למרות שיש כבר סקר..

חןשסק

New member
../images/Emo2.gif למה לא שייכת?!

תפסיקי לדבר שטויות.

רע לנו ומחשבות אובדניות עולות בנו..

בעודנו מסתכלים על הודועתיהם שלעיל לא יכולנו שלא לשים לב ששמנו אינו מופיע בתור האנשים שאתם הכי אוהבים וזה ממש פוגע לידיעתכם!! אנחנו שמשקיעים יותר מ100 אחוזים בפורום המדרדר הזה איננו אהובים ולו על ידי מישהו אחד (אלמוג-ממך היינו מצפים ליותר...) שלא נדבר על זה שאנחנו אפילו לא שנואים פה..לפחות זה..מה סך הכל ביקשנו..הכרה ואהדה בינלאומית!? זה קשה מדי?! אנחנו לא מבינים!? מה??! מה עשינו לא טוב?! אה?!!??! בעעעע בעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעע תם השרב הגדול. תראו הודעה זו כהודעת פרידה. בעעעעע בעעעעעעעע סתםםםםםםםםםםם מתים עליכם נשמות שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תדאגו לנו...

Hii BiTcH

New member
תראו

אתם שני אנשים היה רשום חמש!!!11 והייתי חייבת לרשום ת'ותיקים מה אז הנה השאלה מחדש ;[ 7 אנשים שאת אוהבת בפורום?אנה,גילעד,נעם,חן,רויטל,יותר ודינה. סבבה?

עכשיו תורי!!! ../images/Emo9.gif

איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום? אני אוהב את כולם. איזה אתה הכי לא אוהב? "תפוז אנשים מודיע".
היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם? מממ... התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה? לא עונה!
(80 - 200 - 10 - 1 - 6 - 200
) שכבת עם מישו מהפורום? לא. היית רוצה להיות המנהל? לא ממש...
היית מחליף את המנהל,גם אם זה לא בך? לא. אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר? אני מיטב להגדיר את עצמי כ"פטריוט ראשוני שמחשיב את עצמו תל-אביבי וחולם לגור בקיבוץ". כמה זמן אתה בפורום? מההתחלה (קיץ 2003). יש לך חברים בפורום? אם כן,מי?

cobainos

New member
../images/Emo6.gif

"איזה אתה הכי לא אוהב?'תפוז אנשים מודיע'" חח ותספר לנו עם מי התנשקת!

../images/Emo6.gif!

אתה צוחק עלינו? חוצמזה, לא יותר קל לך להתקשר לחן ולשאול?
בכל מקרה, אני אתן לך עוד רמז קל...: התנשקתי (ועודני
) עם [URL='http://']פ ר י א ו ר[/URL]! עכשיו הבנת?

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

איזה 5 אנשים אתה הכי אוהב בפורום?את כ-ו-ל-ם
איזה אתה הכי לא אוהב?אמממ אין כאלה היית בקשר רציני עם מישו מהפורום פעם?נואאאפ התנשקת עם מישו מהפורום? אם כן,עם כמה?
שכבת עם מישו מהפורום?באאאאאאאאארור היית רוצה להיות המנהל?אממ לא ממש היית מחליף את המנהל,גם אם זה לא בך?לא
אם היו נותנים לך לבחור,היית רוצה לגור במקום אחר?NY
כמה זמן אתה בפורום?עוד מעט שנה יש לך חברים בפורום? אם כן,מי?אמממ נעמה איי גאס

NoWords

New member
למה "איי גאס"? ../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

מה את לא בטוחה אם את חברה שלי? חחח

חןשסק

New member
חח אמרת שאת מרגישה לא שייכת

לא?
היא כנראה לא ידעה אם לשייך אותך חחח

NoWords