למרות שאני לא אוהבת את אנהי אבל

m dulce

New member
למרות שאני לא אוהבת את אנהי אבל

זה ממש מוגזם השונאים של אנהי הקימו פורום שנקרא אנטי -אנהי וכל היום הם מקללים אותה וצוחקים עלייה ועל האנורקסייה ועוד וזה אתר פעיל ממש מגעיל

ג ב ש ו ש

New member
ושוב,למה לא לשרשר../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

תחשבו על זה באמת,ביום אנשים חוזרים על הטעות הזו מלא פעמים וזה מבאס כאילו למה יש תקנון,למה יש את הפרשות של ניצול שירשור וכל זה
באמת..להבא תחשבו טוב

סוכריה16

New member
קנאים !! קנאים!! קנאים !

כוס..... בני.......... שונאת אותם הכי הכי שאפשרררררררררר!!! שילכו לעזאזל!! אני לא מתכוונת להיכנס לשם כי זה פשוט מפגר ומעלה לי את רמת הפיוזים! היו מתים להיות רבע ממה שהמושלמת הזו.. מטומטמים.. חח במקום להכנס לפורומים של כאלה שהם אוהבים הם נכנסים לי לפורומים של כאלה שהם לא אוהבים חח חוץ מזה אני לא ררשום הןודעה .. הפורום שלהם מספיק מסכן עלוב ולא מעודכן.. אני לא אהיה אחראית לפריחתו

סוכריה16

New member
חח הם התחלקו על השכל

חחח מה שהולך שם!! נראה לי זה ילדאחד שמדבר עם עצמו.. חוץ מזה אפילו בתמונות שהוא שם "אנטי אנהי" היא יפה שם! כונפים.. בטח שני ילדים אינפתילים (ככה רושמים!? חח) בני 7 שלא רואים רבלדה אפילו!!! כי מקסקנים לא ירדו עלייה בצורה כזו אפילו אם הם לא אוהבים אותה חוץ מזה אנהי נבחרה כשחקנית הכי אהובה שם!!

סוכריה16

New member
חח לא זה לא אז...

אין סיכוי!! אני נכנסתי פעם והם דיברו כעל לואיסנה ופליפה ואמרו שפונצ'ו סתם מכוער ולא גיע לו לקרסוליים!! חוץ מזה גיליתי משוו קרוע פה חחחחחחח

סוכריה16

New member
קופה?!?!? הם קוראים לה קופה

יוווו!! מכוערים!1 נראה אותם.. נראה מי הם שמרשים לעצמם לרדת על השחקנית הכי טובה שיש בעולםםםםםםם הזה! BUENO PUES ME ACABO DE ENTERAR Q LA MAMONA DE ANAHI (LA QUE YA QUISIERA SER PROTAGONISTA) (LA PRIMERA Y UNICA PROTAGONISTA ES DULCE MARIA AUNQUE LES ARDA)...BUENO Q ANAHI LA MAMONSITA TUVO UNA DISCUSION CON DULCE MARIA EN LOS PASILLOS DE TELEVISA Y DICEN Q HASTA HUBO AMENZASAS...Q MALA ONDA PERO GUENO SEGUIRE INFORMANDO -- מה זו השמועה הזו!?!? אנהי בחיים לא תרביץ לדולסה!! שיוו! אחחח!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif לא אמרת שאת בכלל לא מתכוונת

להיכנס לשם?
ובאמת חופצנים!
הכל זה רק מקנאות.. לאנשים משעמם אז הם עושים דברים כאלה, וחושבים שזה מצחיק... טיפשים!
עצם זה שהם משקיעים בשביל אתר לזה זה כבר מראה את ההפך...

סוכריה16

New member
חח מה גיליתיייייי!! חח

אז ככה נכנסה לשם ילדה ואמרה "ילדה תפסיקי לעשות מעצמך צחוק" כי קיצר כל השמות שרשומים שם כמעט כמו: VERONICA Andrea Luisiana Adrian Miguel חח זו אותה אחת
וכולם שם עושות לה משועממת! חחח לפחות שתגיב לעצמה קצת יותר... יש מקומות אם אפס תגובות חעחעחעע סתם פוסטמה.. חח אנהי כל כך יפה.. מדהימונת.. ויש לה את האישיות הכי יפה שיש... היא סתם מקנאה בה.. רוצה שאנהי בטח תפסיק לצחוק... אבל זה יעבור לה..

סוכריה16

New member
עם**

ודיי אני בשוק שהיא לא מחקה מה שהן רשמו!! פעם קיללתי והכל ומחקו לי תוך שנייה! חח תראו.. תראו.. אותה אחת!! איזה כונפה חחחח

איזה אנשים דפוקים!!!

זה כמו שפתחו קומונה לשונאי לולי... אנשים ממש מתוסכלים שאין להם מה לעשות!!

סוכריה16

New member
חח גם ללואיסנה!?!?!?!

זה ברור שהכל קנאות.. או שאולי משנאה .. אבל מה זה!?! אפשר לחשוב!? מה הן עשו שישנאו אותן כל כך!??! אנהי כאילו אני ממש לא מבינה.. ותראי לי תקומונה! בא לי לסגור להם אותה.. אבל מסכנה הילדה מה היא תעשה אחריי!? חח קנאיות! עלאאק.. "קופה" .. הייתה מתה להיות שליש,ואפילו פחות ממה שאנהי!

סוכריה16

New member
אהה והיא גם שמה תמונות שלה

בעירום שם.. היא חולה לאללההההההה
והיא תמיד שמה דווקא תתמונות הגרועות שלה חח.. ובעיקר מפיצה שמועות מלא מלא מלאאאאא דברים שאני לא מבינה מאיפה היא הוציאה אותם בכלל

סוכריה16

New member
כמובן שמזויפות..

כי אנהי בחיים לא הצטלמה ולא תצטלם בעירום.. ככה היא אמרה

הקומונה כבר סגורה נראה לי

כשהייתי מעריצה שלה אבל רציני אני וכמה בנות כל יום התווכחנו תחפשי אפילו בארכיון אם הם לא מחקו איזה ריב רציני היה לנו איתם!! פה-http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=3367

סוכריה16

New member
איזה קקים!! איך הם רושמים שם

"איזה עולם טוב בלעדייה" אני אמשיך לקרוא.. האמת שגם אני אף פעם לא אהבתי אותה.. אבל לדעתי היא ודוקא חמודה.. וזה ממש גועל!!!

סוכריה16

New member
איזה מגעילים!! באמת.. יש אנשים

מפחידים! כאילו אם בן אדם לא מוצא חן בעינייך סבבה.. אבל לפתוח קומונה או פורום?!?!?! בשביל לרדת על הבן אדם!? כאילו עד כמה נמוך אפשר לרדת!?!?!? לא יאומן!! לא אוהבים מישוו אז גם לא צריך לבזבז המון זמן כדי לדבר עליו! גם אני האמת חושבת שלואיסנה סנובית- אבל בחיים לא הייתי נכנסת לקומונה כזו ומדברת שטויות! כי למרות הכל אני רואה איך היא חמודה למעריצים, יש לה סבלנות כזו- והיא ממש אדם מתוק. ציטוט: מה הקטע של כל אלה שחושבים שלואיסנה יפה? היא כזאת מכוערת, פוסטמה ובעצם, הכי מכוערת שראיתי בחיים שלי! איכססססססססס כל אלה שאוהבים אותה, הקומונה הזאת לא מיועדת לכם אז סתלקו מכאן! עלאק הכי מכוערת שראתה בחיים שלה.. פחחחחחחחחחחעעע!! ברו שזה מקנאה! כי אי אפשר לאמר את זה על לואיסנה... שהיא הכי מכוערת שיש!??!?! לאאא !!

למעלה