למרות שיש כבר סקר..

Hii BiTcH

New member
למרות שיש כבר סקר..

ואל תשאירו שאלות בלי תשובה,זה מציק לי בעין. איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום? איזה אתה הכי לא אוהב? היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם? התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה? שכבת עם מישו מהפורום? היית רוצה להיות המנהל? היית מחליף את המנהל,גם אם זה לא בך? אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר? כמה זמן אתה בפורום? יש לך חברים בפורום? אם כן,מי? אע,אני עונה. איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום?חן,נעם,גילעד,אנה,רויטל. איזה אתה הכי לא אוהב?את כל השאר חוץ ממאור ועוד אחד שאותם אני לא שונאת :] היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם?יאפ.. התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה?המ,שלוש.. שכבת עם מישו מהפורום?לא.. היית רוצה להיות המנהל?כע למה לא היית מחליף את המנהל,גם אם זה לא בך?לאלא,לא מחליפים את רויטל כפרעלייה. אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר?לא. כמה זמן אתה בפורום?המ מהתחלה. יש לך חברים בפורום? אם כן,מי?אני לא ממש בקשר איתם אבל עם אנה וגילעד אני הכי בקשר..:]

../images/Emo24.gif גם אני אוהבתותך

ואזהרבה- מי שעונה על שאלה 7 ב"כן" שלא יתפלא שזו תהיה ההודעה האחרונה שלו בפורום..... סתם סתם

אני אני אני

איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום? אוהבת את כווולם
איזה אתה הכי לא אוהב? אין כאלה
היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם?מה ז"א קשר רציני? התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה? אממ.. כה... 1 שכבת עם מישו מהפורום?לא היית רוצה להיות המנהל?למה לא
היית מחליף את המנהל,גם אם זה לא בך? לא, יש לנו אחלה הנהלה גם ככה
אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר?לא כמה זמן אתה בפורום?מההתחלה פחות או יותר יש לך חברים בפורום? אם כן,מי?גנית\ אלמוג, אמ.. ופעם הייתי בקשר עם יניב שפעם היה בפורום...

Camp 80

New member
מה היה הכינוי של יניב../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

אולי אנחנו מכירים את אותו אחד

עכשיו שאני חושבת על זה.../images/Emo122.gif

התנשקתי עם 2 אנשים מהפורום
לא כ"כ נחמד להיות סנילית בגיל 17

חןשסק

New member
המממ

איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום? אני אוהבת את כולם
ואני לא סתם אומרת. זה לא יפה לדרג
איזה אתה הכי לא אוהב? הממ..
היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם?נעם?
התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה?נעם. הפסקתי לספור ח שכבת עם מישו מהפורום?
היית רוצה להיות המנהל?
רוצה...
היית מחליף את המנהל,גם אם זה לא בך?לא אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר?לא כמה זמן אתה בפורום? הממ שנה? יש לך חברים בפורום? אם כן,מי?נעם,גילעד,אלמוג,אנה, נו באמת... מי שרוצה להוסיף עצמו לרשימה, מוזמן

cobainos

New member
באמת ציפית שיענו לך על הכל?

ואל תשאירו שאלות בלי תשובה,זה מציק לי בעין. איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום?חן!אחרי זה אני לא אומר כי לא יפה. איזה אתה הכי לא אוהב? גילעד,כי הוא גיי...סתם
היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם?חן,אבל לא הכרתי אותה מהפורום התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה? ... שכבת עם מישו מהפורום?... היית רוצה להיות המנהל?יגידו פה שאני חתרן!סתם...אולי בנוסף. אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר?כנראה שכן כמה זמן אתה בפורום?מההתחלה אני חושב יש לך חברים בפורום? אם כן,מי?חן וגילעד קצת..פה ושם. אע,אני עונה. איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום?חן,נעם,גילעד,אנה,רויטל. איזה אתה הכי לא אוהב?את כל השאר חוץ ממאור ועוד אחד שאותם אני לא שונאת :] היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם?יאפ.. התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה?המ,שלוש.. שכבת עם מישו מהפורום?לא.. היית רוצה להיות המנהל?כע למה לא היית מחליף את המנהל,גם אם זה לא בך?לאלא,לא מחליפים את רויטל כפרעלייה. אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר?לא. כמה זמן אתה בפורום?המ מהתחלה. יש לך חברים בפורום? אם כן,מי?אני לא ממש בקשר איתם אבל עם אנה וגילעד אני הכי בקשר..:]

Hii BiTcH

New member
חחחחחחחחחחחח!!!!11111

נעם,הרגת אותי.. פעם ראשונה שהעתיקו לי ת'תשובות :]

קיר קמט

New member
why are all american girls so rough

?! (ויזר שולטים.) איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום? יש פה יותר מחמש אנשים? איזה אתה הכי לא אוהב? נעם, בגלל הפשעים של סבא שלו נגד היהודים
היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם? פעם הייתי חבר של נעם, ואז גיליתי את העבר האפל של סבא שלו. סתם, נו. אני מניח שכן. התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה? 1 שכבת עם מישו מהפורום? בטח, כל יום. היית רוצה להיות המנהל? כן, אבל זה רק כדי לחזור לפמ"ח.
היית מחליף את המנהל,גם אם זה לא בך? לא הייתי מחליף, הייתי מצטרף אליה, אני תמיד בעד שיתוף פעולה (מי אמר משטרה צבאית?) אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר? ונציה או מילאנו נחשבות? כמה זמן אתה בפורום? לא יודע
יש לך חברים בפורום? אם כן,מי? נעם הגאה, ואממ, מה, אני בקשר עם גנית וחן כשיוצא. (מה זה כשיוצא - אם רואים את חן כשרואים את נעם, ואם רואים את גנית כשרואים את גנית
)

Hii BiTcH

New member
בואנה גילעד

אתה גם מעריץ נקבות אחרות וגם לא מזכיר לי?! תתבייש.

NoWords

New member
אני מרגישה כאילו../images/Emo182.gif

אני לא שייכת לפה בכלל
עעעע מחר בצפר, עוד יותר מעודד

למעלה