למרות שאני לא אוהבת את אנהי אבל

סוכריה16

New member
הילה איך הן מדברות אלייך ככה!?!?!

איזה מפחידות הן! ועוד לחשוב שהם בפורום של המורדים.. אני מכירה כמה כינויים! כמה צביעות.. עניתי להן.. חחחח

חחחחחח

את רואה רק מה שהם רשמו הם מחקו כל מה שאנחנו רשמנו..והם דיברו פשוט דוחה לכולם!!!!

סוכריה16

New member
בדיוןק כמו אצל אנהי חח

יוו הן דפוקות לאללה! הכי מעצבן שאני מכירה תכינויים וחשבתי שהןם ככה אליי בגלל שאני אוהבת את רבלדה, אבל לאאאא.. הם ככה בכלל! לדעתי זו נאציות! חח.. רציני.. לדבר ככה ברמות כאלה על אנהי ולואיסנה זה כבר רמה מפחידה1 אם הן אוהבות את קמי.. לא עדיף ללכת לקומונה על קמי ולדבר על כמה שהיא יפה, במקום ללכת ללואיסנה ולדבר על כמה שהיא מכוערת!? פחחעע... ועוד איזה אחת שם רושמת "היא מכוערת בשיאים אבל יש לה אופי טוב" אוקיי... אז למה את שונאת אותה?! בגלל שהיא מכוערת!?!? )והיא ממש לא!*) ממתי מעריצים שחקן בגלל החיצוניות! אני אוהבת את כריסטיאן חח והוא לא חתיך כמו פונצ'ו ויפה כמוהו! אבל זו סיבה לא לאהוב?!? לאאאאא... חח והכי טיפשה זו שנפרדה מחבר שלה בגלל לו! אויי.. איזה טיפשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............. זה ברור שזו קנאות והן עושות לה אל תקנאי

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif אמאל'ה איזה אנשים מטומטמים

לעזאזל!!..... כאילו אין להם חיים או מה??
אני בשוק מהויכוחים המפגרים שלהם.. כאילו כל הקומונה הזו היא רק קללות וריבים!!! אההההההההה....... כמה טיפשות
קנאים
ולא שאני חולה על לואיסנה אבל להגיד שהיא מכוערת.. חהחהחה
זו כבר באמת תת רמה..זה רק מקנאות... וגם אם הם באמת חושבים שהיא מכוערת (איזה טעם דפוק).. למה לקלל אותה? כאילו שהם שיא השלמות... וחוצמזה שהם העיקר כותבים את זה אבל נראה אם הם היו מעיזים להגיד לה את זה בפרצוף.. אני בטוחה שלא!
שה' יעזור להם ויתן להם קצת, טיפונת של שכל... ואותו דבר על אלה שאנטי אנהי.. מפגרים קנאים!

האמת שיש לה איזה לוק של ילדת שואה

שלא תבינו לא נכון היא ניראת טוב לאלה אבל כל בנאדם דומה למשהו והיא דומה לילדה מהשואה , לדעתי בעיקר בגלל הפנים בצורת משולש כזה אגב זה נכון שיש לה ידיד בארץ והיא מגיע לפה לא מעט?

סוכריה16

New member
על מי אתה מדבר!?!??!?../images/Emo46.gif

כי אם על אנהי.. אז כנראה שהילדים בשואה היו נראים מושלמים ודיי כבר לרדת עלייה.. יאללה...

ואם אתה מדבר על לואיסנה אז

אתה טועה וזה פשוט בושה בכלל להגיד דבר כזה אל תשווה אף אחד לשואה-שלא נדע מצרות!! יש לה פני בובה ולא שואה

סוכריה16

New member
חח נכון..

לאנהי יש יופי בובתי- ביצ'י כזה, ולאויסנה של בובה.. וכנראה שלא ראית תמונות של אנשים מהשואה...

חולרות../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

מיהם חושבים שהם
ס'תכלו מה הם כתבות על אנהי: No entiendo como la soportan es una maldita ija de parra del diablo , pinche puta pendeja con h de huevos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כלבה..!! כאילו שהם יותר טובים,לקרסוליים שלה הם לא מגיעים.. ואם הם כבר פותחים את הפורום הזה,שלא יפרסמו תמונות (מהממות) של אנהי.. מילא שיסמנו איקס על התמונות,שיידעו שזה פורום "אנטי אנהי"..

סוכריה16

New member
הם קנאים!! ככה זה

יש שחקנית כוסית ויפה, שמצליח לה - תמיד יבואו כמה נמנטאקים וירדו עלייה. אם זה על האנורקסיה, על הניתוחים- חח עלאאק לא טבעית!! הם אומרים שהיא ניתחה בעיניים, ועשתה 100 ניתוחי פנים! חח ... היו מתים!!! והם אפילו אחרי0-886430985=57956-096=6089=60 ניתוחי פנים לא יגיעו לרמה כזו של יופי, כישרון ומתיקות! כי יגידו מה שיגידו לאנהי יש קסם שלהן אין בגרושששששששש. זבליםם

soy rebelde

New member
דיקלה להצלת אנהי חח

לא שווה אפילו להיכנס לפורום הזה ולקרוא את השטויות שלהם..

סוכריה16

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

חבל שאנשים לא מבינים שזה טמטום... ! זה נראה טמטום מהצד ואני לא מבינה מה מושך בזה ...... כאילו זה שיש עוד שמצתטרפים וחושבים כמוהו?!?! זה פשוט לא יםפפה לרשום "איזה כיף אם היא לא הייתה בעולם" חחח פיגוררר מזל שיש יותר אנשים שאוהביםפ את אנהי מאשר ששונאים אותה.. ומי ששונא אותה.. איך אפשר@?!?!
חח אני הייתי אחת מאלו האמת.. תמיד הייתי אומרת שהיא מגעילה והכל... אבל מזל שריסנתי תצמי חח

עזבו סתם דפוקים וכן היה קומונה

לשונאי קמילה אבל אחרי כמה ימים הם סגרו אותה כי הבינו שזה דפוק לאללה!!

LemonLimeLilach

New member
אני גם חושבת שזה טיפשי

כאילו, אם אני שונאת מישהו למה לעזאזל שאני אבזבז זמן בלדבר עליו ולפתוח לו קומונות ואתרים? לא עדיף להקדיש את הזמן למי שאני אוהבת?

eveligne406

New member
כבר העליתי את זה

בפורום טלנובלות וכולם אמרו שזה סתם קנאים וכל זה... אם רק היתי יודעת איך להרוס את האתר... למרות שזה לא בעיה... מי מצטרף אליי?!

למעלה