למקצוענים - יש לנו מאמן ספינינג ש....

למקצוענים - יש לנו מאמן ספינינג ש....

שחלק מהאימון , נותן לנו לדווש בעמידה 10 דקות ברציפות בעומס בינוני עד גבוה.... הסט הזה מועבר כעבור כ-40 דקות מתחילת האימון. מתוך דברים שקראתי פה, ניסיתי לומר לו שזה בניגוד גמור לאימוני עמיתיו, אומר שמוכן לעמוד מול כל ביקורת ולהוכיח שזה אינו מזיק. אני היחידה מתוך אולם שלם שמשנה פוזיציה אחרי 4-6 דקות. אגב מלבד נקודה זו האימון שלו מעולההה. מה אתם חושבים? אודה לכם על תשובות מנומקות אותם אציג בפניו.

חיים חדשים היקרה

מה כוונה לשנות פוזיציות? אני לא בעד לעמוד 10 דקות ברציפות בשום חלק במערך שיעור מה טעם לעמוד 10 דקות? מה מטרת האימון בלעמוד 10 דקות? לא הייתי נותן למתאמנים שלי לעמוד 10 דקות רצופות חש שמייח

404 הנסיך הפרסי - שינוי פוזיציה

אני מתישבת אחרי 4-6 דקות, מורידה חצי סיבוב מהעומס ומדוושת במהירות כדי לשחרר את הלחץ למשך כ- 2 דקות ושוב עולה למצב 3 לסיים יחד עם כולם. "מה מטרת האימון בלעמוד 10 דקות? " זאת השאלה שאשאל אותו. אבל כדי לשלול אני צריכה נימוקים, למה לא? הוא מאמן אממממ שונה מכל המאמנים שהתאמנתי אצלם עד כה. קונה דיסקים מקוריים בלבד!!!! לא מעתיק מאף אחד מוסיקה באופן עקרוני.ולא משמיע סטים שאחרים הכינו ( חולה טיאסטו...) אמר שמוכן ברצון להשמיע גם את הסטים שלי, כי הוא כאמור משמיע רק טיאסטו . עד כה לא הבאתי את שלי.. לא נעים לי... מחלק חוברות מודפסות שהוא חיבר על הספינינג ( אשאל אותו אם אפשר להעתיק לפה חלקים מובחרים) מחלק מגבונים לחים לכל המתאמנים - כל אימון! מציע למי שרוצה מנת חלבון שהוא מביא איתו ( מן מיכל ענק...) ממלא באמצע אימון לכולם בקבוקי מים כשהוא רואה שהם מתרוקנים. ( אני נגד - כי הוא נמצא דקות ארוכות מחוץ לסטודיו כדי למלא מספר רב של בקבוקי מים... לא אחד שניים... ובזמן הזה חחחח אני נותנת את הקצב. האימון שלו מאוד מקצועי ומוקפד לגבי מנחים ודיווש נכון. מקפיד על מתיחות מאוד מאוד. מסורררר. רק משהו ב-10 דקות אומר לי שלאורך זמן - מזיק. האם יש למי מכם תימוכין - שזה נכון?

קודם כל כל הכבוד לבחור

הוא משקיע מאוד,שאפו בהחלט אני מסכים איתך, שהוא לא נוכח בשיעור דקות ארוכות זו נקודה לא חיובית אני משתף את המתאמנים שלי בכל מהלך שיעור,מה מטרת האימון,באיזה קטעים עומדים,דופק מירבי,בכל קטע,ומה מטרת האימון ,ומה יהיה באימון הבא ולמה אנחנו נעמודבשיעור 2 דקות בקטע מסויים פשוט תגידי לו שמעת שזה לא מומלץ עמידה ממושכת על אופניים מה דעתו על זה ושהוא יתן לך את הנימוקים למה כן תשמרי על עצמך בעיות בברך ובגב לא נעימות בכלל חג שמח

loc luc

New member
דעתי הצנועה...אך ורק דעתי:

ארוך מדי...אין בזה שום תועלת...וכן סכנה לפציעה.... זו דעתי ...אין צורך בספינינג לעבודה כזו... ciao luca

השאלה

כמובן מהו עומס בינוני/גבוה, באיזו רמה המתאמנים והאם העומס מותאם אינדיבידואלית לטווח דופק שיאפשר למתאמנים לעמוד במטלה, תוך כדי שמירה על מנח גוף תקין. בוא נאמר ככה, העברתי שיעורים במקומות בהם האנשים לא ידעו לדווש בישיבה במישור. קטונתי לומר באופן חד משמעי מה מזיק יותר.

מה קשר לטווח דופק?

הדופק מושפע מהמון פרמטרים,חום,מצב רוח,תזונה,שינה,התרגשות ,התאוששת מאימון שלפני,מנח ישבה על אופניים,הכנסת נתונים מדויקים לשעון הלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תתעורר אנחנו בשנת 2010 זה נכון שדף סובל הכל עכשיו זה עבר לדף כאן בפורום חג שמח כבודו דנגיל תמצא מישהו שיתרגם לך מה זה דנגיל באשכזית
חג שמח גיא צמרמורת

רוב המתאמנים בקבוצה - בעלי כושר גופני גבוה

בעלי ותק של 4-5 שנים באימוני ספינינג, השאלה הנשאלת פה, האם לאורך זמן, כלומר האם אימון מסוג זה על בסיס קבוע, מזיק באופן כזה או אחר...שוחק...

k r a u s

New member
לא בעד רכיבה בעמידה ממושכת

בטח שלא 10 דקות . בטח יהיו כאן מס' דעות לגבי הענין. דעתי האישית שמעל 5-6 דקות בעמידה זה לא ממש מועיל לברכיים. כל מדריך בא אם תובנות שהוא למד (ולא תמיד מתמידים,וזה חבל) . אם את מרגישה שסגנון השעור שלו בסופו של אימון גורם לך לכאבים...את מספיק וותיקה בכדי לדעת מה לעשות. חג שמח חיים חדשים

איך בדיוק הוא מתכוון להוכיח את זה?

אני אישית חושבת שזה מיותר ומזיק. בהמשך לשירשור הקודם... אם את מרגישה שלא טוב לך עם זה- אל תעשי... תרדי לחצי דקה לישיבה ותחזרי לעמידה..וכך פיצלת לך את העמידה ל4.5 דקות כל פעם....

את האמת... זה לא קל... אבל לא זו הנקודה

כבר עשיתי זאת מספר אימונים. השאלה אם זה מזיק לאיזה מחלקי הגוף בגלל מאמץ יתר? ואם לשלול את ה10 דקות, על איזה בסיס? אני יוצאת סחוטה מהאימון, גם ככה הוא לא קל, כולם יוצאים הרוסים... אף מרוצים, מרגישים שהגיעו לקצה גבול היכולת... השאלה אם זה מזיק. אני מתישבת אחרי 4-6 דקות, מורידה חצי סיבוב מהעומס ומדוושת במהירות כדי לשחרר את הלחץ למשך כ- 2 דקות ושוב עולה למצב 3 לסיים יחד עם כולם.

k r a u s

New member
בוקר טוב "חיים חדשים"

בוודאי שכן-----אני לא יודע את סגנון ההדרכה שהמדריך העביר אתכם---ובתגובה שלי אין בקורת שלילית . לפעמים מתאמנים יוצאים מחדר הספינינג מרוצים מזה שהם יצאו סחוטים מהאימון---והגבתי לך שלצאת סחוט מהאימון לא בהכרח אומר שהאימון הועבר בצורה מקצועית. להעביר אימון"קורע" זה הדבר הכי הכי הכי פשוט לכל מדריך. עומסים כבדים...עבודה על מהירויות ככל שניתן בעומס....ספרינטים על קלים....פחות מנוחה והופפפפ יש לנו אימון קורע שיוצאים ממנו סחוטים . עבודה ברכיבה בעמידה יותר מ 4-5 דקות,לא מומלצת - את כל כך הרבה זמן עוסקת בספינינג (נראה לי יותר מהתקופה שאני מדריך,חחחחח) שאני בטוח שאת יודעת לזהות מזה אימון קשה ומקצועי ,ומזה אימון קשה חסר מקצועיות. ואם העלת כאן שאלה זה אומר שאת מבינה שיש כאן משהו לא תקין שהמדריך מעביר אתכם---וכל הכבוד לך שהתיחסת לזה. חג שמח ושנה נפלאה צחי קראוס

בוקר טובבבב, עוד מעט צהרים, הפסדתי ספינינג

איזה באסה. נו טוב, אסתפק היום במשהו "בנאלי.".מכשירים.. מצ'עמםםם מה עם קצת מוסיקההה? איזה יופי שיש פה גולשי לילהההה. חג שמייייחחחח

למעלה