למען תדעו את מצות פרו ורבו

למען תדעו את מצות פרו ורבו ../images/Emo23.gif

בטח ראיתם את המסמך בעבר, בכל זאת אביא אותו שוב אחרי שראיתי אותו הבוקר באחד הפורומים. עכשיו אפשר לישון בשקט. אני יכול להעיד מנסיוני האישי שמסמך כזה אכן ניתן לחתנים, אולי לא המסמך הספציפי הזה, אבל משהו מאוד דומה. אַ גוטן שבת

לאחר קריאה נוספת...

אני לא חושב שזה מסמך אותנטי. היחס לנשים נראה לי מוגזם לרעה ואני לא זוכר פרטים כאלה בקונטרס שאני קיבלתי

MAYA20

New member
אז זה מה שאתם מפסידים

אז החטא הקדמון הוא שאדם שכח להכות את חווה (כן ,כן אני יודעת שזה נצרות אבל מה שיש לי להגיד על היהדות הרבה יותר חריף ויש כאן אנשים (כאן=אוניברסיטה))

נא לעיין בפנים

וזה אמיתי לגמרי.. בעל הטורים, בפירושו לחומש, פרשת בראשית מפרש את דברי אדם הראשון: "האשה אשר נתת עמדי, היא נתנה לי מן העץ ואוכל לפי הפשט שהיכתני בעץ עד ששמעתי לדבריה" >אתאיסט לא קיבל מספיק מכות כשהיה קטן<

adam222

New member
או אולי...

כמה מכות שכן קיבלת, אולי זה היה יותר מידי?

אני קיבלתי הדרכה שונה לחלוטין

זה מסמך לא אותנטי לדעתי. אלא אם הוא שייך לחסידי גור או קבוצות אחרות שיחסן למין עוד יותר מטורף ממסמך זה. אתמול היתה לי שיחה עם בחורה חרדית נשואה. והיא פשוט נאנסת שם כבר שנתיים. קשה להאמין. אבל זה ממש כך. אני, בשנות נישואי, עשיתי סקס עם אשתי ברצון שנינו בניגוד גמור לכל משפט שכתוב שם במסמך, אני זוכר שהלכתי פעם לשאול את הרב אלישיב (כן כן) בקשר לתנוחות שונות אם מותר, והוא הנהן בראשו. הוא רק אמר שאסור לנשק באותו מקום, ולאחר התפלפלויות ודיוקי הגדרות עלה כי הכוונה היא "ממש" באותו מקום, כלומר, מותר לנשק מבחוץ אבל לא ממש וכו´ וכו´. התדיינו אני וחברי האברכים. הבסיס לשאלה היה גמרא ממסכת נדרים, שאומרת בערך כך: אישה הרי היא כבשר הבא מבית האיטליז, רצה אוכלו מבושל, רצה, אוכלו מטוגן, רצה אוכלו הפוך וכו´" מכאן אנו למדים שאפשר לזיין גם מאחורה (ויש דיונים גם על "שלא כדרכה" ואכמ"ל). בכל אופן, רציתי רק לומר שיש חגיגות אצל הדוסים, וחבל שעזבתי. איפה היום אני יכול לאכול את החברה שלי גם מטוגנת וגם מבושלת. ועוד עם אישור של הרבי???

מטאור38

New member
אוכל קדימה אוכל

מני אחי בנפש עשית אותי רעב..... >לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע את דבר . . .<

חרדית

New member
הוא רצה מגבת על החלון.

איזה טופס...תראה לי אחד שככה מתנהג. באמת? מכה אותה ג פעמים? וכל השאר? זה פשוט בדיחה מביאים לך אולי את הדף הזה (וגם לא בכל הקהילות) אבל אני לא מאמינה שיש מישהוא שהולך לפי זה. עד כמה שאני יודעת בזמן המותר אפשר לעשות מה שרוצים ואיך שרוצים. חוץ מקהילות מסוימות ששם יש המון סיגים והמצב שם באמת באמת עגום.הנה דוגמא: ואני אספר לכם סיפור! יש לי חברה שהתחתנה לא מזמן והיא באה לספר לי על הבעיות שלה עם בעלה. בגלל שצריך חושך בחדר הוא שם לי מגבת על החלון. ביום הוא לא מסכים להתנשק איתי כי ככה אולי יעמוד לו והוא ירצה לשכב איתי והרי אסור לשכב ביום. עד כמה שאני יודעת עבר קצת זמן והיא פשוט הכריחה אותו לעשות לה מה שהיא רוצה והוא לאט לאט משתנה. והמקרה הזה הוא קורה בבתים החסידיים שיש שם החמרות על כל תנודת יד לפעמים ההחמרות האלו נוגדות אפילו את הדת! יש מקומות שאסור לנשק את האישה בכלל!!! יש כאלה שמותר להם לשכב עם הנשים שלהם רק 3 פעמים בחודש!(ליל טבילה ושבת) לפי השיטה שלי-"וכל המרבה הרי זה משובח" חרדידידידידית.

זה לא הכל

ומה שאת עושה במקרה הפרטי שלך, הוא לא בגלל שאת חרדית, אלא אלו חירויות שאת נוטלת לעצמך, כזכור לך בוודאי, משתתפי הפורום הזה לקחו לעצמם חירויות נוספות.. לעומת זאת אני בטוח שנשמח לשמוע איך זה נעשה בקהילה היותר סגורה שאת מכירה, ולשמוע שיש עדיין איים של פרימיטיביות גם במילניום השלישי.... אבל אני מבקש עם תאורים מלאי צבע... >אתאיסט יודע שמותר להם רק 3 פעמים בחודש, אבל הדגש הוא על הנשים שלהם , עם נשים זרות זה אחרת....<

חרדית

New member
כל אחד יכול לקחת אותם.

החרויות בשבועים המותרים הם לא דברים שאני לקחתי על עצמי אלא כל אחד יכול לקחת אותם והן מותרות לחלוטין. בקשר לשבועים האחרים בא נשאיר את זה בינינו
(אתה במילא יודע...) בקשר לתאורים עם הצבע נשאיר אותך לדמיין לבד טוב?? ואני לא ממש מכירה את זה רק שמעתי על זה ("ממקורות מוסמכים"-איזה משפט חרדי!!!!) חרדית נ.ב: עם נשים אחרות? ספר לי על זה אני מותרת על הצבע.

חרדית

New member
לא צריך להגיע עד העיתון

אתה שומע את זה גם בלי לחפש. וולאה כמה טוחנים את זה.

mose0222

New member
טיפשים טיפשים

מה אתם עד כדי כך טיפשים להאמין לשטויות האלה אני לא מאמין שמישהו מתנהג כך.התקשרתי לחבר חרדי וספרתי לו על המסמך והוא צחק עלי.אולי ישנם בודדים אבל לא כלם כך. דני

שמעתן נשות ישראל

אחר המשגל האשה צריכה להכין תבשיל לבעל להשיב את רוחו ולספר בשבחו של החתן לא הכנת תבשיל או לא סיפרת בשבחו של חתן - הרי את מורדת,סוררת שעונשה ב....לך תדע

G.O.D

New member
איזה קורע... ../images/Emo6.gif

במקום שהגבר יתאמץ בזיון וישקיע ואח"כ גם יביא קפה... פה הגבר רק צריך להיכנס ולגמור, האישה מחוייבת לסייע לו כמה שיותר ונוסף לכל הצרות היא גם אחרי זה צריכה להביא לו אוכל למיטה ולומר לו "היית ע-נ-ק הזיון הכי טוב שהיה לי בחיים"... במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה... G.O.D

avidadon

New member
גועל נפש...

ואיזו הגדרה יפה לזיון (מצווה).. מי בכלל מסתכל על זה? ונראעה לי שזו המצווה היחידה שכשועים אותה אסור שיהיו ספרי קודש בסביבה.. לסיכום מזל שיצאתי מוקדם..

למעלה