למרות ש...

YoniBI

New member
למרות ש...

אתם ברובכם לא סובלים את נינט, נבחרתם (בזכותי :) ) לאחד מעשרת הפורומים שפורום נינט מצדיע להם ושולח להם חג אורים שמח.. אז מכל הלב, שיהיה חנוכה הכי שמח בעולם... מכל הלב!!! ממני ומהפורום הרשמי של נינט שאוהב את דנה.

שתוציא קודם דיסק שלא נרדמים בו

ואז נחשוב אם לאחל לה חג אורים שמח בינתיים שתשב בלול

YoniBI

New member
אל תשמעי ולא תרדמי..

וחג אורים שמח מאחלים לכולם מאהבה, אלא אם כן את לא ממורמרת מאמי... אז שיהיה לך חג שמח מכל הלב.. ורק שתדעי, שעל כמה הודעות כאלה, אני כתבתי פעם שהפורום שלה הפסיק לתמוך בדנה, וככה איבדנו כמעט סופית סיכוי לזכות בזמרת השנה עם דנה, כי מירי מסיקה מפוצצים הצבעות. בגלל הודעות כמו שלך כרגע הפסדנו בערך 10000 הצבעות אם לא הרבה הרבה יותר...

חרא של דיסק הוציאה נינה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת אפשר להירדם ממנו...
בלי שום קשר, אני מחזיר לפורום שלה חג שמח ומתוק :) אויי..שאני לא אשכח...תגיד להם שלא יקיאו במקרה את כל מה שאכלו...חחחחחחחח ועוד משהו: אמרת שאתה מאחל את זה מהפורום של נינט שאוהב את דנה??? אז למה בדיוק הפסדנו הצבעות מהם? בגלל שלא החמיאו לנינט? אז תשמע כפרה, אם היו אוהבים את דנה, הם היו מצביעים לה בלי שום קשר.. יאללה דיי כבר שטויות ....

למה אני אוהבת את נינט אבל לא יותר מדנה

שיהיה לכם אחלה חג שמח חג האור לוהט כשמן המבעבע ומתוק כסופגניה מתוקה המוזרקת בריבה ואבקת סוכר פזורה מעליה יהה איך בא לי עכשיו סופגניה מה אני אחכה עד למחר>>אופפפפפ הכל ביגלל הנינט הזאת הגבתי בישבילך וגיריתי את עצמי

YoniBI

New member
זה ממש לא ככה...

כמה שאתה אוהב זמרת שהיא לא הפייבוריט שלך, ואז אתה רואה שכותבים בפורום שלה : "מזל שהאנורקסית המגעילה לא מועמדת לשום פרס" , אז כן אתה לא מצביע לה. אם היה ההיפך גם אני לא הייתי מצביע. ככה זה. לפני זה אני המרצתי אותם להצביע לדנה (לסרט הודי עשינו שלוש פעמים מרתון הצבעות שזה בערך 2000 הצבעות כל מרתון) ועוד הצבעות בלי קשר שזה לפחות עוד 2000-3000... אז תבין שכמה שהפורום של דנה מריץ הצבעות, אתם כולה גג 100 איש, גם אם תצביעו בלי סוף כל החודש, לא תגיעו למה שהפורום של נינט מצביע ביום של מרתון. אז הנה הקשר .

TheMashMash

New member
../images/Emo207.gif אפרופו דיסק - KYLIE MINOGUE

כולם לרוץ לקנות את הדיסק של קיילי Kylie Minogue - X דיסק מעולה פשוט - זו זיווה (דיוה אחרי גיל 30)

nerod 72

New member
דעתי על האלבום של קיילי...

הוא רחוק מלהיות אלבום "מעולה" יש כאן תמהיל של חצי אלבום ממש טוב וחצי בינוני ומטה השירים הטובים הם: 2 hearts like a drug (השיר הכי טוב באלבום בעיניי!) in my arms sentisized the one stars הבינוניים מינוס: no more rain wow cosmic all i can see הגרועים ביותר: speakerphone hard beat rock nudity (מחריד , על מה היא חשבה?!) עם זאת, הוא הרבה הרבה יותר טוב מהקודם...

TheMashMash

New member
וואו , אורן - הפתעה...

wow - מאד מרשים - סטייל POP שנות ה - 80 . פופ טהור ואיכותי. ציון :
cosmic שיר חמוד =) לא יותר מזה.
all i can see זה אחלה שיר - מזכיר לי קצת את ההיפ הופ של פעם סטייל DILEMA של קלי ונלי.
speakerphone - מאד מזכיר לי את הדיסק החדש של בריטני - חביב
ואתה צודק לגבי השניים האחרים... hard beat rock
nudity (מחריד , על מה היא חשבה?!) =/ על הפנים גועליים.

wow פופ טהור אחד המדהימים של קיילי

EVER לדעתי. לדעתי X של קיילי הוא רחוק מלהיות מאסטרפיס אבל גם אלבום לא רע בכלל. כמה שקיילי היא אומן הדגל שלי אני גם ביקורתי כלפיה ואני בחיים לא אגיד על כל דבר שלה מעלף. נודיטי ו hard beat rock באמת מזעזעים שועלים. אבל X הוא בכללי אלבום מצוין ואת רוב השירים אני אוהב. באמת מומלץ!

ועוד משהו חשוב...

קיילי כתבה בעצמה 7 שירים מתוך ה 13 שבדיסק. ועל כך מגיע לה קרדיט ענק לדעתי כיוצרת.

m o r a m i r

New member
Guym19 המקורי ----- צודק!!!

משמיעים את נינט ברדיו...לא בגלל שיש לה שירים יפים או שהיא יוצרת טובה...אלא כל אלה שמסביבה עושים את העבודה וזאת עובדה!!! ובאמת נינט הוציאה חרא דיסק

m o r a m i r

New member
אני ממש כולי אושר....

הפורום של דנה......היה ויהיה הפורום מס' 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האנשים הכי יפים.....הכי חמים.....הכי חכמים......והכי מתוקים.......בפורום של דנה אתם תוהים למה?????????!!!!!!!!!!!!!! בגלל דנההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה המלכההההההההההההההההההההה

מורני אני הכיי מסכימה איתך אנחנו הפורום מס' 1

האנשים הכי יפים , חמים , מפגרנים , מקסימים וצנועייייים
חחחחחח סתם סתם סתם באמת אבל אנחנו פורום מגובששש והלוואי שנישאר כךךך :)

m o r a m i r

New member
../images/Emo13.gifהפורום של דנה מס' 1

ואנחנו הכי צנועייייייייייייייים באר

מיקמיק17

New member
למה, אני אוהב את נינט...

אבל לא את השירים שלה... מחזיר ברכות וחג שמח לפורום נינט.

חג חנוכה שמח לפורום נינט ../images/Emo13.gif

חבר'ה , מה זה משנה אם אוהבים את נינט או לא , הבחור נכנס לאחל לנו בשם הפורום שלה חג שמח , המינימום זה להיות מנומסים ולאחל בחזרה , הגולשים בפורום שם מקסימים והם תמיד כיבדו אותנו , אין שום סיבה שלא נחזיר כבוד בחזרה ... מפורום דנה לפורום נינט טייב חג שמח , והמון הצלחה לכולנו
....

אתה אף-פעם לא אומר מאיפה באת........./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי תחושה שגם נינט לא אוהבת את האלבום הזה ....חחחחח מתאר לעצמי אותה ויהודה שוכבים במיטה ושומעים את הדיסק, ואז יהודה קופץ ואומר, נינו"ש, בואי נשים "מה שווה כזאת אהבה?".

למעלה