ישארו בפינה !!! הם כבר לא מה שהיו פעם . ירדה עטרה מיושנה .
S sknr 1 New member 29/12/05 #10 כמו שנאמר. הכנסתה לו באבו אבו..... עכשיו יהיו ביגללך חוקים חדשים .... בסוף הפורום הזה יהפוך כמו פורום שינוי : כותבים תגובה ומחכים לאישור באימייל האים יאשרו אותה לפירסום בפורום. (אגב זו דרך טובה להרוג פורום)
כמו שנאמר. הכנסתה לו באבו אבו..... עכשיו יהיו ביגללך חוקים חדשים .... בסוף הפורום הזה יהפוך כמו פורום שינוי : כותבים תגובה ומחכים לאישור באימייל האים יאשרו אותה לפירסום בפורום. (אגב זו דרך טובה להרוג פורום)
ה החזרה למוטב New member 29/12/05 #14 ובאמת אני חושב שגם מגיע במה לכל פליטיי המפלגות והאופרטיוניסטים והמושחתים למינהם גם להטבאתות ולכן טוב שקם פורום כמו קדימה (שקשוקה).
ובאמת אני חושב שגם מגיע במה לכל פליטיי המפלגות והאופרטיוניסטים והמושחתים למינהם גם להטבאתות ולכן טוב שקם פורום כמו קדימה (שקשוקה).
א איציק911 New member 29/12/05 #20 סאני דקל ושכחת להוסיף.... שרון חושב שביבי היה שר אוצר מצויין מעריך ומעריץ את ביבי ותמך בו לאורך כל הדרך שביבי היה שר אוצר בממשלתו. אגב עד היום שרון אומר שביבי היה שר אוצר מצויין
סאני דקל ושכחת להוסיף.... שרון חושב שביבי היה שר אוצר מצויין מעריך ומעריץ את ביבי ותמך בו לאורך כל הדרך שביבי היה שר אוצר בממשלתו. אגב עד היום שרון אומר שביבי היה שר אוצר מצויין
ס סאני דקל New member 30/12/05 #24 לא מוריד ולא מוסיף../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif ועכשיו טוב לכולנו שלא יהיה שם........בתפקיד זה!!!!!!!!!
לא מוריד ולא מוסיף../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif ועכשיו טוב לכולנו שלא יהיה שם........בתפקיד זה!!!!!!!!!
J JOSEF272 New member 30/12/05 #25 חשבתי שמה שכתבתי נמחק בטעות? מסתבר שהדג מסריח מהראש כמו שאריק מנהל מפלגה ככה מנהלים פורום טוב שהארת את עיני
חשבתי שמה שכתבתי נמחק בטעות? מסתבר שהדג מסריח מהראש כמו שאריק מנהל מפלגה ככה מנהלים פורום טוב שהארת את עיני
א אני כותב New member 30/12/05 #27 אם יש לך תלונות פנה להנהלת הפורום.. אין לי מושג ירוק על מה אתה מדבר
א אני כותב New member 30/12/05 #28 ואם מדובר בדיקטטוריה - איך זה שאתה עדיין פה.. ומגיב, וכל השירשור הזה קיים עדיין?