוע הזה בתוך קורס מוגבל, וגופי הסבה לתוכנה שכל תכליתם לעשות כסף על גבם של אנשים שמחפשים "מסלול מהיר להייטק"...
השרשורים שלך גרמו לדיונים להתפתח, אבל כמו שבוודאי שמת לב - לא בדיוק בנושאים שעליהם כתבת. את הדיונים האלה אפשר לייצר גם בלי ספאם חוזר על אותו הקורס או העתק-הדבק מכתבות בצהבונים באינטרנט.
אני חושב שזה שוב עובר את גבול הטעם הטוב. לפרסם שם חברה וכמה מודעות פירסום שלהם זה יותר מדי לדעתי. אני מציע להוסיף חוקים לפורום (אם כבר אנחנו בקטע של רפורמות). לפלטפורמה של תפוז יש אופציה לפרסם סקר אז אפשר להצביע על זה.
חוקים:
1) לא לציין שמות של חברות שמציעות שירותים בפוסטים ובטח שלא פירסומות או חומר שיווקי שלהם
2) מי שרוצה יכול לבקש את שם החברה אבל רק בהודעה פרטית
3) למנהל הפורום יש את הזכות למחוק שירשורים אם הם לא עומדים בסטנדרט מסוים של איכות תוך כדי התחשבות בפיידבק של חברי הפורום.
אני חושב שעכשיו בעידן של אינטליגנציה מלאכותית זה נהיה זול הרבה יותר לייצר תוכן מלאכותי בשביל שיווק אז אני חושב שאנחנו צריכים להתעדכן . אני גם מרגיש שהתוכן של דיונים פוליטים בreddit הדרדר והרבה מודעות נראות כמו תעמולה אז אולי זה קשור.
זאת ועוד... לערוך הודעות ישנות שכבר יש להן תגובות זה מנהג מאוד פסול. אני מציע להעלות את זה לתפוז, רוב פלטפורמות פורומים אחרות לא מאפשרות עריכת הודעות שכבר יש להן תגובות או שהן יותר ישנות מX דקות. המטרה בעריכה היא לתקן שגיעוט קטיף וכד', לא לשנות לגמרי את ההקשר של התגובות שכבר שורשרו.