למרות ש...

אני גם לא שואלת אותך .. ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חח גיא זרמתי איתך בשיר חחח הרגת אותי עאלק נינוש בואי נשים מה שווה כזאת אהבה חחחחחחחחחחחחח

את זה היא אמרה בעצמה,

שאים הייתה צריכה לעבוד על האלבום הזה כל השירים שניצאים באלבו פשוט לא היו שם לכן היא עיבדה את החומרים לגירסות רוק,שינתה לוק של רוקיסטית נינט בורחת מליהיות זמרת של טקסים וימי זיכרון,בתכלס נינט אחלה זמרת ועושים עליה לינצצ' גם אותה הביקורת מנסה להדוף לפינות שלא מתאימות לה,לעסוק במוסיקה יחודית עצב ודיכאון זה מה שקורה כששרים בפירצה את "ים של דמעות"..מרגע זה את נינט תשירי לנו שירים דיכאוניים וטו לא

m o r a m i r

New member
קוקסינליות בעמ ---- תני לי לחלוק עלייך

נינט סתם זמרת!!!! רק קול יפה.....היא לא יוצרת אין לה נוכחות...ובינינו.....היא נעל רצינית היא לא יודעת לדבר.....שימו לב בראיונות שלה....היא לא יודעת לענות .....נעל בקיצור.......

לגבי נינט

כל ההפקה של כוכב נולד וכל האנשים שעובדים עם נינט כל כך מנסים לעשות לה ת'לוק של זמרת מיוחדת שהם שוכחים שהיא בחורה חמודה עם קול יפה ולא מעבר לזה. הם מנסים להפוך אותה למישהי שהיא לא. הם לא סגורים לא על הלוק שלה ולא על השירים שלה. הם כל הזמן מחפשים. היא היתה ילדה קרית גתית חמודה שקבשה את ללבות של מעריצים ופתאום התחילה לעבוד עם אביב גפן והפכה להיות רוקיסטית למרות שזאת לא היא והיא ממש לא הצליחה לעשות את המעבר הזה בין ילדה חמודה לזמרת מיוחדת. אני לא חושב שיש בה משהו מיוחד והיא כל כך הרבה זמן על הבמה שהגיע זמן למצוא את עצמה ואת הסגנון המתאים לה. אני חושב שבכל מה שמרחש עם נינט זה לא ממש נכון...

שרון אימאן----אני מסכים איתך לגמרי !!!

כל מילה בסלע ! נינט לא מותג רציני שעשו ממנה ... היא ילדה עם קול חמוד יפה ונוגע, אבל לא צריך לעשות מזה משהו מעבר. בסדר. אם יש משהו מיוחד בנינט, היא תדע להבליט זאת בעוד מספר שנים (אם תחזיק מעמד בתעשייה). כל זמר לא מתקבל כרציני בתחילת דרכו, כי עדיין לא נתן את הסיבה לכך, אבל אם נינט תלמד, היא תבין איך להיראות, להתנהג, להתאפר וכו.... אני לא שונא את נינט, אבל חושב שהיא לא 100% מרגישה את עצמה בתור מה שמנסים לעשות ממנה - דיווה, רוקרית, מאמי.

גייא אני מסכימה איתך ../images/Emo70.gif

אני גם לא שונאת את נינט אבל אני חושבת שממש ניפחו ממנה. סה"כ זמרת נחמדה עם קול חמוד אני אישית לא מתה על הקול שלה ולא מתה על השירים שלה. ואם שואלים אותי על האלבום שלה ? הייתי אומרת זוועה. ניסו לעשות ממנה "מאמי" אבל לפי הכתבה עם אפרת בוימלד הבנתי שנינט היא לא כזאתי נחמדה כמו שהיא ניראת, אפרת אמרה שהן היו חברות ממש טובות ופשוט נינט באותה תקופה התחילה לשלוח SMS ליהודה ובגדה בחברה הטובה שלה וכששאלו את נינט על זה היא לא ענתה על כך -- כניראה שזה נכון. בכל מיקרה,דנה הייתה,ועכשיו,ותהיה תמיד- זמרת מס' 1 בארץץץץץץ :)

m o r a m i r

New member
וואייי שרון אתה כל כך צודק!!!!

חשבתי שרק אני חושבת ככה......היא סתם זמרת.....יש לה קול יפה...וזהו!!!!! היא לא רוקיסטית .... היא אפילו לא מתקרבת להיות רוקיסטית.... השירים שלה ממש משעממים וחסרי טעם...בלי משמעות...שירים לא מענייני....ולא נראה לי שהיא בעצמה מתחברת לשירים שלה....זה נראה כאילו מכתיבים לה מה לעשות ואיך לשיר.... רק חבל שלא מלמדים אותה לדבר....עוד זמרת עם קול יפה...שלא יודעת לדבר(זהבה בן)

למעלה