למרקר או לא למרקר?

למרקר או לא למרקר?

קניתי יחג עם איש הקציר את הספר "אחיות הגורל" ומהר מאוד ראיתי שהוא ממש מרגיז אותי למה המוות לא מודגש?! זה לא מסתדר לי, אני לא מצליח לקרוא את זה. ולמה קוראים לסבתא "נוצת שעווה"? אוף הספר הזה ממש מרגיז אותי. אז מצאתי פיתרון. ציידתי את אחותי במרקר (כחול כמובן) ועט והיא צריכה להדגיש בשבילי את כל מה שהמוות אומר ולשנות את "נוצת" ל- "רוח". היא קוראת הרבה יותר מהר ממני, ואני מעדיף שהיא תעשה את זה. אבל מה אתם אומרים על זה? זה נראה לי קצת לא כדאי...

Maladict

New member
אתה מטורף?!?!?!?!

למרקר ספר?!??!?!?!?!?!? צריך לסקול אותך לפי התנ"ך!!!!! its abonimation upon Nuggan!

מה זה קשור בכלל?!?

זה שאני לא אצליח לקרוא את הספר וכל הזמן אני אחשוב "אוף איזה ספר מעצבן" "למה זה לא מודגש?!@!#" אומר שאני מטורף?! חוץ מזה בדקתי ולא צריך לסקול אותי לפי התנ"ך

Maladict

New member
לפי הסקילה התנ"כית!!!

כלומר לזרוק אותך ממגדל ואם אתה חיי לסקול אותך

?!

איזה תנ"ך? אתה מדבר על התנ"ך האמיתי או איזה תנ"ך פראצ'טי שאני לא מכיר? רגע, אז אתה מנסה לאמר בעצם שזה לא רעיון טוב?

במקום שבו ממרקרים ספרים

יום אחד ימרקרו גם בני אדם. וביתר רצינות, ילדים, היום היינו עדים למעשה חמור מאין כמוהו. כולי תקווה שלא תיקחו דוגמה מפעולתו הפושעת של לשדיפשאזקך.

זה עוד לא נעשה....

אבל מה לא בסדר בזה? זה לא מקלקל את הספר. זה רק מתקן את התירגום....

Maladict

New member
שמעת פעם על ה"נוקמים"?

כנראה שלא כי אם היית שומע סימן שאתה מת. אל תמרקר אחרת ימרקרו אותך. (עם פטיש ואיזמל)

ינקמו בי על זה שמרקרתי ספר?

מה הקשר? אני לא מבין מה כל כך נורא בזה? או מה כל כך קדוש בספר?

keynant

New member
Blasphemy!

מה כל כך קדוש בספר?! אתה רוצה לקרוא את המשפט הזה שוב לאט ולנסות להבין לבד?!

מ א ג ר ט

New member
תראה,

במילים עדינות אני אסביר לך את הטעות שלך. כמוך גם רבים אחרים שבאו ואמרו שהם שונאים את צבע הכשף, ספרי 'קודש' שנטענו (?!) כטיפשיים וכו'. הטעות שלך הייתה להגיד את זה. יש דברים שלא אומרים. סליחה, כותבים. אני חושבת שזה יותר גרוע מלעשות אזני חמור לספר מבקום סמניה. הרבה יותר גרוע. אני מציעה שתבקש יפה שימחקו/יתעלמו מהשירשור. יש דברים שלא מוציאים מהארון. לדוגמא מרקר כחול.

פתחתי את השרשור הזה בשביל

לשאול אתכם עם כדאי לעשות את זה אני עוד לא עשיתי, הספר עדיין נקי הטעות שלי היא להגיד דברים שאני חושב!?<

מ א ג ר ט

New member
לא

פשוט ההבדל היחידי בין דיבור באינטרנט לדיבור רגיל זה שבאינטרנט אתה יכול לנסח משהו ואז לתקן. בע"פ קשה מאוד לעשות את זה במהירות. בקיצור, אתה יכול לעשות את זהה אם אתה רוצה אבל צריך לקבל ספר כמו שהוא. כמו בני אדם. (יו, אני נשמעת כמו המורה שלי...) אז תעשה מה שאתה רוצה + תתחשב רק במה שנוח לך...

פנחסון

New member
אני שונא את צבע הכשף.

ולא, לא אחזור בי. זהו ספרו הגרוע ביותר, אך נסלח לו על כך רק בגלל שזה הספר הראשון מסדרת הדיסק וכנראה שהוא עוד לא הכיר את המקום טוב מספיק...

פנחסון

New member
אני איתך

הספרים נועדו בשבילנו, אם הספר כל כך מרגיז או שתמרקר או שפאקינג תעבור לקרוא באנגלית.

למעלה