למקרה שיש כאן מישהו שתומך בעלה ירוק

צודקת. תשמע, מיאוו, זה שאני

כותב בירוקים לא אומר שאני תומך בהם. מצטער, חבר'ה. גם מהמועמדים שלכם לא ממש התרשמתי., ואני לא הולך להצביע לכם. עלה ירוק לפחות הוכיחו שעם קצת מקצוענות הם יוכלו להיכנס. הירוקים מעולם לא התקרבו לזה, והקטע של "עברנו את אחוז החסימה" הוא מופרך. עם זאת, אני מכבד את הירוקים ואת העבודה שהם עושים במישורים מקומיים ולא-מפלגתיים למיניהם. אבל בנוגע לעלה ירוק - שמע, וכטל עושה רושם גרוע. שם טוב גם. כמו שכתבתי, לא רק הרעיונות חשובים, אלא מי שמבצע. אם אני אתן את השרטוטים הכי משוכללים, מדויקים, מדהימים ומה שלא יהיה לבנאדם שלא יודע לבנות, אני לא אקבל בית שראוי לגור בו. נכון, השרטוטים היו מעולים. עזר לנו?

miyawoo

New member
חבל

חבל שהדיון מתקיים בסלון שלא שלנו.שניכם לא מתכוונים להצביע לירוקים וגם אני כנראה שלא. אז חבל שהדיון נערך דווקא פה באמצע הגרון שלהם. לגבי זוטה. אני מעריך בחירות דמוקרטיות אבל אני יודע שיש אנשים ורעיונות שחסרונם יורגש וכולנו נפסיד. אני לא מתלהב מכל נציגי הירוקים אבל הם גם יהיו תוספת ראויה. זאת למרות שגם אצלם יש דמויות לא ראויות הרעיונות שלהם חשובים ונוכחותם יכולה רק לעזור. אבל כפי שידוע לך אי להם סיכוי. לעלה ירוק כן יש סיכוי וכטל הוא דמות מופת ואני לא הרוס עליו בעצמי אבל אני כן חושב (והאמיני לי שיש והיו לי איתו לא מעט חילוקי דעות) שהוא יהיה ח"כ טוב. עכשיו זה לא סוד שיש לא מעט מאוכזבים בין בכירים מעלה ירוק בעבר. אני לא בטוח שהשמצה שלהם את עלה ירוק תקדם במשהו את המצב החברתי-סביבתי בארץ. וזה נובע בעיקר לדעתי ומתרעומות על רקע אישי. בשורה התחתונה כמו שאמרתי איך שזה נראה עכשיו עלולים לא עלה ירוק להיות בפנים וגם הירוקים. ואם אתם חושבים שהעדרות שלהם מהכנסת עדיפה על נוחכות שלהם שם אז אין לי באמת מה לענות לכם. אני מעדיף משהו על פני כלום. אני יודע שנוכחות יורוקה תוסיף יותר מאשר עוד שלמה גרבץ אחד. חסרון של נציג ירוק לא רק שלא יקדם אלא ידרדר את המצב בארץ. תהיו כנים עם עצמכם ותחשבו על הפתיל הזה פעם הבאה שיצפצפו עליכם

זוטה

New member
קודם כל, הויכוח הזה לא יכול להתנהל

בסלון של עלה ירוק, שם - בפורום עלה ירוק - מוחקים וחוסמים מיד את כל מי שמביע דעה שיש בה ביקורת כלשהי על התנהלות המפלגה. ואני לא מדברת רק על הודעות שכוללות התבטאויות אישיות נגד בועז או אחרים. בורום של עלה ירוק כל דובר שיש לו ביקורת ברורה כלשהי על התנהלות המפלגה, גם אם הוא מתנסח בנימוס, יכול לצפות להיחסם במוקדם או במאוחר, בדרך כלל במוקדם, כמו שראיתי שקורה שוב ושוב. אז למי שיש לו ביקורת פשוט אין מה לחפש שם. דבר שני: אני מאמינה שעלה ירוק כפי שהיא נראית עכשיו לא תהווה שום "נוכחות ירוקה" רצינית בכנסת. היא לא תתפקד, ותהיה במקרה הטוב עלה תאנה. הירוקים לא יהיו בכנסת ממילא כי אין להם סיכוי, אותם אני לא יכולה להושיע. לגבי עלה ירוק, עדיף כבר שיהיה עוד מנדט למרצ או לעבודה מאשר שאנשים של עלה יישבו בכנסת, יבלו את זמנם בבבטלה או בחילופין בפרובוקציות-בגרוש על דברים שאינם מועילים ואינם מורידים, ויעשו צחוק מהציבור שתמך בהם בבחירות ומכל הרעיונות היפים של איכות סביבה, דה-קרימינליזציה של סמים קלים, חופש הפרט וכל השאר. שלא לדבר על כך שלא הייתי רוצה להפקיד תקציבי כנסת בידיהם של בועז ואוהד. ולמה אני צופה שבכירי עלה יבלו את זמנם בבטלה ובפרובוקציות-בגרוש? כי זאת הייתה ההתרשמות שלי מהתנהגותם במסגרת המפלגה, בעיקר בין מערכות הבחירות. הרי רק במהלך הזמן הקצר שלפני בחירות ה"תנועה" הזאת מתעוררת פתאום לחיים ומתאמצת להיראות רצינית. מנדט לעבודה או למרצ לא יביא תועלת גדולה לסביבה, אני לא משלה את עצמי בקשר לזה, אבל מנדט לעלה ירוק יזיק לעניין הסביבה עוד יותר - ולא יביא תועלת לעניינים אחרים. אין לי שום תרעומת על רקע אישי נגד וכטל, הוא לא עשה לי שום דבר רע, מעולם לא הסתכסכתי איתו ואין בי כל שנאה או כעס אליו. הוא לא איש רע, אני פשוט לא חושבת שהוא אחראי מספיק כדי להיות ח"כ טוב. אני בוחרת עכשיו ח"כ, לא חבר, וכך אני שוקלת את הדברים. וזה מתוך התרשמות רציפה מהתנהגותו.

אודלינה

New member
כשאתה מסטול

והוא מסטול. שום דבר לא נראה חריג
אם הוא היה בסדר הוא היה יכול לענות על השאלות בקלות, לא אחרי שעה, ולעניין ("ההבדל ביננו לבין מרצ????")

אודלינה

New member
זה פורום ירוקים לא פורום גנון

הוא מסטול. אני לא אומרת את זה כקללה, אלא כעובדה! הוא לא יכול לענות על שאלות, ואם כבר הוא עונה, התשובות בכלל לא קשורות לשאלה! (ההבדל ביננו ובין מרצ???????) אל תגיד לי הוא התבלבל, או היה עייף. גם ביבי נתניהו רק 48 שעות לקראת הבחירות, אבל יודע להבדיל בין מרצ לירוקים(בנאדם שמתמודד חייב לדעת את ההבדל). ובקשר לזה שהוא לא ידע על איזו בעיה של ערבים מדובר, כל אחד שחי בארץ, היו מעירים אותו בשלוש בלילה, היה יודע על אילו בעיות מדובר. אז תעשה לי טובה גדולה ותפסיקו לעשות מעצמכם צחוק עם הלא מסטול הזה.

אודלינה

New member
מה את אומר...

אולי באמת לא מגראס אולי משהו אחר... הבנאדם לא יכול לענות על שאלות! אם כבר עונה, אז לא נכון! תעשו לי טובה עם השטויות שלכם ותצאו מהבועה

האם מפלגת הירוקים היא מפלגת סטלנים?

על מי כתבת את השורה הבאה: הבנאדם לא יכול לענות על שאלות! אם כבר עונה, אז לא נכון! על דרור עזרא? הדס שכנאי? פאר ויסנר? או אולי וכטל? ודרך אגב, איני מתכוון להצביע "עלה ירוק", אז איני יודע על איזה בועה את מקשקשת.

clear

New member
עלק הרוס מעייפות

הוא מסטול ורואים את זה עליו. אני מניח שכרגע יש אומדן נזקים במפלגה ובתור עזרה ראשונה הורו לכולם לומר שבועז היה הרוג מעייפות. תיזהרו שאתם בעצמכם לא תתחילו להאמין בשקר שלכם. תפסיקו לזלזל באינטיליגנציה שלנו, אולי אתם כבר לא רואים את זה כי התרגלתם, אבל מי שלא משתמש בסמים יכול לזהות אדם כשהוא מסטול. אגב. אם הוא הרוג מעייפות שלהבא יוסיף פיהוקים אולי זה ישכנע אותנו, גם לוותר עם איפור ואם אין לו אז לצייר עיגולים שחורים מתחת לעניים, ושיעבוד על הגוף עצמו- הגוף לא רפוי מספיק בשביל להיות עייף( אני מקווה שאת רושמת הכל כדי שלא תיפלו בפעם הבאה- זה בשבילך). יש לכם רק שאיפות מחוקות- עלה ירוק

אודלינה

New member
היי כנראה לא הבנת אותי.

אני מסכימה עם כל מילה שלך! מישהו פה אמר שהסרטון הזה הוא תוכנית זדונית כנגד עלה ירוק, ואני אמרתי שזה בכלל לא זדוני! זו האמת, הוא התארח מסטול באולפן. שלא נדבר רק על זה שבנאדם שלא משתמש בסמים יכול לזהות בנאדם מסטול, הוא יכול לראות טוב מאוד שזה גם מזיק (מוזר בדקתי באתר שלהם אם הם רשמו מה הסכנות, והם רשמו! אבל לא הכל..) בכל מקרה, המפלגה נראית לא רצינית, והשאיפה היחידה שלהם היא למלא את האינטרסים שלהם בלי שום דאגב לציבור ולמדינה- להתמסטל.

clear

New member
אני מודה לך על ההבהרה

וזה פשוט קטע מכוער איך שהם תופסים טרמפ על הירוקים. הם מצאו להם איזור נוח להתקפה- הירוקים- מפלגה שפועלת כבר כמה שנים ועוזרת גם בשטח ופתאום העלים התעוררו ואמרו לעצמם "וואלה, בואו נילחם גם על איכות הסביבה זה תופס טוב בארץ". במקום להיות כנים ואמיתיים ולאמר בצורה הכי גלויה מה מטרתם האמיתית. אבל מה שהכי חשוב, זה שאנחנו נמשיך בהפצת הרעיון שלנו ופחות לדבר עליהם. וביום שלישי מספיק אנשים יגידו די לשטויות של העלים ויהפכו אותם ל"עלה יבש, חום מקומט ואופס.. סליחה דרכתי עליו והוא נשבר". וכשיהיו לנו נציגים מנוסים בכנסת אפשר יהיה להתחיל לטפל בעניין איכות הסביבה בצורה יעילה הרבה יותר.

InDaHouse

New member
תעזבו את בועז בשקט!

הלוואי עליכם יו"ר מפלגה כמוהו. איזה בנאדם שפוי היה מגיע מסטול לאולפן שכל המדינה רואה אותו?! הוא עייף אחרי 48 שעות של ריצות ונסיעות וקמפיין מטורף שנשען על מתנדבים בלבד ולא על תקציבים שמועברים מפה לשם והחוצה. בועז עובד לא פחות קשה אם לא יותר מכל הפעילים של עלה ירוק ביחד. יש לו אחריות ומחוייבות כלפי המפלגה והרעיון שהוא מייצג והוא קורע את התחת בשביל זה. אני לא רואה אנשים אחרים המתיימרים להיות ירוקים עושים כזה דבר.

אודלינה

New member
../images/Emo163.gif

שוב אני חוזרת... הבנאדם לא יכול לתפקד. לא יכול לענות על שאלות, ותגיד לי: בנאדם שלא יודע איזו בעיה של ערבים קיימת בארץ, נראה לך בנאדם מפוכח? בכל זאת גם ביבי נתניהו רץ כמו מטורף גם 48 שעות ביממה, אבל יכול לדבר למצלמה. באמת די לשקר לעצמכם

InDaHouse

New member
מדהים

עד כמה אנשים חובבי טבע ואיכות סביבה יכולים להיות סטיגמטיסטים ובורים. תתביישו לכם!

למעלה