למנהל פורום "קדימה ואחורה"

ק צ ר י ם

New member
למנהל פורום "קדימה ואחורה"

בעקבות החוקים שהצבת מצאתי דרך שלא נוגדת את החוקים שהמצאת בשיטה דיקטטורית(כמו... נו... אתה יודע) אם תמחק אותה זה רק יוכיח שאתה בלחץ חמודי. קבל- ביבי לא מושחת. לביבי אין 2 ילדים מושחתים. ביבי לא נכנס ללבנון וקרא לזה מבצע שלום הגליל. ביבי לא גמר על בגין. ביבי לא מפחד להופיע בתקשורת. ביבי לא שמן,זקן וחולה. ביבי בריא וצעיר. ביבי דוגל בדמוקרטיה פנים מפלגתית. ביבי ויתר בזמנו על ראשות הממשלה(אפילו שהיא היית מונחת לו בכיס). ביבי הבריא את הכלכלה(אפילו ששילם מחיר אישי). ביבי לא התנתק מעזה כדי להחניף לשמאל. ביבי לא לקח את שמעון פרס. ביבי לא צריך כלבלב עם סיגר כמו ... לביבי אין חבורת עורכי דין צמודה. ביבי מעולם לא התבדח עם רופאיו. הלכתי לפי החוקים החדשים אדון מנהל ולא התכוונתי לאף אחד באופן אישי. בוא נראה אותך מתעמת עם העובדות במקום להמציא חוקים בשיטת מפלס הכנרת. שיטת מפלס הכנרת למי שלא יודע- כל פעם שיש בצורת, והמים מגיעים לקו האדום האחרון, מנהלי הכנרת והמדינה, הורידו את הקו, שחס וחלילה המים לא יעברו אותו. את הבעיה זה לא פתר(חוסר במים), אבל לבת יענה זה התאים. בוא נראה איזה חוק תמציא על ההודעה הזו.

ובתגובה לתגובה..

טומי לא מושחת טומי לא בגד בשלוש שנים לטומי אין שני בנים מושחתים טומי לא לחץ את ידו של ערפת ימח שמו וקרא לזה שלום טומי לא מפחד להופיע בתקשורת! טומי שמן, מבוגר ובריא. טומי חכם ובריא. טומי דוגל בדמוקרטיה פנים מפלגתית וחוץ מפלגתית! טומי הבריא את הכלכלה אפילו שלא ביצא בידיוק את זה בעצמו! טומי לא אומר שהוא טוב ליהודים בשביל להתחנף לחבדניקים ולשסניקים טומי לא לקח את שאול מופז טומי לא צריך בכלל סיגרים! לטומי אין פרשת קלטות לוהטות שינוי שלטון החוק! ב28 במרץ! כולנו מצביעים! "יש"!

ק צ ר י ם

New member
צודק. אבל...

ביבי לא שונא חרדים. ביבי מטפל בעוד נושאים מעבר לדתיים. וביבי לא יגמור עם 3 מנדטים בטוח. סליחה. זה פשוט התבקש.

ק צ ר י ם

New member
ועוד אחד (הייתי חייב)

ביבי היה פעם ראש ממשלה, ואולי גם יהיה בעתיד. טומי לעולם לא יהיה ראש ממשלה.(אולי יאיר יהיה מלך הרייטינג)

יש סיכוי דווקא שטומי יהיה ראש ממשלה

להבדיל מביבי שכבר כולם ראו עד כמה גרוע הוא יכול ליהיות בתור ראש ממשלה ולא יסתכנו שנית עדיף כבר להסתכן בברוסה נכון קצרים?!

ק צ ר י ם

New member
טוב. אם חייבים להתעסק איתך באמת...

טומי בהחלט יכול להיות יום אחד ראש ממשלה, זה יקרה במסגרת תחרות כשרונות אנשים רעבים במיוחד, התחרות בעצם מי מסוגל לפרק חזיר הכי מהר לבטן. הפרס יהיה טיול יום אחד עם ראש הממשלה של גרמניה, כך יצא בעצם שטומי יהיה יום אחד ראש ממשלת גרמניה המנוכרת והגאוותנית ושונאת סממנים יהודים. בקשר לאימרה שביבי היה ראש ממשלה כושל, זו אמירה מצחיקה,שבאה בעיקר מהכיוון של התקשורת בזמנו,שלא היו מסוגלים לסבול את העובדה שראש ממשלה ישראלי, עושה את מה שהבטיח לפני הבחירות, ולא הולך בדרך שהם מעדיפים(סטייל אריק עם ההתנתקות). אם התכוונת בסיום למילה "בורסה"(לא הבנתי את ברוסה), אכן עדיף להיות מהמר בבורסה מאשר להמר ולהצביע למפלגה, שהדגל היחיד שיש לה,הוא דגל הגזענות והאנטי יהודים דתיים באשר הם. המלצה חמה לסיום- בהודו ובעוד כמה מקומות אין דתיים ויש הרבה חזיר מה דעתך לבקר שם,עם כרטיס בכיוון אחד. לו אני הייתי שונא דתיים כמו ה- 3 מנדטים שאיתם אולי תגמרו. הייתי בוחר באפשרות הזו,או לחלופין מכניס למצע שלכם "טרנספר לדתיים" . מקווה שאתה אוהב ערבים קצת פחות מחרדים.

לא מצחיק מה שאתה כותב זה רק מעציב..

סליחה ?! מה הוא הבטיח לפני הבחירות?! הבטיח שגשוג כלכלי! במקום זה היה שגשוג של הישיבות והכוללים! וקריסה כלכלית! עשרות אלפי מובטלים! עשק את מעמד הבנים עד בכי שגשוג חברתי נדה! הכל נשאר אותו דבר וניהיה יותר גרוע.. ביבי לא באמת הנהיג תמדינה והליכוד לא באמת היה בשלטון אולי הליכוד זכה.. אבל מי שניהל ושלט במדינה זאת ש"ס הליכוד היה משהו שולי ביותר. ואני לא חלק מהתוקשרות שמצד אחד יכולה לאחוז בשמאל הקיצוני והקלאסי כמו עיתון הארץ ומצד שני יכול לאחוז בציונות הדתית הימנית הקלאסית כמו העיתון בחומש ומקור ראשון תוכיח שאנחנו גזענים תוכיח שאנחנו אנטי יהודים.. יש לי קרובי משפחה ניצלוי שואה וקרובי משפחה דתיים ואני אוהב אותם אם זאת מה שהייתה באמת מפלגת שינוי לא הייתי בתנועת הנוער שלה.. גזענית אותה תנועה ששמה לה כסיסמא ראשית לאדם שהתחרה ממנה לראשות הממשלה שהוא טוב ליהודים זאת גזענות. הודו היא המדינת הדתיים והמשחיסיטם! אני ממליץ לך לבקר בפולין יש שמה בלונדיניות וגם הרבה חזיר.. אם כרטיס בחזרה שתביא איתך עוד כמה פולניות.. בשביל כולם.. מי שיגמור זה אותו אדם שבגד ב3 נשים אם כבר טרנספר אז לפי המפלגה שלך צריך טרנספר לחילונים ולאידיאליסטים אין לי שום דבר אישי נגד חרדים או ערבים אני מקווה שאתה אוהב ישראלים או ציונים או חילונים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טומי לפיד צריך קודם כל להיכנס לכנסת כדי להיות ראש ממשלה , משום שלפי החוק ראש ממשלה חייב להיות חבר כנסת..... אבל ברצינות , לפיד יהיה ראש ממשלה כמו שבאילת ירד שלג

ק צ ר י ם

New member
מי שלא עובר את אחוז החסימה

ונראה לי משום מה, שגם אתה. זה כבר 2 (בערך קצת יותר מהמנדטים הצפויים לכם).

סליחה ?!! פשוט חוצפה?!

למה אתה רומז שטומי שונא חרדים?! אותו דבר אני יכול לכתוב שטומי לא שונא חילונים כן ואני קרפדה.. הדבר היחיד שביבי דדואג לו זה קידומו האישי והאינטרסים האישים שלו והשחיתות שלו ואנחנו מטפלים לא פחות בדברים מאשר ביבי עצמו צודק ביבי יגמור אם 3 נשים סליחה זה פשוט נפלט לי

שכחת כמה דברים

טומי לא מושחת טומי לא בגד בשלוש שנים לטומי אין שני בנים מושחתים (יש לו רק בן אחד ,שמתרפס לאנשים בשידור) טומי לא לחץ את ידו של ערפת ימח שמו וקרא לזה שלום טומי לא מפחד להופיע בתקשורת! טומי שמן, מבוגר ובריא. ( בטח שהוא שמן , זה מה שקורה כשזוללים חרדים) טומי חכם ובריא. טומי דוגל בדמוקרטיה פנים מפלגתית וחוץ מפלגתית! (מעניין ,הוא עצמו התנגד לכל פריימריז בשינוי , ובתחילה דרש להשאיר את רשימת שינוי גם לבחירות הבאות). טומי הבריא את הכלכלה אפילו שלא ביצא בידיוק את זה בעצמו! טומי לא אומר שהוא טוב ליהודים בשביל להתחנף לחבדניקים ולשסניקים טומי לא לקח את שאול מופז (נכון , הוא לקח את פריצקי המושחת). טומי לא צריך בכלל סיגרים! לטומי אין פרשת קלטות לוהטות שינוי שלטון החוק! ב28 במרץ! כולנו( טומי לפיד ואישתו+יאיר) מצביעים! "יש"! כל השאר מצביעים - קדימה !!!!!!

שחכתה משהו אחד

אריק מושחת זאת הייתה דעתו האישית.. אני כבר כתבתי ואינ כותב שוב יקללו אותכם בקברכם אם תצביאו לקדימה על צעד זה..

תלמד עברית - דפ"ר !!!

שינוי העלובה שלך הולכת להתרסק בגדול , וייתכן שבכלל לא תעבור את אחוז החסימה - אבל אל תדאג - לא נרגיש בחסרונה של המפלגה הפתטית והעלובה שאתה תומך בה. אז כדאי שתחזור להשמיץ ולנבל את הפה בפורום "המוצלח" של הליכוד , עם תרבות הביוב ששולטת בו.

כמצביע שינוי לשעבר אני חייב להגיד

ששינוי היא לא אטרקטיבית הפעם . נעשו טעויות כגון היציאה מהממשלה על רקע ניגוח הדתיים . היום ברור שלדתיים לא יהיה כוח גם בקדנציה הזו . "קדימה" יכולה בלי הרבה בעיות להקים קואליציה בלי כניעה לאף אחד . זו הסיבה שאני כמעט בודאות אצביע ל"קדימה" חשוב מאד למדינה שלא יהיו בחירות מוקדמות הפעם, תכנון לטווח ארוך הוא כמו אויר לנשימה .

למעלה