למפקד שלי

אני מתלבטת, אשמח לקבל עצות

בעקבות הפרסום כאן של המכתב שלי למפקד עלתה בי השאלה האם לפרסם אותו גם בעיתון הבנתי שיש עיתון (לאישה) שמפרסם מכתבים כאלה בעילום שם. מה דעתכם?

ה מוזה

New member
שאלי את עצמך - מה בעצם את רוצה

להפיק מעצם הפירסום . אכן קיים בלאישה מדור שכזה . אם כבר הייתי שוקלת לפרסם אותו גם בעיתון עם תפוצה צבאית (במחנה עוד קיים?) בכל אופן אם עצם הפירסום והתגובות גורם לך הרגשה טובה - אז למה לא . בהצלחה .

את בהחלט יכולה

לשלוח אותו לשם. הוראות לגבי המכתב (עד 400 מילה, רצוי מודפס ברווחים ברורים, על צד אחד של הדף ועוד כל מיני דברים) את יכולה למצוא ב"לאישה" כל שבוע, מתחת למכתב השבועי. הערות: 1. על פי הידוע לי הם מקבלים אלפי מכתבים בשבוע ורק מעטים מהם, לדעתם, ראויים לדפוס. 2. שמורה להם זכות לערוך את המכתב שלך. קחי בחשבון שאולי הוא ישתנה בפרסום. 3. הוא צריך להיות מאוד ברור כך שגם קוראים שאין להם מושג מה הרקע של המכתב יבינו מה רצית לומר. 4. הם יפרסמו מכתבים שיש בהם משהו, שלא פורסמו דומים להם בעבר. לדעתי, נתי, נסי לשלוח. מה איכפת לך? כולה בול! והפרס שווה את זה... המכתב שלך מרשים, חושף ונוגע ללב. מילים לא ספרתי לך
. ואם את רוצה לשמוע איך התהליך הזה נעשה בפועל - את מוזמנת לשלוח אלי מסר. אני לשרותך. חתולת הנפש, שהיתה שם, רק לא חזתה מי יקרא...

ש חף

New member
אווצ´

זה כאב. בתור אחת שמתגייסת אוטוטו, אין לי מילים.

Y A E LY

New member
כן בוודאי

תפרסמי- כי ממה שקלטתי אותל ואני אחת כזו שקולטת אנשים מהר התגובות האלו עושות לך טוב ומחזקות אותך- את צריכה עוד חיזווקים והעיתון יוכל לתת לך אותם.

למעלה