למרמלד.....

לירונר

New member
למרמלד.....

יש לי חברה ממש טובה שנוסעת לפולין בקרוב.. הבטחתי לה שאני אדפיס לה דברים חמודים הדפסתי לה למשל למה טוב להיות אישה ולמה טוב להיות גבר וכל מני דברים כאלה ומכיוון שזה היה מאיזה פורום פה אז היא ראתה את מיצי (
) אז היא ביקשה ממני להדפיס לה את כל האייקונים החמודים האלה אולי משעמם לה אבל אני חייב לה הרבה אז.. אני משאיר הודעה בפורום עם הרבה אייקונים אני אדפיס אותה מייד ואני מבקש ממך למחוק את ההודה הזו ואת כל מה שקשור אליה.. שלך ב~
~ ~לירון~ נ.ב.. תודה וסליחה ~!~

MARMELAD

New member
זה בסדר לירון

זה לא שיש לי מה לעשות עם החיים שלי חוץ מלמחוק הודעות :) חוץ מזה - למה שלא תפתח את הדף של האייקונים ותעשה פרינט סקרין? לא יותר פשוט?

לירונר

New member
איזה אידיוט אני ~../images/Emo70.gif~

אבל זה מאוחר מדי........ הרסתי לך את הפורום

MARMELAD

New member
למה אדיוט?

קישטת את הפורום זה נורא יפה בעיניי אני מתחיל לחשוב להכניס את זה להודעות המומלצות

לירונר

New member
למחוק את זה ~../images/Emo70.gif~

לליזה: you owe me some flowers mister הרסתי פורום במיוחד בשבילך בריא עלייך וטיסה נעימה שלך ב~
~ ~לירון~

deriarie

New member
חסר לך

דיר בלק אתה מוחק את יצירת המופת. לירונר הוא אנדי וורהול הישראלי!

גם אני חושבת

שלירונר הוא אנדי וורהול הישראלי. אפילו הייתי מגזימה ואומרת יעקוב אגם החדש!

MARMELAD

New member
בקיצור - נעמיד את זה להצבעה

מי אומר שלירונר הוא אנדי וורהול הישראלי? מי אומר שהוא יעקב אגם החדש? מי אומר שצריך להשאיר את השרשור הזה ולשים אותו בטאגליינס? הקלפיות ייסגרו מחר בבוקר

campari

New member
לא למחוק!!!../images/Emo112.gif

זה מקסים. תשאיר את זה. חוצמזה שלום. אני חדש פה אז הנימוס מחייב להציג את עצמי: קמפארי, יותר טוב עם תפוזים. הומו, יותר נחמד בלילה. קצת קורא הודעות, עוד פחות מזה מגיב. ואם יהיה נעים (ואני לא אמצא לי חיים) אז בטח עוד נכיר לעומק.

לירוי25

New member
אני בעד לעשות לו חוקן טוב!

ככה בשביל התפקיד החדש! (ועדת קבלת פנים כאמור). לגבי השרשור? להצליף לו בישבן על שלקח לי שעה לפתוח את ההודעה!! או שפשוט תמחוק אותה...

למעלה