למפקד שלי

למפקד שלי

כן אתה, שמעולם לא התלוננתי עליך, רציתי פעם אחת ויחידה לשפוך את הלב, לכתוב מכתב שלא אשלח לעולם, למרות שאני יודעת היכן אתה גר. אתה שהיית המפקד הנערץ שלי דמות אב, מבוגר ממני כמעט ב 20 שנים האיש שהתיחסתי אליו כאל דמות לחיקוי ששפכתי את ליבי בפניו, שבטחתי בך. איך לקחת חיילת צעירה, תמימה ומאמינה וגזלת ממני את השנים היפות שיכלו להיות לי דיברת איתי, קירבת אותי אליך, ובלילה ארור אחד הרסת את עולמי אנסת אותי, קרעת את גופי ונשמתי יצאתי ממך שותתת דם, פצועה וכואבת ישבתי בשרותים ולא ידעתי איך אוכל לנקות את הליכלוך מגופי, את הכאב הנורא הזה האיש החזק ,המפקד הכל יכול איך עשית את זה? למה? כי האמנתי בך? ואחר כך לאחר כמה ימים עוד העזת להטריד אותי לנסות שוב כמו שאמרת "המתחיל במצווה אומרים לו גמור" זאת מצווה? לאנוס נערה צעירה? וכשסרבתי ללכת איתך כשהתעלמתי מהטרדותיך והתחמקתי ממך דאגת ל"העיף" אותי מהבסיס. לא נלחמתי , לא התלוננתי, גם כששמעתי שאחרות התלוננו עליך לא העזתי, הדחקתי במשך שנים. חשבתי שאני אשמה, שאולי עשיתי משהו רע. לקח לי הרבה שנים להבין שאני לא אשמה שאתה הוא האשם, המפקד. שרדתי את הטראומה הזאת למדתי להרים את הראש השתדלתי להתגבר, להתחזק, בחרתי להמשיך לחיות. אני רק רוצה לאמר לך המפקד, שלא יכולתי להתמודד ולהתלונן ולעבור מסכת יסורים נוספת כדי שתענש אך אני מקווה, שיום אחד תקבל את העונש שמגיע לך ואז אולי קצת ירגע הכאב הזה שיושב כמו אבן בחזה שלי.

zivadina

New member
לדעתי את צריכה לשלוח לו את המכתב

ואם הוא יזלזל בך, תשלחי העתק לאשתו. רק בשביל שידע שהפצע של לא יכול להתרפא. אני מקוה שתשקמי את עצמך מהחויה הנוראה הזאת, ולא תסמכי יותר מדי על אף אחד כמו אז. וכמובן שאת לא אשמה בכלום. ברגע שאמרת "לא", אסור היה לו לגעת בך. מתי הוא ילמד את זה?

לא אשלח את המכתב

אין שום סיכוי שאהיה מסוגלת לעמוד מולו ואשתו, מה היא אשמה? כתבתי כאן, אשמח לתגובות.

נתי יקרה

לצערי אני שומעת סיפורים רבים דומים לשלך. גברים עם כח ושליטה האוכפים על הנתונים למרותם מעשים מעבר לתפקיד ובניגוד לרצונם. כתבת שבנות אחרות הגישו תלונה נגדו, האם משהו התפתח, האם הובא למשפט? את צודקת שאשתו לא אשמה, אבל אל לו לצאת נקי מהעניין. ראי את מקרה איציק מורדכי, גם לאחר שנים קיבל את המגיע לו. אנחנו כנשים אם לא נשתוק לא יהיה למעשי האינוס סוף! נעשו מחקרים רבים על הטרדה מינית והתוצאות הראו שאחוז גבוה מאוד מהנשים חוו הטרדה מינית בשלב זה או אחר של חייהן. גם אני עברתי מעשה של הטרדה בגיל צעיר, הייתי פקידה במשרד עו"ד, הייתי זקוקה נואשות לעבודה, והבוס תרח זקן בן 65 שלח אלי ידיים ובכח הצמיד אותי אליו לנשיקה. עד היום אני נגעלת כשאני נזכרת במקרה. מנוול זקן!

Y A E LY

New member
העלית דמעות בעיני

דעתי האישית היא שאת צריכה לעשות מה שבלב שלך, למרות שההיגיון באמת אומר לשלוח לו ולאישתו את המכתב,הלב שלך אומר אחרת- לכן, לכי עם הלב ולא נגדו. בנוגע להגשת תלונה- אולי, נראה כי זה ירפא אותך, אבל לפני שאישה מחליטה האם להתלונן או לא עליה להיות מוכנ לחקירה פולשנית- לפעמים עדיף לשכוח מאשר לעבור חקירה פולשנית שנתפסת לעיתים כהשפלה. עשי מה שטוב לך, מה שעוזר לך לקום ולצאת מהבוץ. אלתיכנעי לו- והמשיכי בחייך שלך. מלבד זאת הכתיבה מדהימה. אהבתי את העובדה שאת פשוט שפכת מה שיש לך על הלב, בלי לאמר יותר מזה- בלי להיכנס ל"מסביב". רצית לפרוק ופרקת. אני כאן בשבילך...

תודה יעלי

טוב לדעת שיש את הפורום הזה שאפשר כאן לפרוק את הכאב לשפוך את הלב

אופה3

New member
לנתי מהצבא, אני חושבת שטוב שפרקת

כאן את כאבך, אבל אולי תשקלי לפנות לגורם מקצועי שיעזורלך, אולי תגישו תלונה, קבוצתית, את והבנות שאליהן הוא גם נטפל, תראי זה יכול לעזור, אבל מצד שני זה מאוד קשה, ונותן לך לחיות את הכל מחדש, אם את מסוגלת לזה לכי על זה. אני מאחלת לך שיהיה לך כל טוב והרבה אושר בחייך האופה

תודה לאופה

אין מה לדבר על תלונה יש כבר חיילות שהתלוננו והמפקד גורש מהצבא גם לו הייתי מחליטה להתלונן הסיטואציה הזאת של לעמוד מולו במשפט ולחיות את הכל מחדש, אינה אפשרית בשבילי תודה על התיחסותך

הכי כואב פה

זה לא האונס עצמו אלא תחושת הבגידה באמון. כתבת, נתי, "אתה, שהיית המפקד הנערץ שלי, דמות אב, מבוגר ממני כמעט ב 20 שנים, האיש שהתיחסתי אליו כאל דמות לחיקוי, ששפכתי את ליבי בפניו, שבטחתי בך." והוא לקח את הבטחון שלך בו, את האמון המוחלט, ובמחי יד - הרס הכל. יתר על כן, כדי להשיג את שלו הוא ניצל את התחושות הללו שלך. וזה מה שאיום. זה מה שכואב. את יודעת מה, נתי? אם זה היה מישהו שאת לא מכירה - ניחא. ואני לא אומרת שאונס על ידי מישהו שאנחנו לא מכירות הוא פחות כואב. זו טראומה. וזה רצח של הנפש. אבל על ידי מישהו שסמכנו עליו? זה כבר מוסיף על הכל תחושות של "איך אפשר לסמוך אי פעם על מישהו אחר?" עזבי את התלונות נגדו, נתי. יהיו אנשים שיאמרו לך להתלונן עכשו. אחרי כל הזמן שעבר. החלטת מה שחלטת וזה לא משנה מה יאמרו לך לעשות. יחד עם זאת, יש בכל זאת דבר אחד שאני כן ממליצה לך לעשות. לקחת את הטלפון ליד ולהקיש 1202. וכשיענו - אפילו לשתוק, בהתחלה. אבל לדבר בסוף. לפרוק את המשא הזה מול מישהו שיכול לעזור לך ולהרגיע את הכאב הזה שיושבת כמו אבן בחזך. חתולת הנפש, שאולי לא יכולה לרפא, אבל שולחת לך חיבוק מנחם, מכל הלב.

תודה על החיבוק חתולת הנפש

אז אוסיף כמה מילים ליתר בהירות, עברו מאז האונס הרבה שנים,. הצורך לכתוב את המכתב, להוציא על הנייר את כל הכאב, לתת לכל הזוועה לצאת החוצה, צורך זה עלה תוך כדי טיפול מעמיק שאני עוברת. תרמה לכך העובדה שכאן יש בדיוק את הפורום המתאים למכתב כזה. אז שוב תודה לכל מי שכאב איתי התגובות בהחלט נותנות לי תחושה שאיכפת לכן.

אם כך

את בהחלט בדרך הנכונה. זה לא קל - אבל התוצאה תהיה שווה את זה. מבטיחה לך. מחזקת את ידיך, חתולת הנפש

ה מוזה

New member
והדם רותח ..והלב כואב ..והנפש פצועה

ואין מילים שיכולות לתאר את מה שעברת .. שלום לך נתי , ברוכה הבאה .. הטרדה מינית - אונס - התעללות - ימשכו כל עוד נשתוק ! כל עוד נעבור לסדר היום - נלקק את הפצעים שלנו בחשיכה , ננגב את הדמעות בסתר .. ונכאב לנו שם בשקט ,נכאב עד מוות . את לא עשית שום דבר רע ! על מה תשבי לך שם בשקט ותתני לו ..להנות מחייו בשלווה על מה תשתקי לך שם בשקט .. ותתני לו לבצע את זממו בבאה בתור הוא איש חולה ! אין לו כל זכות להקרא "המפקד" או להיות שכזה . "המפקד" - היו זמנים בצבא שאחריו אנשים הלכו למול תופת בלי להניד עפעף ולא חווים תופת בגללו . ואולי , תלונה וחשיפת המקרה היו מעבירים אותך מסכת עינויים אל לנו לשפוט אדם עד שלא נהיה בנעליו ואני לא מאחלת לאף בת אנוש להיות בנעלייך .. מכבדת את ההחלטה שלך אבל אני חייבת לומר קשר השתיקה חייב להפסק. גם אני יקירתי "נושאת עימי את צער השתיקה "... אני בטוחה שהוא ייענש - אם לא מיד אדם אז אלוהים שם למעלה יושב ורואה.. שיהיה לך רק טוב , רק אושר , מקווה שבקצת הוקל לך ..

../images/Emo51.gif על תשומת ליבכן והתיחסותכן

הקלתן על מאוד לשפוך את ליבי כאן תגובותיכן והעידוד ששאבתי מכולכן עזרו לי ברגעים הקשים שאחרי החשיפה והשחזור של הטראומה שעברתי. אני שמחה שהפורום הזה קיים!!!!

למעלה