ומה ליזה חושבת ~~ ההודעה בשבילה לא יודע... היא תראה את זה במטוס...
ל לירונר New member 5/2/02 #22 ומה ליזה חושבת ~../images/Emo35.gif~ ההודעה בשבילה לא יודע... היא תראה את זה במטוס...
D dodobird New member 5/2/02 #19 לא למחוק לא למחוק../images/Emo70.gif ו..כולם ביחד... לא לא לא ניתן את לירונר(השלימו לפי ראות עיניכם)
א אלי פלס New member 5/2/02 #20 למחוק!!! את ההודעה שמבקשת למחוק את ההודעה האייקונית. את ההודעה האייקונית אפשר למכור למוזיאון האמנות בתל אביב.
למחוק!!! את ההודעה שמבקשת למחוק את ההודעה האייקונית. את ההודעה האייקונית אפשר למכור למוזיאון האמנות בתל אביב.
ל לירונר New member 5/2/02 #21 לרגע נבהלתי... חשבתי שאתה רוצה למחוק את ההודעה שלי אבל אחר כך נרגעתי את התקף הלב שלא קיבלתי מגניבת "ג´ו" (מכשירי האהוב ז"ל ) קיבלתי מההודעה שלך..... ~לירון~
לרגע נבהלתי... חשבתי שאתה רוצה למחוק את ההודעה שלי אבל אחר כך נרגעתי את התקף הלב שלא קיבלתי מגניבת "ג´ו" (מכשירי האהוב ז"ל ) קיבלתי מההודעה שלך..... ~לירון~
א אלי פלס New member 5/2/02 #24 ../images/Emo6.gif הייתי חייב להיות חריג אבל ההודעה שלך באמת חמודה... אני בטוח שתתאושש ובקרוב יהיה לי טלפון חדש. שמור על עצמך (ילד. יש דברים שאסור לראות), אלי (שכבר יותר מארבעה חודשים מתפקד ללא טלפון סלולרי)
../images/Emo6.gif הייתי חייב להיות חריג אבל ההודעה שלך באמת חמודה... אני בטוח שתתאושש ובקרוב יהיה לי טלפון חדש. שמור על עצמך (ילד. יש דברים שאסור לראות), אלי (שכבר יותר מארבעה חודשים מתפקד ללא טלפון סלולרי)
ל לירונר New member 5/2/02 #23 אני הולך לנצח את "לשנות את העולם" השירשור שלי הולך להיות אאאאאאאאאאארוך ~לירון~